עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elior1300,

המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by uriya,

לחברי הפורום שלום תצוגת המחשב נתקעה לי על המסך הראשוני , דהיינו אין פוסט אין יכות לעשות bios, כלום מה קרה שככה קרה דבר זה יש לציין שזו מערכת הפעלה חוקית ומותקנים עליה דרייברין חדשים בכל פעם תודה לעוזרים אוריה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Lioriii,

היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by xorense,

ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?

7. Started by TalmoR,

שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיהה שכבר מתחילה לשגע אותי.. מפרט: ASUS STRIKER EXTREME 680I XFX 8800 ULTRA 786MB INTEL QUAD Q6700 2.66G OCZ 750WATT ANTEC SONATA NANYA 2X2GB 800MHZ WINDOWS 7 64BIT אז זה הולך ככה.. בהתחלה המחשב הורכב עם זכרונות של OCZ 2X2GB 800MHZ הותקנה עליו WINDOWS XP 32 למחשב היתה בעיה לעשות REBOOT ולהתעורר מSTANBY/SLEEP היה צפצוף ארוך באתחול היתה מתקבלת שגיאה WARING SYSTEM BOOT FAIL (מסך כחול) החלטתי לנסות להתקין VISTA 64BIT ואז היה מתקבל מסך כחול עם שגיאהSTOP... BEGIN DUMPING PHISICAL MEMORY אוקיי.. זכרונות.. לא?! הלכתי למעבדה ושם החליפו לי את הזכרונות לNANYA שיש לי כעת. הותקנה מערכת WIN 7 64 כי קראתי שהשגיאה "STOP..." קשורה לעדכון של מיקורוספט בוויסטה. ועכשי…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  9. Started by almor12,

ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי כרטיס מסך מחברת TMS, הדגם הוא MSI R9 290 GAMING ואחרי התקנה נקייה של וינדוס 10 הכרטיס מסך לא מצליח לזהות את המסך מחשב שלי. המסך הנ"ל מחובר עם יציאת DVI ובנוסף מחובר לכרטיס מסך, מסך טלוויזיה ביציאת HDMI, שאיתו אין בעיות. לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI, ניסיתי לחבר לכל אחת מהיציאות ועדיין המסך לא עובד-- המחשב לא מצליח לזהות את המסך. החלפתי לכבל DVI לאחד חדש ועדיין יש את אותו הבעיה. לקחתי מאחי את המסך שלו וחיברתי לכרטיס הנ"ל ועדיין לא מזהה. ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אחד ישן יותר ואחד חדש יותר-- עדיין לא עובד אשמח לעזרה,

10. Started by DJO,

שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by TheRedEye,

יש לי בעיה קיבלתי מחשב שברגע שהוא מגיע למצב של טעינת הוינדוס רואים מסך כחול לשניה אחת ואז הוא עושה ריסט ומתחיל מהתחלה את המחשב ניסיתי להפעיל לינוקס מדיסק אבל על ההתחלה הוא כבר מפסיק את העליה של הלינוקס ועושה ריסט, ניסיתי להתקין את הוינדוס מההתחלה אבל ברגע שהמחשב מסיים לטעון את קבצי התקנת הווינדוס [המסך הכחול שיש בהתחלה עם הדיסק של ההתקנה] אז הוא מראה מסך כחול והשגיאה היא 0000000050 משהו כזה.. אז הרצתי את Mem Test והוא מצא ישר על ההתחלה 3500 ומשהו שגיאות עם הזיכרון הנוכחי אז לקחתי זיכרון תקין ממחשב ישן: SDRAM - KVR100X64C2/128 והחלפתי את הזיכרון [הזיכרון שהיה: SDRAM - KVR133X64C3/256] ואז ברגע שהפעלתי את המחשב עם הזיכרון התקין מהמחשב הישן המחשב נדלק אבל לא רואים מסך - החלפ…

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by dantitan,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by arel508,

נכון שמדליקים את המחשב לפני שעולה הווינדוס קודם עולה ה-DOS? (או איך שלא קוראים לזה) אז אצלי זה לא עולה זה ישר עובר לווינדוס.. זאת אומרת זה כנראה כן עולה אבל המסך שלי לא מציג את זה.. חשוב לציין שיש לי עכשיו בעיה לא קשורה עם המסך (עוד כמה ימים אני יקח לתיקון) אבל עדיין לא נראה לי שזה קשור לזה.. רציתי לפרמט את המחשב אבל אני לא יכול בגלל זה.. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by tania131,

הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by gavriel_e,

אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  18. אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by rubiliani,

היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. אוקיי אז אני חדש פה!ואין לי מושג אם זה המקום הנכון לפנות אליו! אז ככה יש שתי הארד דיסקים במחשב!אחד מחובר באמצעות S.ATA2 והשני בIDE!לפני כשבועיים בערך המחשב העלים שלי שתי מחיצות(יאעני כונן G ו-F)מאחד ההאר-דיסקים!זה קרה אחרי ששמתי דברים להורדה,הייתה הודעת חוסר זיכרון!והמחשב ניכבה!וניסה לעלות מעוד וינדוס שיש לי אבל קרס באמצע!לאחר שכיביתי אותו שוב הוא עלה רגיל אבל בלי שני כוננים! אולי למישהו יש רעיונות איך להחזיר את הכוננים שנעלמו?!

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Ashand,

איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. Started by Street-Fighter,

הבעיה אצלי היא שבאמצע עבודה במחשב (גם כשאני סתם בווינדווס וגם במשחקים) העכבר מדי פעם כל כמה דקות נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. זו בעיה ממש מעצבנת. חג שמח. אם צריך עוד מידע אז לשאול. תודה.

24. Started by ed1,

את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by Miros,

רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:

• 10 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים