עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Reality,

היי חברה, יש לי מסך 1 שמחובר דרך מתאם VGA : DVI-I למחשב קניתי מתאם VGA : DVI-D אני מעוניין לחבר מסך נוסף דרך המתאם אך משום מה המחשב לא קולט את המסך השני. כאשר הכבל לא מחובר רשום על המסך "No cable connected". כאשר אני מחבר אותו, ההודעה נעלמת אך נשאר מסך שחור ולא רואים כלום. יש לי Windows 7, הלכתי ל Screen Resolution ולחצתי על Detect ע"מ לזהות את המסך השני, לא קורה כלום. כבר הלכתי לחנות וניסיתי לקחת מתאם אחר זהה אך אותו דבר קורה אשמח אם תעזרו לי ! תודה

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by dress,

שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by avimw,

אם מחשב נפל ושמדליקים אותו יש ציפצוף רגיל.. אבל שהווינדוס עולה הוא נתקע. איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם איזה חלק להחליף?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Itzik208,

ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by .nimiking.,

לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.

7. Started by Peri228,

שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by K0sTa,

פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by ofir667,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by pchoresh,

אני מנסה להתקין וינדוס 7 על לפטופ והוא אומר לי שיש לי רק 14 ג'יגה גודל של HD. מדובר בבלפטופ חדש של דל עם 250 ג'יגה זכרון פנימי האם יכול להיות שנדפק ה-HD???

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by Mpro,

היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ariely3,

המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.

24. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by asafchik,

היי, לאחרונה קניתי שלושה מחשבים והרכבתי אותם לבד, בדיוק אותו דבר. שניים מהם עובדים מעולה, אבל לאחד מהם יש תופעת לוואי שאני לא בטוח שקשורה להרכבה, כי היא חלה בערך חודש אחרי הקניה. בעת כניסה לכל משחק (שזה מרגע הכניסה לכל משחק בערך, אפילו דיאבלו 3, שהוא לא כבד), עוד לפני שמתחיל המשחק (!) המאווררים שלו מתחילים לעוף באוויר, בזמן שהשניים האחרים נשארים בשקט מופתי גם לאחר שעות משחק ארוכות. עכשיו מילא זה היה מסתיים, מספיק שנכנסתי למשחק ל-2 דקות ויצאתי - המאווררים שנדלקו ימשיכו כך עד לא ידע. המחשב בכלל לא מתחמם, הוא לא מספיק אפילו לחשוב על חימום. בראונד ראשון של משחק הוא מניע למקסימום ומשם זה נשאר ככה. יותר מזה, הוא אפילו קר (!) במידה מסוימת בגל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.