תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחותי משתמשת בכרטיס קול המובנה במחשב שלה ולאחרונה התחילו להיות רעשים, מן קליקים כאלו שנורא מפריעים לה. אין לי מושג ממה זה נובע, אני אנסה לתת את כל המידע האפשרי.. המחשב הנ"ל פעם היה ברשותי, כשאני השתמשתי בו השתמשתי בכרטיס קול נפרד של קריאטיב והמובנה היה מכובה. המפרט: CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2.4GHZ CPU Cooling: Gigabyte G-Power GH-PDU21-SCK M-Board: Intel D845EBG2 Socket478 Chipset: Intel 845E (Brookdale-E) + ICH4 RAM: 2X256 Kingston Value DDR 200MHZ CL2 Graphics: ATI Rage IIC 4MB TV Card: Hauppauge PVR150-MCE HDD: Maxtor 60GB 7200RPM Mouse + Keyboard: Logitech EX110 Wireless Set Wireless Network: TP-LINK TL-WN550G LCD: Samsung SyncMaster 19" …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחשב ישן שאני חייב את המידע על הHD שלו. אין לי מושג איזה לוח אם זה (לא רשום יצרן בשום מקום) אבל הוא כל פעם מתריע מיד בהתחלה: DETECTING FLOPPY A, עוד משהו עם MEDIA בהקשר לפלופי, ולא נותן לי לעבור את זה. זה ממש לפני ה-כ-ל! אין פלופי מחובר, וכשאני מחבר כדי להרגיע אותו או משהו כזה, הוא מצפצף שני סוגי צפצופים- או מהיר וגבוה, או צליל חד פעמי נמוך כזה של שגיאה. החלפתי 4 כונני פלופי ושני כבלים, הוצאתי את כל מה שהיה מחובר ללוח האם והחזרתי (חוץ מהמעבד, שאותו אני לא מצליח לפתוחח משום מה). אין לי מושג איפה שם צריך לג'מפר את הביוס כדי לאפס אותו, אבל את הסוללה הוצאתי לא אחת. ניסיתי גם לשים דיסק מקורי של WIN98 אבל הוא בכלל לא מצליח להגיע לשם, כי הקטע עם הפלופי עוצר אותו ומונע כל התקדמות…
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הדרייבר שהורדתי לכרטיס מסך RADEON 9600SE מהאתר של ATI דרש תוכנת .NET framework 2.0 בשביל לפעול. הורדתי את התוכנה הזו, התקנתי, לאחר מכן התקנתי את הדרייבר ובעיקרון הוא עובד טוב. אבל המסך שלי נורא כהה ואני רוצה להבהיר אותו דרך הקונטרול סנטר, שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה לי השגיאה הבאה: 1. מה זה אומר? 2. איך פותרים את הבעיה? 3. זה מופיע לי גם כשהמחשב מופעל והווינדוס נטען, וגם שאני מנסה להפעיל את הCCC.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי [glow=red,2,300]כלום[/glow]. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שמעו, שמתי את הדרייבר, והמחשב עובד הכל כמו קודם, הכל רגיל רק שעכשיו הוא לא עושה בנצ'ים לדיסק הוא עושה בפיסי מארק SKIP TEST ומוציא תוצאות לא הגיוניות בסנדרה (נמוכות מאוד...) לעוד מישהו יש את הבעייה? הייתי שמח לחזור לדרייבר הקודם אבל כל פעם שאני עושה לזה uninstall במנהל התקנים זה עושה ריסט ומתקין אותו אוטומטית שוב. רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בבקשה תסתכלו על המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/alexrent/p/HcK/cpuz.htm ותגידו לי אם אתם רואים סיבה לכך שהוא יעבוד כמו צב. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לגיים פד של maxtro או maxxtro מדגם JPD310 חיפשתי באתרים שבדביק ובגוגל ולא מצאתי. תעזרו לי בבקשה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף דיי ישן - לוח ASUS TUSI-M מעבד סלרון 850 זיכרון 192 133 MHZ DVD H.D 20G הארדדיסק פוצל לשניים (לא יודע איך עשו זאת) ותמיד היתה מותקנת בו WINME בצורה טובה רציתי להתקין בו WINXP אך כל הנסיונות עלו ללא הצלחה הוצאתי את הארדדיסק ושינתי לו באמצעות תוכנת PARTITON MAGIC את שיטת הקבצים לNTFS ואפילו אידתי את הכוננים וגם זה לא עזר ניסתי להכניס ארדדיסק אחר שמותקן בו XP (הוצאתי ממחשב עם יחסית נתונים דומים) אך מערכת ההפעלה לא עולה שמנסים להתקין את ה XP הוא מוצאי הודעה שהוא לא מוצא כונן שמתאים להתקין עליו את המערכת או שזה כונן דחוס …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-