עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by joniar,

יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Mercurie,

היי, אני סובל כבר חודשים מBSOD וקריסות שונות... אני אתמצת פה את הדברים שזיהיתי - 1) BSOD עם הודעות שונות (memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception) 2) החלפתי ראם - עזר זמנית ואז חוזר על עצמי 3) החלפתי כונן קשיח - לא עזר 4) פורמט(ים) - עוזר זמנית ואז חוזר 5) כשאני מכבה את המחשב הוא תמיד נדלק שוב ואז אני צריך לכבות שוב - באינטרנט היה כתוב שזה אומר שהמחשב קורס בכיבוי. 6) עשיתי סריקות רבות של וירוסים ולא נראה שזה עזר במיוחד 7) כשאני בכרום - טאבים רבים קורסים רנדומלית 8) משחקים קורסים רנדומלית תודה רבה לעוזרים, אני חסר אונים

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by gameri,

קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by gooliver,

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yair71,

יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  11. לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by ob123,

היי אחרי שכיביתי את המחשב באופן אגרסיבי (לא היתה ממש ברירה) הדלקתי אותו מחדש והוא מגיע בכל פעם למסך הפתיחה של ווינדוס (xp) ומאתחל את עצמו הוא חוזר על התהליך בלי סוף למישהו יש מושג מה עושים? תודה אורי

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by KOBOKOBO,

שלום לכולם עזרתכם בבקשה שאני על המחשב כעבור 10 דקות של שימוש רגוע ,העכבר והמקלדת מתנתקים להם, ולא חוזרים לפעולה, עד שאני לא מכבה ומדליק המחשב. עכבר ומקלדת הם של חברת לוגיטק זה קרה גם במחשב הישן וגם במחשב החדש, יש לציין שיש דרייברים לעכבר ,ולמקלדת ויש לי עוד עכבר ומקלדת אלחוטיים מיקרוסופט (בשביל הנייד) כאשר אני משתמש בהם בנייח, הם לא מתנתקים כלל דעתכם ועזרתכם בעניין תודה חומרה : Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Gigabyte GA-Z77- Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by shoomil,

המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Dubek,

שלום. היום באמצע שימוש במחשב (באמצע משחק), המחשב שלי פתאום הראה מסך כחול ועשה reboot כאשר הווינדוס עלה מחדש, שוב הופיע המסך הכחול והמחשב עשה reboot שוב כשנכנסתי להגדרות הביוס ראיתי שהחום של המעבד הוא 75 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לאתר את התקלה?

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  16. מעבד - לא זוכרת אם זה סלרון או פנטיום 4.... לוח אם גיגהבייט GA-8I945GZME-RH למחשב היו זכרונות ישנים 2X126 ניסיתי לשים לב זוג חדש שקניתי, לא עשה POST, הנחתי שהזכרונות פשוט יותר מדי טובים למחשב העגלה שלה, אבל אז החזרתי את הישנים ויש בדיוק את אותה בעיה. המחשב נדלק, כל המאווררים מסתובבים והכל נראה סבבה רק שאין פוסט ושום דבר לא עולה כמובן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להתקין אותה ללפטופ WIN8 של סמסונג ולצערי אני לא מצליח להדפיס אך כן מצליח לסרוק ולהשתמש בפקס. במקור השתמשתי במדפסת ללא התקנה, וההדפסה עבדה, אך לא הפקס ולא הסריקה. ניסיתי להתקין בעזרת התוכנה הרשמית של HP כדי לקבל את כל הפיצ'רים אבל מזה יצא שאני לא מליח להדפיס כרגע. הבעיה מאיך שהצלחתי לאבחן אותה היא שהמחשב מזהה רק את הפקס ולא את המדפסת עצמה, אך אין לי מושג כיצד לפתור אותה. דרך ה CONTROL PANEL אני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה שם את המדפסת בשם: HP OFFICEJECT 6500 E709n Series אבל, כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל את השגיאה הבאה: בעוד שאם אני מנסה להיכנס ל HP OFFICEJECT 6500 E709n Series FAX אז אני מצליח להיכנס ב…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  18. שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB DDR2 זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים ובבקשה אם אתם יודעים את תגיבו זה חשוב מאוד תודה!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by shmooel98,

החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by maorakrish,

עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by USERone,

בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.