עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tripto,

היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TheBeast,

היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by inbar86,

היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by barabudi,

אני לא יודע אם זו בעיה חומרה אבל כראה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי פעמיים אז חשבתי שהאשכול מתאים לכאן,אני מקווה שאני צודק,תודה לכל מי שיעזור. יש לי בעיה שאני משחק במשחקים כמו סטלקר אני רואה כל מיני קירות שלא אמורים להיות שם,פירמטתי כמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדואס החלפתי כרטיס(אחריות) ובדקתי,זו לא בעיה במסך,לא עשיתי אובר קלוקינג,לכל הידוע לי,אני יכול לבדוק אם מישהו יסביר לי איך ויש לי דרייברים מעודכנים, אם מישהו יכול לעזור תודה. יש לי 7600gt 256vram 128bit gygabite עם מערכת קירור silent heat pipe 2 הנה תמונות של מה שקורה: http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-05-07_17-01-27_l01_escape.jpg http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss…

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Sroh,

היי, היום הגיע לי מחשב נייד שרכשתי לפני כמה שבועות, המחשב הנייד הוא DELL XPS 15 9560. לפי ההוראות צריך לחבר את המחשב לאדפטר, את האדפטר לחשמל וללחוץ על מתג ההפעלה, העניין הוא שברגע שאני עושה את זה לא קורה כלום. המחשב חדש לחלוטין לא השתמשתי בו פעם אחת. מוכרח לציין שאכן הכבל טעינה כן עושה אור כשהוא מחובר לחשמל (נורת led קטנה על הכבל) אך כשאני מחבר אותו למחשב הנייד אין אורות של טעינה על המחשב עצמו. מה גם שיש מתאם לחשמל כי החיבור הוא לשקעים של ארה"ב (בספק אם זה זה). שוב אציין שהמחשב חדש לחלוטין. זה משהו ידוע שקורה או שזאת בעיה במחשב עצמו ואני צריך לשלוח אותו לתיקון כבר?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by G!0®@,

יש לי בעיה ממש מוזרה שבדרך כלל שאני רוצה להדליק את המחשב הוא נדלק ממש לשניה אפילו לא משמיע רעש רק האורות נדלקים וישר נכבה... לעיתים רחוקות הוא נדלק כמו שצריך ואז הוא עובד חלק אבל בדרך כלל יש את הבעיה הזו... אני יודע שכל החומרה במצב טוב ומתאימה ללוח האם שלי ולגירסת הביוס וגם בדקתי פחות או יותר שאין שום קצרים במערכת... עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. היי יש לי תקלה , לוח אם של אסרוק 990fx extreme3 מעבד phenom 2 x4 965 זכרונות של gskill 1333 2x4 המחשב עבד תקופה ארוכה משהו כמו 3 שנים אולי יותר , לאחרונה משהו כמו חודש כבר המחשב שבק חיים , משמיע צליל פוסט 3 צפצופים ארוכים מתמשכים מתחדשים , ניסיתי זכרונות להוציא לשים 1 כל פעם או מיקום שונה לא עוזר , ניסיתי לפרק הכל לנתק כדי לשים אחד אחד את הרכיבים לא עוזר ניתקתי חיבורי חשמל והחזרתי לא עוזר חשבתי אולי כרטיס מסך כונן קשיח כלום , מה שמסתמן זה רק בעיית לוח , למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. המחשב עולה רק אחרי שאני מוציא את הסוללה מהלוח-אם ומאפס את הביוס, אחרי זה הכל עולה ועובד כמו שצריך, אני עושה ריסטרט, ושוב לא עולה עד שאני מאפס שוב ומדליק את המחשב. שאני אומר לא עולה הכוונה שלי היא שהמחשב כאילו עולה, המאווררים וכיו"ב עובדים, אבל המסך לא מקבל שום אות, שוב, עד שאני מאפס את הביוס. המסך תקין - בדקתי עם אחר דיסק קשיח - גם בדקתי עם אחר זכרונות - גם בדקתי עם אחר כרטיס מסך - כנ"ל מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אתמול בערב הכל עבד אחלה, היום בבוקר הדלקתי ופתאום הוא התחיל להשמיע צפצופים בלי סוף כל הזמן נדלק ונכבה לבד... מיותר לציין ששום דבר לא עולה ולא רואים כלום על המסך. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך, ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזיכרון. יש רעיונות או איזשהו מקום שבו אני יכול לראות מה הצפצופים האלה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים מפרט המחשב (החלקים החשובים) מעבד: Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box לוח אם ‏Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a‎ זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM כרטיס מסך ‏HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus דיסק קשיח ‏Caviar Black 1TB 7…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן, נתקלתי בבעיה במהלך התקנת ווינדוס 10 על מחשב נייד חדש שהגיע עם אובנטו. הכנתי דיסק און קי עם ההתקנה של ווינדוס, שינתי את סדר הבוט בביוס ואז ההתקנה של ווינדוס עלתה, כשהגיע לשלב בחירת הדיסק קשיח שאליו להתקין רשום שלא נתן להתקין על אף אחת מהמחיצות (יש 4), ניסיתי לעשות אתחול לאחת המחיצות ועדיין אותה בעיה שהוא רושם שלא ניתן להתקין על המחיצות האלה בגלל שהן מסוג לא מזוהה, הבעיה כרגע שגם אובנטו לא עולה כרגע (ואני לא מבין כלום באובנטו) ואין לי מושג איך מפרמטים את הדיסק שיהיה בלי מחיצות ושיהיה במצב NTFS כדי שאני אוכל להתקין את ווינדוס. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה! עריכה: בינתיים פעלתי על פי הסרטון שבקישור למטה ונראה …

• 6 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. HOLY SHIT אתם לא מאמינים הייתה עכשיו אצלנו הפסקת חשמל (כל הקריה), והמחשב שלי היה דלוק! קיצר עכשיו אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל הווינדוס לא עולה!! יכול להיות שאיזה חלק נשרף או קרה משהו? :s05: כי זה מחשב חדש! עלה 8אלף! אני מתאבד אם קרה משהו... וחוץ מזה הספק שלי זה FSP400W (המפרט בחתימה), הוא אמור לעמוד בזה לא?? כי מה שכן המחשב הישן שלי (שממנו אני כותב עכשיו) עם הספק הג'נרי שלו שרד המון קצרים וכאלה... אז מה זה יכול להיות ומה אני אמור לעשות?? בקשה תעזרו, תודה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by eliom,

נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי מחשב נייד חדש ASUS X55OC עם ווינדוס 8 שאני רוצה לפרמט אותו לכל הרוחות ולהתקין 7. אז שמתי דיסק מקורי של 7 ואין בביוס שום אופציה לעלות BOOT מCD בסדר אז העברתי את כל קבצי הדיסק במחשב נייח לתוך דיסקונקי כדי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מדיסקונקי. הפלא ופלא הביוס מכיר את הדיסקונקי והגדרתי שיעשה בוט ראשון ממנו אבל הווינדוס 8 ממשיך בשלו ומעביר אותי לPREPAIR SYSTEM BLA BLA ולא עושה בוט מהדיסקונקי. אמרתי הבה נתחכמה לו פירקתי את הדיסק קשיח מהמחשב הנייד וחיברתי אותו לתוך מערכת מחשב קיימת עם ווינדוס 7 לתוך הלוח אם והוא זיהה אותו כהלכה וניגשתי למחיצה שלו כדי לפרמט משם את ה8 ובתקווה שאחרי הפרמוט הוא יעלה מהדיסקונקי. אז זה לא הלך, הפירמוט תקע את המחשב לגמרי. חפרתי בביוס ואיפ…

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by daniel2828,

שלום לכולם, השכן שלי נטש מחשב ישן ואספתי אותו,ניקיתי אותו,התקנתי עליו ווינדוס 10+ssd,עכשו בעצם יש לי מחשב תקין לגיבוי,השאלה שלי אם אני יכול לקחת ממנו את המעבד i5 2300 (כן...מעבד ישן מאוד ולוח אם ישן והכל עובד מצוין)ולשים אותו על המחשב שאני עכשו משתמש בו,מצרף תמונה של דגם הלוח אם שלי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?

25. אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.