עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edward,

הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by udi80,

יש לי מחשב core i 7 950 זיכרון 6 גיגה דיסק 250 לוח של גיגה ביט x58 כרטיס מסך ati 4580 הבעיה היא אני מגיע למרחיב קבצים של התקנה של ויסטה ל52 אחוז וזה ניתקע הוא פריז הוא ריסט החלפתי דיסק לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by avi chezi,

הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה

4. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by eldangab,

התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן חברים. יש לי מפצל HDMI של DYNAMODE. http://www.dynamode.com/english/pages/product/HDMI%20Products/HDMI%20Splitter/HDMI-SP-2.html שני המסכים עובדים ונבדקו ישירות בחיבור מול הלפטופ. לא מצליח להגדיר את שני המסכים שיהיו EXTEND (ללא המסך של הלפטופ, הוא סגור). הלפטופ הוא לנובו Z500. יש עליו שני כרטיסי מסך, אחד ON-BOARD של אינטל 4000HD. והשני NVIDIA GFORCE GT635M. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by laviy,

לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .

9. לפני מספר חודשים התחילה תקלה שבהתחלה הופיעה מדי פעם, לא כל יום. התקלה היא החשכת המסך ולאחר מספר שניות, המסך חוזר ומופיעה הודעת שגיאה: display driver NVIDIA window kernel driver version ... stopped responding and has successfully recovered בשבוע שעבר התקלה התרחשה בפרקי זמן קצרים מאד - דקות / שניות עד להחשכה מוחלטת וקריסת המערכת. כשהתחילה הבעיה, עדכנתי גירסת דרייבר של כרטיס המסך אך הבעיה המשיכה. המחשב עצמו באחריות ולכן מסרתי אותו למעבדה. אחרי יום במעבדה הודיעו לי שאחד ההרד דיסקים תקול וצריך להחליף אותו. ההרד דיסק הספציפי כבר לא באחריות ולכן רכשתי כבר הרד דיסק חדש. הטכנאי אמר שהריץ תוכנה שבודקת את מהירות הסיבוב והיו נפילות משמעותיות. טען שבעיה זו יכלה לגרום לתקיעה ונפילת המ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mastercod,

אני שם כדף בית בIE מסמך ריק (USE BLANK) הוא כותב שם בכתובת באפשריות ששם אותו ואז לוחץ אישור אבל כשאני יוצא מIE ונכנס שוב הוא מציג לי את דף הבית MSN וזה לא מה שאני בחרתי ניסיתי לשים דף בית את גוגל לא עזר שוב פעם זה חוזר לMSN הערה: המחשב בא מפרמוט... אז זה לא קשור לוירוסים גם בדקתי............. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום, בכמה ימים האחרונים יש לי פעם בכמה שעות צפצוף כזה מציק שמסמל בעיה במחשב.(תקנו אותי אם אני טועה.) מה אני אמור לעשות כדי להבין מה הבעיה בדיוק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצתים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tront,

ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by tomerk25,

שבת שלום, בשבוע החולף רכשתי לפטופ מדגם Lenovo thinkpad edge e330 שהגיע ללא דיסק דרייברים. אחרי מכשולים בהתקנת הווינדוס לבסוף הצלחתי. כמו כן הורדתי את כל הדרייברים באתר אשר שימושיים למחשב והתקנתי אותם בנייד. המכשול העיקרי שמולו אני ניצב כעת הוא אי יכולת לגלישה באינטרנט ( לא מוגדר לו חיבור) ראיתי שהדרייבר Realtek מותקן, אך אני לא מצליח לגרום לאינטרנט לפעול(מסומן X אדום על חיבור הרשת בקצה הימני של המסך) יש דרייבר ספציפי שלא התקנתי? אולי משהו בהגדרות הרשת שיש לבצע? אשמח לעזרה ממכם! נ.ב. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by Pilp3l,

היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  21. מעוניינת לחבר את המחשב נייד שההתקלקל לו המסך, אבל המערכת הפעלה ווידוס 7 החומרה והתוכנה עובדים, למחשב הנייח הביתי, ואז לפתוח אותו ולתת בתוכו פקודה של מסך כפול, על מנת שאוכל לחבר לו אח"כ מסך חלופי. האם זה ניתן?

22. היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:

23. תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by philip_s,

שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  25. מה המצב ?? יש לי מעבד PD 930 עם מאורר סטוק של אינטל , הלוח עם הוא P5KPL-AM . רוב הזמן המאורר של המעבד עובד על מקסימום זה מטריף אותי הוא מסתובב על 4500RPM וזה עושה רעש חבל על הזמן אפילו כשאני גולש באינטרנט . אני לא משתמש במחשב למשחקים רק אינטרנט וסרטים זה הכל . איך אני מגביל את מהירות המאורר?? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.