תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה, לאחרונה המחשב עושה ריסט באופן לא יזום בזמן משחק (איך שאני מתחיל משחק בOverwatch) אני מניח שהבעיה קשורה לספק כח כיוון שהטמפרטורה של הכרטיס מסך (GTX 970) תקינה במאמץ. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול שמתי לב בפעם הראשונה שהדיסק הקשיח שלי מתנהג ממש מוזר! דבר ראשון שהסתכלתי בנתונים ב"מחשב שלי" (כונן 40 ג'יגה) ראיתי שבכונן D יש רק 3 ג'יגה פנויים ובכונן C יש רק 1.5 פנויים, עכשיו העניין הוא שאני יודע ובודק כל יום את המחשב ויודע בדיוק כמה מקום יש לי פנוי תמיד! קיצר בדקתי בתוכנות מזדמנות וסימנתי את כל הקבצים(כולל המוסתרים) בכונן D ובדקתי בדיקה פשוטה במאפיינים שהראתה על שימוש של 22 ג'יגה מתוך 29 שיש בכונן הזה ואותו דבר בכונן C שהראה 5.5 ג'יגה בשימוש מתוך 10 ג'יגה בכונן חיפשתי ולא מצאתי מה יכול לגנוב לי את הזכרון ועוד כל כך הרבה ג'יגות נגנבו! בדקתי וירוסים תוכנות ריגול,כלום!!!! ואז!!! שמתי לב שהמחשב התחיל לעשות רעשים של חריקות חוזרות בקצב של שלשות (חרקקק...…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה - Windows10 וקיימת בו מערכת ההגנה - Windows Defender. לאחר וקראתי ש Windows Defender לא מקום ראשון בלהתמודד עם Malware הורדתי - Malwarebytes. יום למחרת הדלקתי את המחשב שלי - נעלם לי ה Windows defender. כאשר פתחתי את חלון ה - Security הוא היה נראה כך: וכמובן ש Windows Update נתן שגיאה : מחקתי את ה Malewarebytes וניסיתי בכל דרך להחזיר את ה Windows Defender כשראיתי שנעלם מרשימת ה services, אך ללא הצלחה.. לאחר ייאוש התקנתי Bitdefender ופה עזבתי את הבעייה. השאלוה שלי, בבקשה, הם: 1. האם Bitdefender בלבד מספיק להגנה …
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני בלי מחשב כבר 3 ימים...... עכשיו כמובן אתם שואלים: "למה?" וזה הולך ככה: יום שישי פירקתי את מחשבי היקר כדי שאוכל להרכיב למארז גלגלים תהליך הרכבת הגלגלים עבר בשלום ויצא יפה מאוד אבל........ הרכבתי את המחשב חזרה ופתאום אין לי boot! בדקתי הכל וההרד דיסק שלי לא עובד אך ורק עם המחשב שלי בדקתי את ההרד דיסק על מחשב אחר והוא עובדש מעולה ועל המחשב שלי הוא לא עובד! יש לכם רעיונות למה? כיע ההרד דיסק השני עובד וגם הדיסקים........ תודה לכל מי שיעזור............
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר המחשב הבייתי התחיל להתחרפן - כל פעם שהמערכת עלתה, היה מסך לבן ארוך, ואז שהדסקטופ הופיע היה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו. אחרי שעשיתי scan disk ללא תוצאות, הכנסתי דיסק הצלה של ווינדוס 7 ובבדיקת זיכרון התגלה כי הRAM דפוק. זהיתי והוצאתי את הסטיק הדפוק, אבל מאז יש לי פסים כחולים ואדומים על המסך שמופעים רק לאחר ששולחן העבודה עולה. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך. ברגע שהוא מוסר הקווים נעלמים אבל שהמערכת מתקינה אותו מחדש הם חוזרים. ניסתי להתקין את הגרסה האחרונה של הדרייבר ולעשות שיחזור מערכת מIMAGE מלפני חודש, כלום לא עזר. האם זה אומר שכרטיס מסך הלך בוודאות ? זה לא מוזר שהכל הולך במקביל ? האם התקנה מחדש של ווינדוס/התקנה של ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך טלוויזיה מסוג 32LF15R ואני מחבר אותו למחשב דרך HDMI עכשיו כנראה הוא לא מזהה אותו שאני מנסה לעלות דרך מצב רגיל לא SAFE MODE הוא עולה עם הביוס אבל לא אומר ש"אין אות" בחלק שהווינדוס עולה (7 Professional), שאני עושה screen resoulotion הוא מראה לי ככה, שפעם היה רשום LG MONITOR או משהו כזה: ] עכשיו אני לוחץ על advanced settings וזה מה שיוצא לי: Uפעם הכל עבד ודפק והיה טוב מאוד ועכשיו זה לא עולה. בתודה מראש, ניב טל.
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הכונן WD 1200JD SATA לוח אם: ABIT AN7 לא מצליח למצוא את ההגדרות לשינוי המהירות של SATA בביוס וגם לא בווינדוס אלא רק של כונן ה IDE השני שיש לי מיואש לגמרי מחכה לעזרה - חיפוש בפורום לא נתן לי תשובה , תודה אלעד.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500. כאשר אני רוצה לצלם דפים במדפסת באמצעות מזין מסמכים אוטומטי מופיעים פסים לאורך הדף שצולם. ניסיתי לפתור את העניין דרך תוכנת HP שהגיעה עם המדפסת ("מסייע ההדפסות של HP" ) יש שם אופציה : יישור ראשי הדפסה". עשיתי ונרשם כי היישור נכשל. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, ניבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מחשב חדש, לוח של ASUS עליו מובנים כרטיס רשת, מסך וקול. מאז שהתקנתי עליו את הווינדוס (Windows 7) היו כל פעם בעיות מוזרות. בתחילה היו תופעות של Restartים כל כמה זמן עם מסך כחול לפניו שהתריע על MEMORY_MANAGEMENT הבעיה כנראה נפתרה אחרי שהתקנתי את הגירסה הכי חדשה של ה-Driver של הכרטיס מסך (Intel HD Graphics). (כרטיס מובנה - ניהול הזיכרון הוא מול המחשב וכנראה עשה בעיות). נשארתי עם בעיות התקנה, משום מה לא מצליח להתקין את Acrobat Reader 10 למרות שהורדתי אותו משני מקומות שונים כולל האתר של Adobe עצמם, כעת גם ההתקנה של Photoshop cs 5.2 לא עובדת והתופעה היא הודעת שגיאה מוזרה באמצע ההתקנה וחזרה אחורה של תוכנית ההתקנה. מה שהכי חשוב לי, כי לתוכנות הנ"ל יש תחלי…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג שאני משחק בו בעיקר פורטנייט לפני כמה ימים המשחק הפסיק לפעול כראוי. לדוגמה- פעולות שאני מבצע במשחק לא קוראות מפעם אחת צריך לעות פעמיים את הפעולות (אדיתים) . השתמשתי באתר UserBenchmark והתוצאות שקיבלתי לגבי המעבד זה שהוא עובד מתחת לפותנצאיל שלו לדוגמה המעבד עם בוסט(בכל הליבות בייחד) צריך להגיע ל 4.3ghz הוא מגיע רק ל 3.9. חשוב לציין שלא מרגיש דרופים ב fps שאני משחק. המחשב שלי: לוח אם- b365m h https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B365M-H-rev-10#kf מעבד - i7 9700f https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/193738/intel-core-i7-9700f-processor-12m-cache-up-to-4-70-ghz.html כרטיס מסך - https://rog.…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-