עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by tidan27,

שלום ברשותי מחשב מיני pc חיברתי את המחשב באמצעות כבל dp למסך ובטעות חיברתי ל-out ולא ל-in המחשב עבד ולא היתה תצוגה על המסך ונאלצתי לכבות את המחשב בצורה ידנית ואת המסך על מנת לחבר את הכבל ל-in האם גרמתי נזק כלשהו למחשב בגלל שכיביתי אותו ידנית ולא דרך מערכת ההפעלה מכיוון שלא היתה לי תצוגה על המסך ברצוני לציין שזאת פעם ראשונה שאני מכבה אותו בצורה ידנית דרך הכפתור

3. Started by tidan27,

יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ruff stuff,

יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by IG,

פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mozess,

שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה

9. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by רמי אשכנזי,

יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים

11. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  12. כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.

13. Started by LivingDead,

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Sma1,

לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by zakko,

שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי היום הערב פתאום נשמע פיצוץ מהמחשב(כמו קבל שיתפוצץ) ופתאום המסך ניכבה , ניסיתי להחליף כרטיס מסך אחר , אבל גם המסך לא נידלק, לפני שנה התנפח לי קבל ליד המעבד, אבל המחשב עבד רגיל , יכול להיות שכל הלוח אם נישרף? עקב קבל שהיה מנופח? רוני

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by nishma2,

שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by iakovl,

זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. היי, לפני 5 דקות היה לי כיבוי ממש פתאומי באמצע משחק (זמן מאמץ כמובן), בקיצור הדלקתי את המחשב אחרי 10 שניות שוב נכנסתי לביוס לראות שזה לא נובע מהמעבד ואכן הוא על 40-42 במקסימום אז זה לא המעבד ואגב אחרי 5 שניות בביוס המחשב נכבה שוב הכרטיס שלי הוא X800XL עם קירור פסיבי של ג'יגהבייט ולכן אני חושב שזה מקור הבעיה בכל מקרה השאלה שלי היא לא איך מתמודדים עם זה וכו' אני יוסיף כנראה Fan card מתחת לכרטיס שיקרר את הליבה ועוד מאוורר בפרונט+כבל מעוגל להארדיסקים שלא יפריע לזרימת אוויר השאלה שלי היא ברמה העקרונית: כרטיס מסך בטמפ' של 98-100 (זאת הטמפ' שאני משער שאליה הוא הגיע כי בחורף הוא היה מגיע ל-90-94) יכול לגרום לכיבויים הפתאומיים ? או שטמפ' גבוהה של כרטיס מאופיינת בדרכים שונות כמו רי…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by fx-57,

אתמול באתי וכיביתי את המחשב שלי (מפרט מצורף). לחצתי על הכפתור של הכיבוי בהתחל,והופ,שום דבר לא קרה,המחשב נתקע והוציא מסך כחול, הספקתי לצלם בעזרת המצלמה הדיגיטלית, אם מישהו יצליח לפענח מה קרה אני אשמח. וגם אני רוצה לדעת מה הבעיה,יש לי אחריות על המחשב, אני רוצה לדעת באמת מה לדרוש מהחנות שקניתי ממנה את המחשב. תודה לעוזרים לינק לתמונה ואני מצטער על הגודל: http://img478.imageshack.us/img478/4088/1img3182pg0.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מאוורר ספק הכוח התחיל להרעיש לאחרונה בצורה חזקה ומטרטרת, שגם הלכה והתחזקה. פירקתי, ניקיתי מהמון האבק שהיה בספק עצמו ועל המאוורר וגם שימנתי את ציר המאוורר. אבל... אני עושה זאת לראשונה ושכחתי להסתכל לפני שפירקתי מה הכיוון בו מורכב המאוורר. הרכבתי כך שהמדבקה קדימה, אבל ממש לא זוכרת מה היה קודם ומבקשת לוודא (הטרטור הפסיק אבל נשאר צליל חזק, כשמדובר בספק כוח שקט של ZEUS)

24. Started by snoopyman@,

שלום לכולם, תחילה אציין שהמחשב הורכב בחנות שקניתי אותו והמאוורר במארז מותקן כאשר הוא מפיץ רוח כלפי חוץ המארז, וגם הקירור אף פעם לא מספיק למחשב. רציתי לשאול אם זה תקין או שאולי כדי לי להחליף להחליף את הכיוון של המאוורר.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by tktur1,

אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים