תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש רק שבועיים, מעבד AMD 64 4400 X2 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO המחשב נכבה לי איזה 2-3 אז פתחתי ASUS PROBE שכתב לי שהמעבד ב98 מעלות פתחתי את המארז וראיתי שהקירור למעבד פועל מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לאחרונה. (כמעט חדש: מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך) זה הטמפרטורות של המחשב כרגע: Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 40 °C (104 °F) CPU #1 / Core #1 18 °C (64 °F) CPU #1 / Core #2 20 °C (68 °F) GPU 59 °C (138 °F) Maxtor 6V250F0 41 °C (106 °F) Seagate ST3320620AS 43 °C (109 °F) WDC WD2000JD-22HBC0 37 °C (99 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 43 °C (109 °F) Maxtor 7L250S0 38 °C (100 °F) המפרט הוא: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Asus M2NPV-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRA…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני שם דיסק הוא לא פותח את הדיסק אוטומתי עם הautorun ואני צריך להיכנס לקבצים ולפתוח ידנית את הקובץ יש לי xp sp2
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או מבצע אתחול אני מקבל הודעה שאומרת "cpu is unworkable or has been changed" על מנת להמשיך אני לוחץ על F1 ואז המחשב עולה ועובד בצורה תקינה לחלוטין. זה דגם הביוס שיש לי phonix-award bios v6.ooPG לוח האם : abit IS7-V2 ומעבד של inter P4 3.00GHZ עזרה בבקשה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם כדי להתקין דרייברים מעודכנים יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח P5VD2-MX SE . יש לי במחשב כבר כרטיס מסך מובנה שאני צריך לבטל בשביל להכניס את הכרטיס שקניתי לשימוש . עכשיו הבעיה היא כזו . שאני שם את הכרטיס שקניתי על הלוח אם המחשב שלי לא נדלק בכלל . שאני מוריד אותו המחשב עובד רגיל . יש למישהו פיתרון?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני ככמה ימים רכשתי כרטיס טלויזיה התנקתי את הדריברים ואת התוכנה שלהם ומסתבר שהדריברים אינם מתאימים לוינדוס ויסטה אז העפתי את הדריברים ואת התוכנה ומאז המחשב עושה לי מסכים לבנים וריסטים העפתי אתמול את הכרטיס טלויזיה עצמו מהמחשב והמחשב עשה לי ריסט בלילה וכשהוינדוס חזר הוינדוס אמר שהוינדוס שוחזר ובלה בלה ובלה כתוצאה משגיאה בחומרה הקטע שלא הוספתי עוד חומרה דווקא הוצאתי את מה שהכנסתי המחשב הוא חדש חדש שדיברתי עם התמיכה של מיקרוסופט הם אמרו לי שזה שגיאה בחומרה והם לא יכולים לעזור לי עכשיו אני לא יודע מה לעשות זה נראה כאילו המחשב צעמו התקלקל והמחשב הזה עלה לי די הרבה 3 אלף ובקושי יש לי אותו שבוע וחצי מה אני יכול לעשות במצבים כאלה אני לא יכול לשלוח את…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד א. גם לאחר שביטלתי את הEIST עדיין המכפלה יורדת ל6 כאשר המעבד לא בשימוש ב. מישהו יכול להסביר לי איך מכוונים את המאוורר של הכ.מסך ל100%, כרגע הוא עובד על 1600RPM - הEVEREST מראה שזה 60% ניסיתי לסדר את בRIVA TUNER אבל לא הבנתי מה לשים בVALUE של ה SPEED FAN ג. משהו מוזר, אני עושה OC לכ.מסך דרך התוכנה של NVIDIA, שומר את ההגדרות, רואה אכן שהOC עובד, אחרי אתחול המחשב הכרטיס חוזר לסטוק ד. שאלה הכי חשובה, למישהו פה יש צ'אקרה והוא הצליח להכניס BIGTYP VX, שאלתי את הטכנאים של SKYPC ו IQPC והם אמרו שזה גבולי והמליצו לי לברר לעומק לפני שאני קונה כידוע לכם יש לצ'אקרה מאוורר ענק שתופס לדעתי לפחות עוד 3 CM
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-