עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by buuhaa,

היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by gilad0327,

כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by ramit02,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. היי, יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)... יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by shuy,

מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. אני לוחץ על הכפתור להפעיל את המשחק עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשהוא עולה מחדש הוא אומר שכנראה זה נגרם מהכרטיס מסך מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by OR007,

עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר …

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by SilverHawk,

אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי (שעובד מצויין) נעלם לי הצורב ,יותר נכון הדריברים ווהתקנות שהיו על המחשב ניסיתי להתקין את הצורב מחדש אך ללא הצלחה. כל פעם שהתקנתי לא קרה כלום הכרטיס מסך הוא של אסוס GF4 Ti4200 והצורב Yamaha scsi 8x8x24 למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? יש לי כמה השערות : 1. התנתק איזה כבל בזמן שהתקנתי את הכרטיס 2. יש בעיות בתאימות בין שני הרכיבים :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Doorman404,

המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!

17. Started by Fire_Trooper,

יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hugo123,

היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yarden,

יש לי בעיה.. כל כמה שניות המחשב מקרטע ועובד איטי ואז חוזר לפעול נורמאלי ועוד פעם.. זה קורה גם שאני גולש וגם שאני במשחקים, לא משנה איזה, זה התחיל לפני יומיים..

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by ToR,

יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by TNT,

תחת וינדווס 95, על פנטיום אחד. כשאני מפעיל תקליטור(CD) אז יש לי בעיה עם שמות קבצים ותקיות ארוכים. אם הקובץ בספרייה הראשית והוא נצרב ארוך, הוא לא יצליח לקרוא אותו. אם יש תקייה ארוכת שם אז שאני כנס אליה היא תהיה ריקה למרות שבמקור היא נצרבה עם קבצים בפנים. משהו יודע איך לפתור הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, כשאר אני מתחיל משחק Age Of Empiers II : The Conquerors באתר Zone.com אז בדיוק כשהמשחק מתחיל לעלות אני המחשב עושה ריסטרט בלתי צפוי המפרט של המחשב שלי הוא : Pentium 4 2.4Ghz Gforce 4 ti4200 Aopen Asus P4s533 256mb DDR מה אני יכל לעשות ? ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מדפסת okipage 14ex, המדפסת מדפיסה סתם דפים מתי שעולה ה-windows. התקנתי והסרתי את הדריבר המקורי שקיבלתי עם המדפסת. בדקתי את הכתובת שלו ב-bios. והחלפתי כבל. ולא עזר כלום. לפני שהתחילה הבעיה המדפסת פעלה מצוין. הצילו!!! מה אפשר לעשות? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.