עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Qtec,

תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by 3gh,

יש לי amd 64 bit 3200 1gb ram 6800gt 256mb יש לי על המארז צג כזה שמראה לי את המעלות בווינדוס המעלות שלי הם בין 38 ל41 בערך , היום ששחקתי בפאר קריי ראיתי שזה הגיע ל50 , זה נראה לכם נורמלי? אם זה לא נורמלי יש משהו שאפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ' ? ואני לא מתכוון לקניית עוד מאוורר , יש לי 4..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Aviram,

יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by Kolshamen,

יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by x^fighter^x,

אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by RGB64,

שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום רב, לפני כ- 3.5 חודשים קניתי מחשב כזה: CORE2QUAD Q9550 OCZ 4GB 800MHZ HITACHI 500GB SAPPHIRE HD4870 THERMALTAKE SOPRANO+THERMALTAKE 550W אז הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נידלק ורק אחרי שאני מנתק את הקבל של הספק מאחורי המחשב ולאחר מכן מחזיר אותו רק אז המחשב נידלק הבעיה קיימת כבר כ-חודשיים והיא מתחילה לעלות לי על העצבים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Som0,

המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by levi04,

שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by Oranl,

אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by manticore,

עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by djhenrya,

ברשותי השילוב הנל,בויסטה אני מקבל שגיאה 34 וההתקן מסרב לעלות. הבעיה נעלמת כשאני מקבע מערכת הפעלה עם ליבה אחת במקום רעיונות ?2

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Instant,

שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by dima_s,

שלום אנשים! הפעם בעיה היא כזאת: לפני יומיים הכל היה בסדר, המעבד היה רץ עם OC של 35% ויחס עם זיכרון 1:1 (FSB1800 DDR2 900) אבל אתמול התחלתי לקבל מסכים כחולים אחד אחרי השני בלי שום סיבה. אפילו הורדתי את אוברקלוק להגדרות סטוק אבל הייתי מאוד מופתע שזה לא עוזר. אני בקושי יכול להעלות את וינדוס, וגם זה עובד כל כך איתי שחבל על הזמן ובסוף אני מקבל מסך כחול עם איזה קוד 0X000000A וכל מיני אחרים. המצב הרבה יותר טוב אם אני מוציא את אחד הזכרונות (לא משנה איזה), אבל אז הוא לא זז מ-800 MHZ, ובסוף מסך כחול. עוד דבר מוזר ששמתי לב זה שאם הוינדוס עולה כבר אז ההארד דיסק עושה רעשים שכאילו הוא מאוד מתאמץ, וזה לא נירא לי רעשים של הארד דיסק תקול. אם למישהו יש מושג מה עניין פה אני יהיה מאוד שמח.…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.