תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, ואין לי מושג למה זה. מחשב בן כשנה וחצי, AMD 6000 2GBRAM 1.8 TB מקום אחסון מארז ANTEC P150 עם ספק מקורי שלו (440 אם אני לא טועה) מסך 22 רחב בכל מקרה, הבעיה היא כזאת: אני מדליק את המחשב, הכול נדלק כרגיל, זה מגיע לטעינת הווינדוס, לאחר הטעינה מסך שחור ומפה אין שום התקדמות. המחשב ממשיך לעבוד כאילו הכול בסדר, הכול דולק אבל לאחר הטעינת ווינדוס(XP) יש רק מסך שחור. ניסיתי לתת לו זמן, (שעות), לא הועיל. מודה לעוזרים. ארקדי
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB. במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר) הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה. אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigaby…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לוח אם- ALBATRON KM51PV כשאני מדליק את המחשב הוא אחרי כמה זמן ניתקע הוא יכול להיתקע עוד במסך השחור לפני העלעת הוינדוס הוא יכול להיתקע באמצע שעולה הוינדוס או אחרי שהוא עלה ישר יכול להיתקע עשיתי עידכון לביוס לא עוזר ניתקנתי הכל מהלוח אם היה מחובר רק כרטיס מסך וזיכרון הדלקתי אותו ושוב ניתקע מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשהוא ניתקע עם אני לוחץ ריסט הוא מכבה את המסך והמסך לא נידלק ביכלל צריך לכבות את המחשב ביכלל ושוב להדליק ככה המסך ידלק ושוב פעם המחשב יתקע אחרי כמה זמן ...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-