עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Noblesse,

התקנתי Win xp על המחשב הישן שלי, (P3 450,320 MB, Voodo banshee, SB Vaibra). והכרטיס לא מוגדר כמו שצריך עם הדריברים של הWIN, וגם עם הדריברים של החברה. ההודעה שמופיעה לי בDevice Manager: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) f you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. אני לא ממש מבין את ההודעה, אולי מישהו יוכל לעזור לי לפתור את התעלומה?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by taotao,

חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT ??? בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו אין לי מוסג מה גורם לבעיה אני כבר מיואש החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ? תודה. המיואש

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי geforce 2 mx 400 עם הדרייברים הכי חדשים 53.04 וכל משחק נטקע אחרי איזה 30 שניות אפילו משחקים ישנים כמו re-volt. מתי שהמחשב נטקע כלום לא עוזר אפילו לא ctrl+alt+delete צריך לעשות ריסטרט ומתי שהווינדוס עולה זה משנה לי את ההגדרות של הכרטס ל 640*480. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה לא עובד מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Oprapc,

שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. פעם ביום לפחות אני מקבל את המסך הכחול הזה..!! קניתי את המחשב לפני שבועיים AMD 3000+ 64 Bit MD :Gigabyte 80 Giga 512 ram התקנתי לבד וינדוס XP+SP2 הכל סבבה.. ואז התחלתי לקבל מסכים כחולים.. יצא שהתקנתי איזה 3 פעמים XP ונשבר לי כבר מזה. הבאתי אותו למעבדה של פנדה(משם קניתי את המחשב 3 ימים לפני) הטכנאים שם אמרו שכל החומרה תקינה וזה בעיה בוינדוס החזירו לי את המחשב.. התקנתי וינדוס אחר.. קיבלתי חזרה את המחשב לפני 3 ימים והיו לי כבר איזה 4 מסכיםםםםם!! מה אני עושה בבקשה עזרה..!! סורי על האיכות.. PLZ HLP

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by Xer,

שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by tg,

הי, לקחתי HD של 40G NTFS ורצתי לפרמט אותו מחדש , ניסיתי בעזרת ה WIN XP אך בסוף הפירמוט הוא מודיע כי אינו יכול לפרמט את הכונן, ניסיתי להסתכל על זה עם PARTITION MAGIC והיתה הודאה שאומרת - PARTITION TABLE ERROR #108 מה המשמעות ? האם יש דרך לתקן? תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  10. אתמול הגיע אליי מזיגזג הספק החדש TT PP 410W אחרי שהרכבתי הכל אני מנסה להפעיל את המחשב, הפסק מנסה "להתניע" אבל לא מצליח נראה כמו בעיה בסטארטר אחרי מאות ניסיונות וניסיון להפעילו ללא כלום מחובר אחרי קריאה בספר ההדרכה - כלום, הספק לא מתניע! חשבתי לנסות במחשב אחר (P3 1000) והנה! הספק עובד..נתתי לו כמה דקות לעבוד שם ואז חיברתי למחשב שלי והוא עבד עכשיו השאלה שלי היא למה ??? דרך אגב הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי מקודם

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

13. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  18. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by elyaz,

כנראה שניסיתי לפתוח חלונית חדשה בפיירפוקס כאשר הייתי ב safe mode ואיכשהו זה גרם לכל הדפדפן להתאפס, כולל כל התוספים שהיו מותקנים. עכשיו, אחרי שהסרתי את הדפדפן לגמרי, אתרים מסוימים לא נטענים במלואם, אלא בתצוגת HTML כזאת, ללא הצגת תמנות. שמתי לב שזה קורה רק באתרים שמתחילים ב https חוץ מג'ימייל שמשום מה עולה כרגיל. ברור לי שזו בעיה באישורי אבטחה, אבל אני לא מצליח לסדר את זה. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by barak353,

אני מתכנן לרכוש את ה-Radeon R9 X270כאשר הוא ישווק בארץ, יש רק משהו שאף פעם לא הבנתי ואשמח אם תסבירו לי אחת ולתמיד, יש לי לוח אם מדגם: GA-B75M-D3H איך אני יודע אם הכרטיס מסך:Radeon R9 X270 יוכל להתלבש על הלוח אם הזה. עריכה:מצאתי איזה אתר שמביא את רשימת כל הלוחות אם שמתאימים לכרטיס מסך שציינתי לעיל, והלוח אם שלי הופיע שם. אז זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום, קודם מצרף פירוט של המערכת שלי: לאחרונה המחשב נייד שלי התחיל לקרוס למסך כחול עם הודעת השגיאה video_tdr_failure nvlddmkm.sys. ניסיתי את כל הפתרונות שהצלחתי למצוא באינטרנט, בינהם להסיר את הדרייברים לחלוטין עם DDU והתקנתם מחדש של הגירסא הכי עדכנית. בהמשך שמתי לב שהדרייבר נמחק מהמחשב (המערכת מזהה את הדרייבר בDEVICE MANAGER אבל בפועל שום מערכת של הדרייבר לא עובדת כולל הNVIDIA CONTROL PANEL והgeforce experience גם לא מזהה את ההתקנה החדשה. ניסיתי גם פירמוט מוחלט למחשב וזה לא פתר את הבעיה, חשוב לציין קשור או לא בMSI Afterburner גם הדרייבר לא מופיע. הקריסה למסך הכחול קרתה מספר פעמים אבל לא בתדיר…

24. Started by mr559,

שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב

25. שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.