עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by psyco,

מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש

2. Started by Yosi199,

מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Adirz0,

שלום לכולם , המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D. עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר). דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password). בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by DrecK,

יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  6. ??

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by Rhx,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by O-F,

חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. Started by dragon772,

המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by mp91,

הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  11. קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by cutOFtea,

המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by YardenM,

שלום. יש לי בעיה מוזרה מאד בכרטיס קול, לפני יומיים כאשר פתחתי את המחשב, הסאונד במחשב פשוט לא עבד, לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהמחשב לפתע פשוט לא מזהה את הכרטיס קול.. הוא לא מופיע במנהל ההתקנים.. ובאפשרויות סאונד בלוח בקרה רשום שלא קיים כרטיס קול, ניסיתי להתקין דריברים אבל זה לא מתקין אותם בגלל שהמחשב משוכנע שאין כרטיס.. ניסיתי גם הוספת חומרה וזה לא עבד.. עזרה בבקשה

15. Started by avinos,

המחשב שלי נכבה הרבה פעמים ויש גם לפעמים רעש כזה....כמו של מנוע מהמחשב אני חושב שהספק שלי הולך קיבינימט אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה... כל מי שיכול להגיד לי מה הבעיה אני אודה לו...

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by adam85,

אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Shalti,

שלום, אשמח לשמוע רעיונות למקור התקלה שהמחשב שלי חווה. תיאור התקלה: מיד כשמדליקים את המחשב מופיעים על המסך פיקסלים בכל מני צבעים. בחלון של ה-Boot כשרואים מידע על המחשב (עוד לפני שעולה מערכת ההפעלה) מתחלפות כל מני אותיות באותיות רנדומליות אחרות. מספר שניות אחרי שעולה ה-Windows (פעם זה לקח יותר זמן) המסך נהייה שחור לשניה, חוזר ל-Windows ומאותו רגע אי אפשר לעשות יותר פעולות כי הכל תקוע. העכבר עצמו זז ללא בעיה, אבל אם מנסים לפתוח חלון אז זה לא באמת עושה כלום. כל כמה דקות המסך שוב נהיה שחור לשניה ואז חוזר ל-Windows. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום של המעבד, אבל מדדתי טמפרטורה באחת מהפעמים שכן הצלחתי להעלות את ה-Windows והיא לא הייתה חריגה (שניה אחרי שמדדתי הוא נתקע). חשבתי…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by rubiliani,

היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by Pronix,

דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by i-kramba,

שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by langa,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?

22. המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by zivgev,

שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.