תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
Hello, How should i do WD S-ATA II 320gig ? i've now one WD S-ATA II 320gig and would like order one more WD S-ATA II 320gig in order to make raid and speed up my PC. What will i have to do in order to make Raid? i will be forced re=install Windows? Thanks!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הזכרון החדש של Samsung 512 3200 המחשב מתחיל לצפצף כאשר אני פותח אותו יש לי סטיק אחד של 256 266 המעבד עצמו לא תומך ביותר בלי OC והשני הוא 400 מה לעשות ? מפרט: asus a7v8x-x amd xp 2000+
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש: אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב) יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלה אני רוצה למחוק הכל!! אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות... אבל איך זה עם 98SE?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הכול בסדר עד שהחלון הזה של הברוך הבא מאז המסך נכבה לבד ,הוא לא נכבה לגמרי פשוט הוא במצב של סטנד ביי ואי אפשר לראות כלום הבעיה לא במחשב כי חיברתי אותו לטלויזיה והכול בסדר גמור אני מדבר אליכם עכשיו ממצב של safe mod שאת זה הוא כן מעלה זה מוזר מאוד רק שמעלים את הוינדוס רגיל המסך יורד לסטנד ביי האם מישהו יודע למה? ויכול לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
באג מוזר גורם לכל הסרטים להראות ממש ממש בהיר. שחור נהפך לאפור וכו'. מיותר לציין שאי אפשר לראות ככה סרט נורמלי... הבעיה היא גם בסרטי DIVX וגם XVID ככה שזה לא נראה לי המקודד, בדקתי ב BSPLAYER, ניסיתי להתקין שוב את WMP9 וגם את WMP10, בדקתי סרטים שונים. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לעזאזל אני מסדר אותה? אני משתגע כבר, המחשב עושה לי דווקא היום! תודה הייתי מביא תמונה אבל ה BSPLAYER החליט שזה לא נחמד לו והוא דופק את הקובץ של התמונה..... :-\
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא נדלק. פנטיום 4 עם לוח של אינטל. הספק כח שלו מתחבר בשלושה מקומות שונים ללוח(?). יש את החיבור הריבועי הקטן, יש את החיבור המלבני ויש חיבור נוסף שהוא מלבן יותר צר. אני מנסה להחליף ספק כח אבל הספק כח החדש יש לו רק את שני החיבורים הסטנדרטיים של פנטיום 4: הריבוע הקטן והמלבן. לאחר ההחלפה כשהשקע מחובר בלוח נדלקת נורה ירוקה אבל הוא לא מתעורר - בלחיצה על כפתור POWER המחשב לא נדלק. למישהו יש פתרונות והסברים? יתכן שהלוח צריך את כל שלושת החיבורים?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום בהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108781.0 תיארתי בעיה שהמחשב קופא ואתם כיוונתם אותי לכיוון בעיה בכרטיס המסך. הדיאגנוזה היתה נכונה - כרטיס המסך גורם לבעיה. הכרטיס הוא voodoo 3 3000 מסתבר שלוח האם שהטכנאי התקין לי גורם להתנגשות עם כרטיס המסך. ברגע שעשיתי disable לכרטיס - נעלמה בעיית הקפיאות. לעומת זאת אני מוגבל לקצב רענון מסך של 60 HZ ותנועות על המסך (למשל גלילה של דף אינטרנט) עובדות לאט לאט. אני לא יודע מה בדיוק דגם לוח האם, זה מה ש-aida32 הביא לי: איך פותרים את הבעיה ? יכול להיות שזה לוח אם עם כרטיס מסך עליו ? בהתקנת הדרייברים היה כתוב משהו כמו All in one. תודה על העזרה. --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]-------------------…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי מחשב שלו שלא עולה לו, כלומר כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלו עולה לי מסך שחור שלמעלה רשום את סוג ביוס ומתחת לזה רשום את הדגם של המחשב פנטיום.... וכו, ובקצה השמאלי של המסך רשום ללחוץ F2 כדי להיכנס ל SETUP וזהו. כאשר אני לוחץ F2 או שהמחשב נתקע או שהוא נכנס לביוס ואני לא יודע מה לעשות שם. עכשיו כל זה התחיל כאשר רצינו לעשות סדר באזור של המחשב שלוף אז כיבינו את המחשב וניתקנו את הכל ואז כשהדלקנו את המחשב התחיל כל הבלגן. על המחשב היה מותקן WIN 2000. מישהו יכול לאזור לי ולחבר שלי? תודה מראש Some THing....
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו מהר אני "מדבר" מהמחשב השני... תראו אז ככה קניתי גוףקירור לצ'יפסט.. החלפתי אותו שמתי הכל חומר וזה ואני מדליק תמחשב הכל טוב רק מה שמסך לא נדלק.... יש מצב שהלוח אם נשרף... אני יכול לזהות שהוא בווינדוס ולא בתוך הדוס או משהו כי עד שהוא מגיע אל הווינדוס ואני לוחץ על הכיבוי.. זה מתכבה ישר אם זה בווינדוס אז צריך ללחוץ כמה שניות.... אז לא נראה לי שהלוח נשרף בקשה תעזרו אני מת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שמעו, שמתי את הדרייבר, והמחשב עובד הכל כמו קודם, הכל רגיל רק שעכשיו הוא לא עושה בנצ'ים לדיסק הוא עושה בפיסי מארק SKIP TEST ומוציא תוצאות לא הגיוניות בסנדרה (נמוכות מאוד...) לעוד מישהו יש את הבעייה? הייתי שמח לחזור לדרייבר הקודם אבל כל פעם שאני עושה לזה uninstall במנהל התקנים זה עושה ריסט ומתקין אותו אוטומטית שוב. רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בבקשה תסתכלו על המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/alexrent/p/HcK/cpuz.htm ותגידו לי אם אתם רואים סיבה לכך שהוא יעבוד כמו צב. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-