תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן [שבועיים] מחשב חדש . עכשיו הבעייה היא שאני מריץ עליו משחקים והכל והכל בסדר אבל נגיד אני משאיר משחק על פאוס והמחשב נכנס למצה המתנה הוא נתקע עד שאני לוחץ קונטרול-אלט-דליט הוא לא משתחרר... מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי צורב של Aopen עכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסק הבעיה התחילה ממזמן בבקשה תעזרו לי אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך. אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה. לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל... ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזה כיף לכתוב כותרת מגניבה הא?(כל מי שחשב שיש פה איזה קשר לסרטים כחולים ונכנס בגלל זה יצא דביל :-) ) בכל מקרה , לעניין. אני סובל ממסכים כחולים מזה חודש פרמטתי את ה HD מספר פעמים, התקנתי מערכות הפעלה שונות ומשונות מכל הגרסאות של XP(אפילו חוקי, מה תגידו?) ואני עדיין סובל מזה. זה פשוט קורה לסירוגין בלי קשר לגורם מסויים. התקנתי SANDRA שתבדוק את המחשב והיא לא מצאה כלום. ואז פתחתי את המארז וחיפשתי בלוח איזה קבלים שנוטים הצידה או שהתפוצצו במקרה ואז ראיתי את זה........... המאוורר של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 4 mx 440 128MB, כבר לא יושב על שתי סיכות עם קפיץ(שנראה ממש כמו מתלה מקצועי של אופניים בקטן נכון??) אלא רק על אחד. ולא ממש יושב בדיוק מעל המעבד של הכרטיס ולא ממש דבוק אליו. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות. יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10. עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מקליק עם העכבר על שורת החיפוש ( כל שורת חיפוש שיש) מופיעה לי האות "ד" ללא הפסקה. ( כאילו שאני לוחץ על מקש האות "ד" במקלדת). יש לי ווינדוס 10, אם זה רלוונטי. תודה מראש על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב לכול חברי הפורום, נתקלתי באתר הזה, הוא נראה לי אמין ומקצועי אז חשבתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה אני שוקלת לפרמט את המחשב שלי, אבל לפני שאעשה זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאחר שאפרמט, אצטרך להתקין דרייברים. מכיוון שאני לא ממש בקיאה בסוגי הדרייברים אשמח אם תוכלו לפרט לי: א. אילו דרייברים נדרשים לאחר הפירמוט (הדרייבר היחידי שאני יודעת על קיומו זה דרייבר של כרטיס מסך. כבר מגיע לי פרס נובל ). ב. מהיכן ניתן להוריד אותם? ג. כיצד אני יודעת איזה דרייבר מתאים לחומרה של המחשב שלי? (אני יודעת שיש תוכנה שמעדכנת דרייברים לפי הצורך ומשלימה את החסר, אבל אני מעדיפה לעשות זאת בעצמי). 2. יש לי אינטרנט מ- HOT וספק מבזק בינלאומי, האם לאחר הפירמוט אצטרך להתקין איכשהו את האינטרנט ש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב שלי בלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון RAM ואני ישאר עם אותו דיסק קשיח, מערכת הפעלה WIN8. האם אני יצטרך לעשות פירמוט לדיסק קשיח בשביל שאני יוכל להפעיל את המחשב / דריברים ירוצו תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-