עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofeky1,

אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by ~BaRaK~,

יש לי בעיה עם כמות הזכרון במחשב: יש לי 4GB על מע' הפעלה של 32BIT כך שבסה''כ יש לי 3327 מ''ב. הסתכלתי במנהל המשימות כשהיו לי 930-950 מ''ב תפוסים וראיתי שבזיכרון הפנוי רשום שיש רק 350-400 מ''ב,מה שכמובן לא הגיוני... אחרי זה פתחתי את ה resource monitor וראיתי שיש גם כמות זיכרון די גדולה שהיא על stand by והיא לא בשימוש. אז השאלה היא איפה הבעיה והאם אני יכול לנצל את הזיכרון שלא בשימוש?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by dulin,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שרשום ברוכים הבאים של וינדוס המסך ניכבה,כאשר אני מדליק דרך SAFE MODE הכל עולה,אם אני מנסה להיכנס דרך VGA MODE המחשב עושה ריסט יש על המחשב עוד וינדוס (שדרכו אני ניכנס עכשיו) ובו הכל בסדר . כאשר הסרתי את דרייבר של כרטיס מסך ואז עשיתי רסטרט ובנקודה הבעיתית המחשב עשה ריסט בעצמו כאשר ניסיתי לעשות עידכון לדריבר הופיע לי שגיה שלא ניתן לעלות תוכנות מסוייות מהדיסק ולא עלה הדיסק מה עוד ניתן לעשות :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by LIRON1,

שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by avia30,

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי לצרוב במהירות 4 קניתי צורב LG 52X24X52Xוהתקנתי נרו אקספרס 6 החדש קניתי 100 דיסקים לצריבה של פיליפס 48X ושאני מעלה את הנרו ואומר לו מה אני רוצה לצרוב עושה NEXT מגיע למהירויות שם יש את כל המהירויות שאני מכניס את הדיסק של פיליפס לכונן וסוגר את הכונן אז אין לי את כל המהיריויות זה משתנה לי אין לי 52 אין לי 4 למה זה תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by VolTAge,

יש לי בעיה בסאונד במחשב, בחלק מהשירים שאני שומע ( רק חלק ) פתאום אני מתחיל לשמוע כל מיני רעשים מוזרים אחרי כמה זמן.. אני בדקתי בכמה תוכנות, גם ווינאמפ 2, גם 3, וגם ה windows media player, ויש את הבעיה בכל הנגנים. המפרט שלי בצד שמאל.. הנה דוגמא למה שאני שומע, תורידו ותראו.. http://briefcase.walla.co.il/data/v/o/l/t/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200207281711392559/200308202011475516/sound.wav תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by Ran B,

תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  10. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. למה נועד החיבור בריבוע האדום? למה נועד החיבור בריבוע הכחול? כיצד הג'אמפרים (ריבוע צהוב) אמורים להיות אם אני רוצה שגם החיבורים החיצוניים שעל הכרטיס עצמו יעבדו וגם אם אני רוצה לקשר בין הרטיס הזה ליצאיה חיצונית על המארז? לאיזה כבל אני זקוק בשביל זה?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Street-Fighter,

הבעיה אצלי היא שבאמצע עבודה במחשב (גם כשאני סתם בווינדווס וגם במשחקים) העכבר מדי פעם כל כמה דקות נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. זו בעיה ממש מעצבנת. חג שמח. אם צריך עוד מידע אז לשאול. תודה.

13. Started by nistelroy,

מאיפה אפשר להוריד דרייבר למודם של אמביט? ambit

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by guyh25,

יש לי מצלמה (WEB CAM) המתחברת ל-USB, לאחר שחברתי אותה והתקנתי אותה, הוצאתי אותה מה-USB, אבל מאותו רגע כל פעם שאני מנסה להכניס אותה בחזרה אני מקבל צליל שגיאה והיא אמנם נדלקת (מקבל מתח) אבל לא מזוהה ע"י המחשב. מה נסיתי : 1. להסיר את הדרייברים לכבות את המחשב ולהתקים מחדש 2. לנתק את המצלמה ולחבר מחדש 3. 1+2 נ.ב. המצלמה לא מופיע במנהל ההתקנים. המחשב עליו מותקנת המצלמה הנו P4 עם מערכת חלונות XP בעברית

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by mosdef,

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. כאשר אני מכבה את המחשב אני מקבל שגיאה..(כונן לא מוכן) הכונן לא מוכן לשימוש ייתכן כי הדלת פתוחה בדוק א תכונן A וודא כי הוכנס תקליטון. ...וכ"ו

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. Started by דנדן,

מה קורה חברה? נראה לי שדפקתי את הBIOS הורדתי עדכון לביוס, לפי הלוח אם שלי מהאתר של GIGABYTE השתמשתי בתוכנה AT BIOS שלהם, ועדכנתי שסיימתי את העדכנה המחשב אמר שהוא סיים בהצלחה וצריך הפעלה מחדש אז הפעלתי ועכשיו הכרטיס מסך לא נדלק ניסיתי להוציא את הסוללה וגם חיפשתי את הפינים לאיפוס הCMOS ומתברר שאין לי אותם בכלל חחח אז מה אפשר לעשות? וכמה יעלה טכנאי??? כמו כן אם יש למישהו הצעות ללוח אם SOCKET 478 משומש וטוב אז אני גם אשמח (במידה ואני לא אצליח לתקן)

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Miros,

רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  20. יש לי תמיפרט בצד ושמתי לב שהכרטיס שלי מכוון על 4 ולא על 8 למרות שהלוח והכרטיס תומכים ב8 ואני לא רואה בביוס של הלוח אפשרות לכוון תAGP דרך אגב הביוס של הלוח והכרטיס מעודכנים בגירסה האחרונה וגם הDX והדריבר

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by PeaceWarrior,

המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by bg01,

רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצתים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.