תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום העתקתי לפני כשבועיים לשני דיסקטים שני קבצים קובץ תמונה בכל דיסקט אינני מצליח להעתיק את הקבצים למחשב חזרה. ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא עבד, אך בדיסקטים אחרים זה כן מצליח. מה הבעיה לדעתכם ? (מערכת הפעלה xp)
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב לאחר התקנת מעבד חדש הכל ועובד טוב ויפה הווינדוס עובד והכל אך מה שמפריע לי הוא שהמחשב אינו מזהה (הלוח אם אינו מזהה) את המעבד הוא כותב unknown amd 1540 mhz מה שלא הגיוני כי בבעלותי athlon xp 2400 בקיצור, אני צריך עזרה תודה מראש. יש לציין שקודם לכן היה בבעלותי AMD 1700...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 של גיפורס WIN7 אולטמייט ,ובחצי שנה האחרונה יש לי קריסות במסך והוא מציג לי את ההודעה שבתמונה עשיתי עדכונים מאז ומתמיד וניתקתי אותו מהמקום והחזרתי וניקיתי את האיזור אבל שום דבר לא עוזר ,בדקתי בגוגל על הבעיה אבל לא מצאתי פתרון אפשרי וגם מה שמצאתי אפשרי בדקתי אבל לא עזר ,אני מודה לכם מראש על העזרה ומקווה למצוא את הפתרון במהרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-