תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה כשאני מנסה לצפות בסרטוני YOUTUBE ( לא משנה באיזה דפדפן) הוא תוקע לי את הדפדפן, ומכריז כי הפלאג אין של SHOKWAVE קרס. ניסיתי להסיר - להתקין מחדש, כנל את הדפדפן כרום (מעודכן לגירסא החדשה ביותר) - אך עדיין ישנן נפילות. ישנו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני משדר רדיו הרבה פעמים וקורה לי הרבה פעמים שפתאום השיר קופץ בשניה, וזה לא קרה בעבר וזה גם קורה לי שאני לא משדר שאני סתם שומע שירים ובכלל הווינאמפ נעשה איטי וזקן כזה אבל לא עשיתי שום שינויים במחשב, לא הפצצתי ת'הרדדיסק פתאום וזה גם לא קורה בעומס, זה קורה בכל מצב.... בבקשה זה חשוב, אני משדר ואסור שזה יקרה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר שלי התקשר אלי. והוא אומר שהמחשב שלו פתעום עשה ציפצופים של ה ביוס וכבה. הוא הצליח להדליק אותו ב עזרת LAST KNOWEN CONFIG ושם לב לקבצים 01.EXE ו 02.EXE על שולחן העבודה. רגע או שתים אחר כך המחשב כיבה את עצמו. מה לעשות?? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חברים! אשמח לעזרה דחופה לגבי הגדרות ביוס בלוח אם שקניתי.. msi z87m אני לא מצליח להגדיר לו את הboot הנכון. תודה.
-
- 74 תגובות
- 7.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש שלי, וכבר יש לי בעייה המחשב מכיל הרד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג וכשאני נמצא בFDISK ורוצה לחלק אותו למחיצות אני יכול לחלק רק 10 ג'יגה מה קורה פה? ואיך אני מסדר את זה? (כן אני עושה תמיכה בדיסק גדול)
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום אז סליחה טוב אז ככה כבר שבוע שיש לי בעיות עם הפורום כמו דיונים שהגבתי(או לפחות זה מה שנראה לי) אז אחר כך שאני נכנס לפורום זה כותב לי חדש אני נכנס וכלום נדע אין שום דבר חדש ואני יודע שיש הודעה חדשה טוב בעיה שניה היום שמתי לב שמספר ההודעות שלי נשאר על 168 כשבאמת יש לי בסביות ה17X אודה לכם עם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע למה.. אבל המחשב שלי נתקע במשחקים מסוימים.. אני משחק במשחקים כמו GTA San Andreas, Need For Speed Most Wanted ו Counter Strike אבל לא יודע למה.. דווקא במשחק שולה הזהב חחחח המחשב נתקע! (דרך אגב.. שולה הזהב זה זה מה אתם אומרים? פרסמתי את ההודעה פה כי אני כמעט בטוח שזוהי בעי'ית חומרה כלשהי.. עזרו לי בבקשה מפרט המחשב שלי הוא כזה: מעבד Intel Celeron 999MHz 512 Mb Ram Geforce 4 mx 420 אממ הארד דיסק של MAXTOR 320 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 20 ג'יגה וזהו.. המחשב מפורמט ועובד חלק על Windows XP SP2 ככה שאין מצב שזה וירוס.. תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים. העכבר עובד כרגיל ותקין לחלוטין, הבעיה היא עם המקלדת. בתחילה נפתח לי חלון שסוללות של המקלדת חלשות. לאחר החלפתם אין תגובה כלל של המקלדת. ניסית לבדוק אולי המקלדת לא תקינה, הוצאתי את הסוללות במקלדת וניתן לראות כי החיווי של המקלדת במחשב מראה על סוללות מלאות וקליטה מליאה כאשר אין בכלל סולות במקלדת. בצעתי RESTART אך לא עזר. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(
-
היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-