עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב לכולם!! הוצאתי את הבטריה של הביוס ל 10 דקות כדיי לאפס את הסיסמא לאחר מכן שהפעלתי את המחשב הוא פעל לאט מאד וכמעט בלתי אפשרי לבצע בו פעולות הכי קטנות !! אני לא מבין מה הבעיה אולי משהו בהגדרות של הביוס תודה לעוזרים חייב תשובה דחוף ומהר! תשאלו שאלות כדי לדעת עוד על הבעיה אולי זה יעזור לכם לפתור לי אותה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by ElaDLeeV,

החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

יש לי בעיה עם כמות הזכרון במחשב: יש לי 4GB על מע' הפעלה של 32BIT כך שבסה''כ יש לי 3327 מ''ב. הסתכלתי במנהל המשימות כשהיו לי 930-950 מ''ב תפוסים וראיתי שבזיכרון הפנוי רשום שיש רק 350-400 מ''ב,מה שכמובן לא הגיוני... אחרי זה פתחתי את ה resource monitor וראיתי שיש גם כמות זיכרון די גדולה שהיא על stand by והיא לא בשימוש. אז השאלה היא איפה הבעיה והאם אני יכול לנצל את הזיכרון שלא בשימוש?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. עשיתי תיקון למערכת XP מאחר שהחליטה שאינה עולה, לאחר שסיימתי לשדרג הרגשתי העכבר המחובר ליציאת ה-USB נדלק בתחילת הדלקת המערכת ולאחר מכן נכבה. חיברתי את העכבר ליציאה הישנה - ועובד. רציתי להדפיס מסמך במדפסת שמחוברת ליציאה USB ולא מדפיס. הבדיקה האחרונה הכנסתי "דיסק און קיי" ל-USB ולא נפתח. יש לי 6 יציאות USB מה עושים? תדה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by oded1000,

מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gif,

היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by VoliSuS,

אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by berner,

חבריה שלום היה לי שרשרת של תקלות בסוף הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך היום רכשתי חדש והתקנתי ושוב תקלה החלפתי ההתקנה הסלוט אחר והכל תקין מה הבעיה שיכולה לגרום לההבדל הין הסלוטים של כרטיס PCIE הלוח אם שלי מסוג GB CA 965P- DS4 אשמח לקבל תגובה בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by yosibbb,

שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofir667,

אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by RoNeR,

יש לי ווינדוס 7 עם אקסיפי בדואל.. בשניהם הדרייברים מעודכנים עד היום.. עדכוני מערכת מעודכנים.. אנטיוירוס זהה נוד 32.. אין לי מושג למה יש לי מסכים כחולים בווינדוס 7 ברגע שהמחשב טיפה מתאמץ.. הכל קורס.. לאומת זאת באקספי הכל בסדר... גם אחרי הרצת prime95 בו זמנית על כל ליבה.... המחשב עדין עובד..... בווינדוס 7 איך שאני מפעיל את הבדיקה ( Blend - stress cpu and ram ) אפילו על ליבה אחת המחשב קורס במקום... המסכים הכחולים קפצו לי במשחקים בהמרת סרטים ומוזיקה... מי שהוא יודע מה הבעיה עם ווינדוס 7 יש לי עוד שתי מחשבים בבית עם ווינדוס 7 בלבד.. אחד מהם גם עם מסכים כחולים השני דווקא בסדר גמור.. יש איזה עידכון או משו שיכול לגרום לבעיה הזאת?!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by amisu,

אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. אז כמו בכותרת, המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) כמעט כל פעם שאני מנסה להעלות את Win 7 64Bit נותן לי מסך כחול ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. מתישהו הגעתי למסקנה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך אז שיניתי גירסא (מ-10.6 ל-10.3 או 10.4, לא זוכר) ואז באמת לא היו לי מסכים כחולים לאיזה יומיים ואז זה שוב חזר... בנוסף מותקן אצלי XP 32Bit שלא עושה בעיות בכלל, עד שהיום הוא גם החליט לתת לי מסך כחול במהלך העבודה (כלומר אחרי שהמערכת כבר עלתה) ולאלץ אותי לעשות ריסטרט. צירפתי מספר קבצי Dump (כמה של 7 ועוד אחד של XP) להודעה שלי. כמובן שהדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא Memtest לזכרונות, כאשר ישנה תופעה מאוד מוזרה כשאני מבצע memtest - לפעמים הוא מוצא שגיאות ולפעמים לא. למשל אני יכול למצוא להשתמש בו ושהוא ימצא …

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.