עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hero,

לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by שרול23,

שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by d_v,

שלום לחברי הפורום המחשב הנייד ברשותי הכונן החליט לחזור בתשובה והפסיק לקרוא דיסקים צרובים (מכל הסוגים והמינים) משהו יודע לייעץ לי מה כדאי לעשות במקרה כזה? (חוץ מלקנות כונן חיצוני..) תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by SS2.Vegeta,

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by nik55,

אני מכניס דיסק תוכנה או מוסיקה ..עולה לי החץ הקטן עם תמונה קטנה של דיסק ..אבל לא פןתח..גם ישירות בכונן לא נפתח כלומר לא מראה שיש דיסק בכלל .. זה חלונות XP כונן די וי די של סוני בן 3 בערך.. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bengo5,

הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by oded15,

אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dvvon,

שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by club_501,

חיברתי למחשב כונן דיסקטים של 5.25. כשאני מכניס את הדיסקט לכונן וסוגר, מתחילים רעשים כנראה של נסיון קריאה, אבל הוא לא עושה כלום וממשיך להרעיש עד שאני מוציא את הדיסקט. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by Doctor Robert,

היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]

12. האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !

13. Started by ExTazy,

אז ככה יש לי מחשב ישן ( 586 למי שזוכר ) שאני לא משתמש בו אלא סתם מנסה עליו כל מיני דברים והיום הסרתי ממנו את הכונן הדיסקטים הגדול ( 5.25" למי שזוכר ) וסמתי כונן דיסקטים רגיל ( 1.44MB 3.5" הסטנדרתי ) והמחשב רואה אותו ככונן A ( כאילו אני סידרתי את זה ידנית ) אבל מה כשאני מכניס דיסקט ומנסה לפתוח אותו אני לא מצליח ... מישהו יודע אולי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת ?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by nissim_y,

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by biggie,

יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by elior021,

שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Liran3331,

יש לי כונן דיסקים שהוא גם צורב וצורב DVD LG H62N אני לוחץ על הכפתור והמגש לא נפתח... פשוט תקוע צריך להחליף צורב?

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by AloNs01,

משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by rokach12,

שלום אני חדש פה אז אני לא יודע אם אני רושם במקום הנכון את הבעיה שלי אז אם אני טועה שמישהו יגיד לי איפה לרשום. אוקיי אז יום אחד הדלקתי את המחשב נכנסתי למחשב שלי וראיתי שכל הכוננים של הדיסקים נעלמו ובגלל זה הדיסקים שאני מכניס למחשב פשוט לא נקלטים ע"י המחשב ואני לא יכול לצרוב דיסקים וכו'. אני צריך עזרה דחוף!!! תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

פתאום זה התחיל, קרה לי לפני הרבה חודשים ונפסק לבד ועכשיו שוב חזר המקרה.. סרקתי וירוסים וגם עשיתי ריסט למחשב וזה ממשיך. ניסיתי גם לנתק את הכבל SATA וזה שוב ממשיך מה עושים?

• 14 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. Started by pxst17,

שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.

25. Started by tgen,

שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים