תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
איך אני פותח רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם ישירות(MODEDM ALE130). יש לי בשני המחשבים כרטיס רשת תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני אתמול פתחתי את המארז לניקוי אבק עקב טמפרטורה גבוהה, הוצאתי את המאוורר של המעבד ואני רואה מלא משחה טרמית על המעבד וכמובן גם על המאוורר. אבל התלבטתי אם להוריד את המשחה ובסוף לא הורדתי את המשחה (נ.ב- אין לי משחה טרמית בבית). אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס כדי לבדוק את הטמפרטורה והיא על 64-70, השאלה פה עם זה בגלל המשחה שעל המעבד לא מגיא הקירור של המאוורר למעבד? יש להזכיר שהמאוורר נוקה בסדר גמור ובקושי יש אבק... בדקתי עם המאוורר יושב טוב, והוא כן יושב טוב. לפני שפתחתי את המארז הטמפרטורה הייתה על 94 :s05: טוב אני חושב שנתתי מספיק מידע על הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של אחותי (סלרון 1700), פתאום אין תצוגה במסך. בדקתי ב 2 מסכים שונים ככה שזה לא המסך. במחשב יש כרטיס מסך או בורד וכרטיס מסך חיצוני וחיברתי את המסכים לשניהם וזה לא עובד. מה עוד יכול להיות ? לא יודע אם יש קשר אבל הזכרונות טובים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום חברה היה לי 7900GT שקניתי מKSP ואחרי שנה התקלקל לקחתי אותו ל KSP והם החליפו לי את הכרטיס ב 7900GS בגלל שלא נשאר בחנות 7900GT הבעיה היא שה 7900GS לא עובד בסדר ו ניתקע במשחקים (המסך נקפא ומשתבש) פניתי לKSP והם אמרו לי שיש לי בעיה במחשב הבאתי להם את המחשב ואמרו לי שיש לי בעייה בWINDOSE בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא גם נתקע אז אני בטוח שהבעיה מה 7900 אבל KSP לא מסכימים להחליף וכל הזמן טוענים שהבעייה לא בכרטיס ואני בטוח שהבעיה מהכרטיס כי בדקתי אותו במחשים אחרים וגם הם נתקעו תגידו מה עושים עם KSP במצב כזה???
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-