עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Guy31,

הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !

3. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. כאשר אני מכבה את המחשב אני מקבל שגיאה..(כונן לא מוכן) הכונן לא מוכן לשימוש ייתכן כי הדלת פתוחה בדוק א תכונן A וודא כי הוכנס תקליטון. ...וכ"ו

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום לכולם, אני לא בטוח שזו תקלה לכן עזרתכם, אני בעל שני כוננים של SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כאשר אני ניגש לכונן השני ב WIN7 לוקח לו בערך שניה להתוערר ורק לאחר מכן הוא מראה את תוכן הכונן, אם מצב זה תקין ? מפרט מלא: • מסך DELL ULTRASHARP 24" U2410 • מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX • לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 1 • זיכרון KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL7 • כרטיס מסך GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL • מארז ANTEC P183 w/o PSU • עכבר LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse • רמקולים ואוזניות CREATIVE 2.1 GIGAWORKS T3 • מערכות הפעלה WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM • ספק כוח ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by noam12,

ברשותי כרטיס טלוויזיה ST-LAB יש בכרטיס כניסה של 8 פין -חיפשתי כבל בכל העולם (כולל EBAY) אבל לא מצאתי מצ"ב תמונה יש למישהו רעיון איכן ניתן להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Barak Shmuel,

שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?

16. Started by Barak Shmuel,

שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?

17. Started by אלרועי,

חיברתי כבל dvi חדש למסך שלי והוא לא מעלה את המחשב משום מה לעומת זאת בכבל VGA , כן ניתן מדוע זאת וכיצד ניתן לפתור זאת בתודה

18. Started by ahp,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by rjjb7,

שלום, חיברתי לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400SG את יציאת הVGA לצג מחשב רגיל ובנוסף (על אותו כרטיס, אותו סלוט) גם את הטלויזיה שלי דרך כבל HDMI. בהתחלה הכל רץ כמו שצריך, שיחקתי בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך ושיכפלתי את התצוגה. אולם, לפי מס' שבועות התנתק בטעות כבל הHDMI מחיבור הכרטיס מסך וכשחיברתי אותו שוב (גם אחרי ששיחקתי בהגדרות כמו בהתחלה) הטלויזיה מסרבת להציג את שכפול המסך. אציין שרואים מצוין בחיבור הVGA דרך הצג הרגיל של המחשב. ניסיתי להחליף יציאה בטלויזיה מHDMI1 לHDMI2 וזה לא עובד. תוכנת מנהל ההתקן של NVIDIA אצלי במחשב מציינת שהיא אכן מזהה את הטלויזיה אבל משום מה אני לא מצליח לראות תמונה בטלויזיה, כך שאני משער שככל הנראה הבעיה טמונה שטלויזיה ולא באיזושהי הגדרה במחשב. …

• 6 תגובות
    • 17.7k צפיות
  20. Started by FinaLMakeRr,

שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ronen_sig,

שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by e-d-a,

קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Holography,

אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by nizans,

גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.