עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by bad-sector,

שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by uri1,

1.הדיסק הקשיח עובד לאט ואני מקבל הודעה דרך המאפיינים שהדיסק עובד במצב תאימות לדוס כיצד אני מתקן זאת? 2.פתאום נעלם לי כונן (הצורב) ומןפיע לי במחשב רק כונן a :-\ו c

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by waizman,

בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Efi_k,

המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by G1,

יש לי תוכנה בשם חשבשבת (ניהול חשבונות, התוכנה עובדת ב-dos) שאני מנסה להדפיס משהו התוכנה אומרת: חלה תקלה מ"ס 2 כתוצאה מחוסר מקום על הדיסק. שים לב:כאשר מקרינים דוח על המסך, או כאשר מפיקים דו"ח ב-2 עותקים (או יותר) , התוכנה רושמת את הדוח על הדיסק. יש לי מחשב: celeron 500mhz ram:64mb קשיח:5gb מתוכם 3.4gb פנוי המדפסת hp2100 שמחוברת לשרת nt4 זה דחוף לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eli.P,

יש לי ספק ATX ואני רוצה להפעיל אותו ללא המחשב אז שאלתי היא איך אני יכול להפעילו ללא המחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש WINXP והתכנה שמצאתי NVFLASH עובדת תחת דוס (אם למישהו יש אחת יותר מתקדמת שעובדת בממשק NT יבורך). אם התכנה שמצאתי היא היחידה מסוגה - אז איך משתמשים בה? לא הבנתי כלום ממה שמוסבר שם. בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט - אני לא רוצה להחמיר את המצב. תודה והמשך שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Ecthellion,

unrealtournament(לא 2003) יצא ב1999 והמחשב שלי מציג בו כמות של 7 פריימים בשנייה. הנה המפרט: amd k6 500mhz 196 ram nvidia riva tnt2 model 64 32mb הורדתי את כל הדרייברים, המחשב מזהה את כל הרכיבים ובמחשבים של וודו 2 ומעבד 300 מגההרז זה פועל חלק כ"נל warcraft HELP!!! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by zolder,

שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 וולקנו 7. הרעש שהוא עושה(לעומת המחשב השני שלנו של אינטל שאותו לא שומעים בכלל)הוא ממש חזק! מה,קניתי מכונת כביסה? זה נורמלי?

17. Started by BABA_Z_Z,

כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by StarMo,

אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zolder,

אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by manevra,

יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by עומר,

עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by E-tay,

עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי כונן CD ומגרת הארדיסק שאני מעוניין לחבר אותם לאותו ערוץ IDE. כמה אקסיומות: 1. ההארדיסקים שמחברים למגרה הנ"ל תמיד מוגדרים כ MASTER 2. לא תמיד יש הארדיסק במגרה. עכשיו הבעיה: איך אני מגדיר את הסידי ככה שגם שאין הארדיסק במגרה הוא יעבוד וגם שיש הוא יעבוד. כאשר אני שם אותו על SLAVE ואיך במגרה כונן הוא לא מזוהה. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by Culandur,

יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.