עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by rk666,

יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

יש רק אפשרות אחת לחיבור נכון(יש חריץ אחד חסום בכוונה),אז אל תגידו להפו ת'כבל או משהו... אני עכשיו צריך ת'כונן דחוף כדי לנסות להציל קבצים חשובים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by DaGaN23,

כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Peri228,

שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by iakovl,

המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום אנשים אני חייב עזרה דחוף המחשב שלי פתאום הבהב המסך ואז נתקע לי ושכיביתי והדלקתי את המסך היה כתוב לי שהוינדוס חזר מארור רציני .... עכשיו אני ברזולוציה הכי גדולה שאפשר בלי צבעים כמעט את האפור אני רואה לבן את הכחול אני רואה ירוק חיוור והמסך מרצד קצת כזה בנקודות כלאה מה לעשות???בבשההה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Co[3]LHo,

הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by X1000P,

יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by biggie,

אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by Mamimo,

יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. סידרתי קצת את הבלגן שהיה לי בשולחן הכבלים והכול ויצא מצב שיש לי את השנאי של הרמקולים והמודם קרובים יחסית למארז כדאי לי להרחיק אותם? או שאין מה לדאוג בנושא? המרחק הוא בערך שלושים ומשו ס"מ

17. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by haruviy,

בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  19. המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!

22. Started by dbx22,

יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by ScreameR,

קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.