תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול לוח של ABIT מPANDAS התקנתי אותו והוא ממש לא עובד. -> NF7 V2.0 1.הוא מקבל חשמל ומגיב שהוא נדלק (מאוררים,לדים וכו'), אבל לא מגיב בצפצופים אם אין זיכרון או כ.מסך. 2.לא מגיע לספירת זיכרון וממש לא מגיע לביוס. הסיבה שהחלפתי את הלוח הישן שלי היא שהוא התחיל לעשות בדיוק את אותם הבעיות שעושה החדש. מה עשיתי כבר.... טוב אז עשיתי סרייות של ניסוי וטעיה: 1. החלפתי- ספק,זיכרון,מעבד,כ.מסך, התקנתי את הלוח אם אפילו מחוץ למארז. 2.שאבתי את פנים המארז, ניתקתי כל התקן מלבד השילוש (עם ובלי כ. מסך) אני ממש תקוע - HELP PLEASE. דרך אגב-> איך שרות הלקוחות של פנדה במידה וצריך להחזיר את הלוח? (הם הזמינו אותו במיוחד בשבילי כי הוא אזל במלאי).
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחר שהמחשב מבצע בדיקה של הכוננים אמור להגיע מסך הטעינה של WIN , אבל אני מקבל מסך שחור עוד לפני השלב של של הכניסה . אני לא מצליח לעלות את המחשב גם במצב בטוח או כל אפשרות אחרת מה יכול להתקלקל הזכרון או הכרטיס מסך, הגדרות ביוס ,לוח אם ? ביצעתי בדיקה ב-MEMTEST והכל היה תקין ניסיתי גם אפשרות של שינוי תזמונים של הזכרון מה יכול להשתבש? ניסיתי גם להתקין WINDOWS מחדש אבל ב-hardwre inspection המחשב ניתקע? מפרט :WINCHESTER 3500 AMD זכרונות 1GB GSKILL PC4400 LE כרטיס מסך sapphire x850xt pe לוח אם : DFI LANPARTY UT SLI- ???
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי. אני מניחה שזו בעיית חומרה- אבל אולי אני טועה וזו בעיה ב-XP. מדי פעם בעיקר אחרי שימוש בתוכנה "כבדה" יחסית (סריקת וירוס, איחוי, אפילו שומר מסך) - החץ פשוט נעלם לי מהמסך ואני צריכה לעשות ריסטרט. האם מוכרת לכם תופעה כזו ? אולי זה קשור לכרטיס מסך ? אשמח לקבל איזשהו כיוון. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משונה.. לא יודע מה קרה! אני עובד על המחשב ופתאום העכבר מתחיל להיתקע במסך.. הוא קירטע עד שהפסיק לעבוד! המונרה של האור עדיין דלקה.. החלפתי בטריות - לא עזר לחצי על הפתור שמחפש את העכבר(גם דרך העכבר וגם דרך הקלט) - לא עזר חיברתי עכבר אחר חוטי אופטי גם של מיקרוסופט ווהוא כן פועל.. 2 העכברים מחוברים ביחד עכשיו. אחד ב USB והשני דרך ה PS. העכבר האופטי אלחוטי הוא Wireless Optical Mouse 2.0A של מיקרוסופט. האם העכבר התקלקל? הוא בא עם סט עכבר + מקלדת אלחוטיים.. קניתי אותם ב KSP. כמה זמן אחריות יש על מוצר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שהיו מלא ת'ארדים אבל פשוט הסתבכתי לגמריי, הייתי רוצה שתדריכו אותי מה לעשות כדי להפסיק את זה, מדובר בריסטארטים אוטומטים שמתרחשים פעם בשבוע בערך, ובלי קשר לפעולה, יכול להיות באמצע משחק, גלישה, פתיחת תוכנה וכדומה. אז אמרתם שאפשר לשלוח קובץ DUMP או משהו כזה ודרכו אפשר לדעת מה גורם לבעיה, רק שאין לי מושג איפה הקובץ, כמה כאלה יש ומה עוד לעשות, והאם זה חייב להיות ממש ישר אחרי הריסטארט או שאפשר גם חודש אחרי לשלוח את הקובץ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא P4 לוח האם VIA SOCKET 478 V845SX WINDOWS XP HOME הבעיה שלי היא שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול {שמובנה על הלוח אם }והמחשב מראה שהדרייבר טוב אבל אני לא שומע כלום החלפתי כמה רמקולים ועדיין לא שומעים כלום {כשאני מפעיל שיר אז הנגן מראה שהוא מנגן אותו אבל לא שומעים כלום} הדרייבר של הכרטיס קול שהתקנתי הוא Realtek AC'97 AUDIO FOR VIA AUDIO CONTROLLER וכשהתקנתי את הדריבר המחשב כתב שמנהל ההתקן אינו חתום דיגיטלית אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויברר לי אם הדרייבר מתאים לי {לפי השם של הלוח אם כי הכרטיס מובנה עליו} ומה זה אומר אינו חתום דיגיטלית? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת?? תודה מראש איציק
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב פנטיום 2 עם XP וניסיתי לשים עליו GEFORCE4 MX SE (על מנת להשתמש ביציאת הTV) יש לי דריורים של הכרטיס בדיסק. כאששר חיברתי את הכרטיס המחשב לא עלה וציפצף פעמים מה לעשות על מנת להפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פלאש לביוס שהתחרבש (bios checksum error) בלוח NF7-S V2.0 הבעיה שלי שAWDFLASH גרסה 8.23K מתעקשת ש "source file not found" !!! התכנה הזו הורדה מהאתר של ABIT אני לא מוצא גרסה קודמת .. מ 8.23D ומעלה ! כי ABIT שינתה את מבנה הביוס שלה מתאריך מסוים. אני לא מאמין שיש פה מישהו שמבין או בכלל עשה את זה פעם ...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-