עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ilanb0,

קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?

4. יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Lapua23,

שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה

6. Started by UnwiZ,

שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by afars,

שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mastercod,

יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by rlord,

שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by XEON123,

כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by civic,

שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס הנזכר לעיל?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by toys in space,

עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by IlanF,

אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by george1625,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי את הלוח אם הזה GA-7N400 של GIGABYTE מגיע איתו הביתה שם אליו את המעבד והכול ומפעיל ואין כלום המעבד שלי זה AMD ATHLON XP 1700+ המחשב נדלק המאוררים והכול אבל על המסך אין כלום שום חלק לא נשרפ זה בדוק כבר!!!!! פשוט מסך שחור ואז אחרי כמה מעמצים המחשב נדלק והוא מראה לי ש הוא עובד המעבד במהירות 1100 MHZ איך זה קרה???הוא עבד תמיד ב 1466 MHZ ורשום שהלוח תומח במהירות של 1400 ומעלה יש את הכפתור הזה של CLK שבו אפשר להגדיר את המהירות של FSB על הלוח מי שמכיר את לוחות ה GIGABYTE אז רציתי לדעת איך אני מחזיר את המחשב לעבודה של 1466 MHZ בלי להדליק אותו אם הכפתור הזה של ה CLK תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  18. בעיה בוינדוס 7 אוליטמה 64 ביט . המחשב חדש מאוד . נפח דיסק קשיח הוא 500 ג'יגה . משום מה במחשב שלי יש רק כונן C שמכיל רק 200 ג'יגה . מה עושים איפה עוד כונן או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by udi,

שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tamar Agam Almog,

הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by erez_levy,

שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by questionman,

בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by Nechami Mmm,

פתחתי את המחשב נייד מחברת Dell ומהדלקתו מתחיל לצפצף 3 צפצופים ברצף למשך כל זמן בו שהמחשב דולק, אשמח לקבל פיתרון מאנשים שנפגשו את זה או יודעים אודות מה תופעה זו יכולה להיגרם! תודה!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  25. עושה רושם שאין לבעיה קשר ישיר לזהות הטאבים הפתוחים או לכמותם - אני יכול להיות עם 3 טאבים של אתרים שאינם עמוסים בפלאש באופן חריג ברקע, וקצב הפריימים במשחקים יורד בחצי בערך - ובפעם אחרת אני יכול להיות עם 15 טאבים פתוחים (אפילו אם 3 מתוכם הם אותם האתרים מהמקרה הקודם) מבלי שהבעיה תופיע. כשאני סוגר את פיירפוקס וחוזר למשחק, הבעיה נעלמת. למישהו יש רעיון במה מדובר? מה הסיכוי שיש פרצה בפיירפוקס שמאפשרת כריית ביטקוין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.