עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. שלום היום נתקלתי במסך הכי מפחיד שיש במחשבים (פי מליון יותר מפחיד וגרוע ממסך ככול) וזה המסך המרוח והלבן היום נשרף לי הכרטיס מסך אחרי OC וקיבלתי את השוק של החיים שלי שקלטתי שהוא נשרף.. המסך הלבן והמרוח צורב לי חזק מאוד בראש ואיניני מצליח להדחיק את זה.. הידיים שלי רועודות וריח של שרוף נמצא באוויר..... אני בדיכאון ....... חשבתי כבר על הצעד הבא למזלי אני יכול להציג מצג שווא שהכרטיס מסך לא נשרף על ידי הסרת הדריוור שלו ממצב בטוח ולאחר מכן המחשב מעבד את התמונה במקומו על רזולוצית 1280x720 וזה המצב שלי כרגע.. הלפטופ חצי מת. הוא מציג את התמונה שלו דרך המעבד שלו ולא דרך הכרטיס מסך וזה קצת מרגיע כי אני יכול להגיד להורים שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך של הלפטופ(להזמין אחד מא…

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אז ככה.. הפעלתי את המחשב בבוקר והספק עשהמן שריקה כזאת בצליל גבוה וחלש.. הנורה של ההדלקה נדלקה לשניה ואז נכבתה ואז שוב פעם נדלקה ושוב פעם נכבתה.. ככה לא הפסיקה ..כאילו המחשב נדלק וכבה בלי הפסקה.. אז פתחתי את הדלת של המארז וראיתי שכל פעם שהמחשב נדלק המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד ואז נכבה (כמו הלד של ההפעלה).. וגם הנורה שעל הלוח אם באותו אופן כמו המאוורר והלד.. גם שניסיתי לכבות אותו דרך לחיצה על הלחצן שוב כדי להפסיק את השרשרת הזאץ הוא לא נכבה.. אלא רק המשיך בלהלדק ולהכבות.. אז כיביתי אותו בעזרת הוצאת הכבל של החשמל מהספק.. אני חושב שזה בעיה של הספק אבל אני לא בטוח.. לכן העברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה על הלוח כדי לראות אם זה בעיה בכרטיס, אבל שום דבר לא השתנה.. יש להוסיף בערך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Xenomorph,

המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by גליטו,

lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. המחשב מזהה את האינטרנט במקומות אחרים, אבל לא מצליח להתחבר ברשת הקווית הביתית (מחשבים אחרים בבית כן מתחברים, בדקתי בנקודות שונות). האינטרנט מוגדר באופן כללי (שדות ריקים) כך שאמור לזהות אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dor_e2,

שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה

14. Started by iyehuda,

לפני כשנה וחצי התקנתי לו WIN XP והיה לו כרטיס מסך טוב וכל המשחקים עבדו לו מצויין call of duty החדש אבולושיין וכו"ו שבוע שעבר מישהו התקין לו WIN 7 והתקין את אותם משחקים שעבדו מצויין עכשיו הם לא עובדים כלל מה יכולה להיות הסיבה ? אולי חסר לו קובץ ?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  15. יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kobikl,

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הי עד יום זה כשהייתי מחבר את הנוקיה 6131 שלי למחשב הוא היה מציג אותו בטור Removable Storage G, מהיום כבר לא, ללא שום סיבה לא נראית לעין(כמו רוב התקלות הנהדרות ב-XP). עכשיו, אם אני מקליד את שם הכונן ידנית בכתובת הוא כן מזהה אותו וניגש אליו כרגיל, וגם במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו כרגיל(אבל עדיין לא מופיע במחשב שלי)... איך אני מסדר את זה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Idanbs,

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  23. http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. Started by OR007,

עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.