תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד של dell , win8.1 ,64bit עם כרטיס מסך nvidia geforce 920m לאחרונה ראיתי שנעלם לי האופציה במקש הימני בשולחן העבודה של הניהול גרפיקה של נבידה לאחר מכן ניסיתי להתקין דרייברים וקיבלתי שגיאה , ראיתי הרבה מדריכים ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי תודה וערב טוב !
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ואחד מתוך ארבעה סלוטים נהרס. אני יודע שבכרטיס זיכרון מסוג RDRAM צריך שיהיה מעגל סגור ובגלל זה אני לא מצליח לעלות את המחשב. האם יש פתרון נוסף מלבד לקנות לוח אם חדש/מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי את ה-HOTKEY איזה אפשרויות יכולות להיות? כדי להעביר את התמונה ממחשב אחד למחשב שני... זה מכשיר שמתחבר לשני מחשבים עם מסך אחד ויש סוויצ' מובנה בתוכו זה לא בא עם כלום רק המכשיר אין חוברת או הסבר או דרייבר שם המודל: KVM02P תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום,יש לי כבר 3 שבועות בערך ניתוקים באינטרנט לכמה שניות . זה התחיל מאז שהוט התקינו לי את הפייבר בוקס אבל לפי הטכנאי של הוט אין ניתוקים והבעיה היא בין המחשב (נייד) לפיבר בוקס וזה גרם לי לחשוב שאולי הבעיה בכרטיס רשת במחשב (אבל זה קצת מוזר שהבעיה התחילה רק אחרי התקנת הפיבר בוקס) הספק שלי הוא נטוויזן ,תשתית של הוט ..מהירות 30 מגה בלי חייגן . איך אני יכול לוודא שהבעיה בכרטיס רשת ?או אולי משהו אחר ? ונזכרתי בעוד משהו שלדעתי הוא קצת מוזר ,הורדתי קבצים בהורדה ישירה ואף פעם זה לא נעצר(קבצים של 8-9 מגה ).אז אפשר להגיד שהבעיה זה רק בגלישה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, יש בביתי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. לפני כמה ימים הפסיקה הרשת לעבוד. הנורות בכרטיסי הרשת לא דולקות. בדקתי את הכבל בעזרת מולטיטסטר והוא תקין. שני כרטיסי הרשת מזוהים ע"י מערכות ההפעלה. האם זו בהכרח בעיית חומרה, או שמא יתכן שזו בעיה במערכת ההפעלה? בתודה מראש, עדי.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרייברים נורמאליים בשבילו, אין אותו ברשימת הדרייברים של LOGITECH באתר שלהם, ואני לא מצליח למצוא דרייברים צד שלישי. הבעיה העיקרית בדרייברים שLOGITECH מציעים היא שה MOUSE ACCELERATION מופעל גם במשחקים וזה ממש ממש ממש מקשה על המשחק, ויש שם אפשרות לביטול ההאצה במשחקים אבל היא לא פועלת. עוד בעיה שיש, אם אני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז בLOOPS כאלה... זה לא בעיה רק בעכבר הזה ספציפית, יש לי עוד עכבר כזה בדיוק בבית וגם לו יש את אותה בעיה. אם מישהו יכול לקשר אותי לדרייבר מתאים לWINXP או לאתר טוב זה יעזור מאוד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני לא מבין גדול ולכן מתייעץ פה איתכם. יש לי מחשב Lenovo Thinkpad E590 עם מעבד I5 ו 8GB RAM, ואני רוצה עכשיו להרחיב לו את זיכרון ה RAM לעוד 8 או 16. עדין מתלבט. השיקול להרחבה נעשה כי נכנסתי קצת לעולם עריכת הוידאו - ומאחר והמחשב לא מצויד בכרטיס מסך רציני, אלא בכרטיס המובנה של אינטל (UHD 620), חשבתי שאוכל לחפר על כך עם עוד RAM. (אם אני מדבר שטויות אז תתקנו אותי, שוב, אני חובבן בתחילת הדרך :). מצרף פה שני צילומי מסך - אחד של הזיכרון הקיים אצלי במחשב, והשני של הזיכרון שאני רוצה לרכוש. השאלה שלי היא האם הם מתאימים אחד לשני, ואם אין בעיה עם כך שמדובר בשתי חברות שונות? אשמח לעזרתכם. חג שמח ובריאות לכולם :) מתן
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-