עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  2. לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס... ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר... מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך? אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן... תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ?? תודה !!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ zotac 9800gtx+ 500GB WD NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח אם 28 ובד…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הממיר וכרטיס 9700 פרו אם TV-OUT מה אנ עושה יש אפשרות לחבר את הכבלים ככה שאני יראה טלויזיה דרך המסך מחשב שלי כי אין יל כרגע טלויזיה אבל אני קונה 29 אינץ של טושיבה לחדר חודש הבא :yelclap: חיברתי הכל אצלי כמו שצריך עכשיו אבל כלום לא עולה אני לא רואה את הערוצים של יס חח מה עושים איפה לוחצים לאן הולכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ciauai,

יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  7. כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  9. יש לי מסכים כחולים ואז ריסטארט ורשום בDUMP Probably caused by : ntoskrnl.exe Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!RtlIpv4StringToAddressW+18b ) מזה הקובץ הזה? יכול להיות שזה המסנג'ר? אך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  11. שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. תראו במפרט שלי את המעבד והנה הבעיה :כשאני נכנס למשחק Condition-Zero ומשחק איזה כמה זמן ואז נגיד נזכרתי במשהו ואני מוריד את המשחק ל"מגש מערכת" ואז כשאני חוזר למשחק הוא אחרי כמה שניות הוא נתקע כזה ואחרי כמה שניות הוא חוזר למשחק כרגיל.. השאלה שלי עם אני יעשה את הדבר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 אז הבעיה תיפטר?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  13. הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מערכת הפעלה חוקית של ווינדוס 7 בתוך המחשב הנייד בעמוד שנקרא "אפשרויות צריכת חשמל" האופציה שנקראת "בחר מה קורה בעת סגירת המכסה של המחשב" לא עובדת !!כלומר אני לא יכול לשנות שם את ההגדרות למה זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by RUJI,

הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Stingray,

בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.