תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור 3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כרטיסי מסך... פה מצאתי יותר מתאים... היה כרטיס מסך 8800GT עם דרייברים מותקנים הוא נהרס לי... אז רציתי לוודא שזה באמת הכרטיס מסך שנהרס לי וביקשתי מחבר שלי שיביא לי את שלו.. יש לו.. ATI RADEON 5XXX משהו... והתקנתי גם את הדרייברים שלו.... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש... 6870... והתקנתי גם את הדרייבים שלו... השאלה היא האם אני צריך למחוק את הדרייברים של הכרטיסים הקודמים?? אם כן אז איך אני עושה את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי. פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב. עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה),…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הז יכול להיות? ובבקשה אל תענו לי ע"י קישור לאתר של מיקרוסופט כי זה יותר גרוע מסינית השפה שם... ???
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום העכבר זז יש סימן העגול שמסתובב . לא ניתן לעבור בין אתרי האינטרנט בזמן התקינה המסך מתחלף לכחול לאחר מכן שחור משתחרר אחרי הרבה זמן או שאני מבצע הפעלה מחדש נבדקו זיכרונות/ וירוסים / תוכנות ריגול מערכת הפעלה 10 תודה זה קורא בזמנים משתנים .לפעמים לאחר שעות ללא שימוש במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#ov שימו לב שהוא כבר מגיע עם OC מהמפעל עשיתי לו OC עם התוכנה MSI Afterburner והגעתי לזה שהוספתי ל Memory +561 ול Core +69 ככה שבסך הכל: core - 1137 memory - 6008 עכשיו נכנסתי ל BF4 טען לי במהירות את המפה והכל כמו שבחיים זה לא עשה לי ואז התחלתי לראות מלא פסים וצבעים על המסך ואז קיבלתי שגיאה עם ההודעה הזאת: http://puu.sh/7BhxH.png הבנתי שאני צריך להוריד קצת את ה core או ה Memory אבל אני לא יודע את מה וכמה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת קצת ארוכה , אבל היא הכי אינפורמטיבית שמצאתי. עכשיו ככה: יש לי 3 סטיקים של 256 400 מה"צ. הראשון של חברת PQI והשניים האחרים של חברת סמסונג(כמו כן , כולם באותה מהירות) בהתחלה הרצתי בדיקה במשך 6 שעות(all tests) לכל שלושת הסטיקים ביחד ונמצאו 260 שגיאות. כדי לדעת איזה זיכרון הוא גורם הבעיה בדקתי כל אחד בנפרד , כל סטיק עשיתי לו בדיקה(שוב , all tests) של כ-4 שעות וחצי. בסופו של דבר אחרי שעשיתי את הבדיקה לכל אחד ואחד , לא נמצאו שום שגיאות. איך זה יכול להיות אם כששלושתם היו בתוך הסלוטים היו 260 שגיאות? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברים שלום המחשב לא נדלק ולא מגיב בכלל , החלפתי ספק כוח ואין שום תגובה. ממש מת לגמרי. יכול להיות שהלוח אם נשרף ? ואם כן ספק הכוח היה צריך לעבוד (מאוור לפחות) למישהו יש רעיון או נסיון בזה? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי ממעבדה את הספק הזה 350 W ב 92 ש"ח והייתה עליו מדבקה מומלץ ע"י AMD ו INTEL ! LG TECH זה LG ? או חברת בת שלה ? מישהו מכיר את המותג של הספק ? והאם זאת הייתה רכישה כדאית ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מסך סמסונג תומך 3D בנוסף חיברתי אותו עם כבל HDMI 1.4 לכרטיס מסך ג'יגבייט GTX680 כמובן עם העדכון האחרון של הכרטיס. משתמש בתוכנה TMT בגרסה האחרונה ולא מצליח לראות 3D. יש איזה הגדרה בכרטיס שלא הפעלתי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-