תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לאחור נייד של דל (inspiron 1420) מויסטה לאקס פי. לצערי דיסק הריקברי של המחשב מגיע רק עם תוכנות המתאימות לויסטה ולכן נאלצתי להתחיל לחפש דריברים ברשת על מנת להחזיר את המחשב לתפקוד מלא. הבעיה היא שהתוכנה שאחראית לדריבר של הכרטיס קול לא מוכנה לעלות ונותנת את הודעת השגיאה אשר ניתן לראות בקובץ המצורף. בנתיים במנהל ההתקנים אין סימנים צהובים, אבל גם לא מצוין שום כרטיס קול ספציפי. כרטיס הקול הוא sigmatel 9228. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור, אני כבר מותש מכל התהליך הזה. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, לפני כמה דקות הבעיה הזו התחילה. זה מערך ההארדיסקים שלי 30 GB ATA Maxtor שעליו מותקן Ubuntu 7 160 GB Sata NTFS כמעט ריק Hitachi DeskStart 320 GB ATA שעליו מותקן XP. הגדרתי את Grub כך שיריץ את XP כברירת מחדל תוך 5 שניות ועד היום לא היו שום בעיות. הבעיה התחילה לפני כמה דקות כשהפעלתי את Steam. בזמן שהפעלתי את Steam (שנמצא על ה-320 גיגה) גלשתי באינטרנט, לפתע שמעתי תקתוקים מהמארז והמחשב נתקע. עשיתי Reset וקיבלתי הודעות שגיאה שהתחלפו מבין Grub Error 17, ל- NTLDR Missing. איך אני יכול לדעת איזה מן ההארדיסקים פגום?
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2 יש לי כרטיס geforece 6600 מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיו חיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהה המאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתח אני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אם בהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESS בסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולב מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה... בדיוק ביצעתי הזמנה של מפרט הכולל לוח אם של ASUS ה STRIKER EXTREME ויצא לי לראות שיש אותו לוח אם בדיוק שאחד מהם זה nforce 680 ואחד nforce 680i יש הבדל בין השניים ? בהזמנה אצלי רשום asus striker extreme nforce 680 .... מה האות " i " ??? ובאינטרנט גם יש NFORCE 680 ו- NFORCE 680i .... מקווה שאין כזה הבדל אם בכלל.. שילמתי הרבה כסף! תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח asus p5wdh הרכבתי לו את האנטנה של wifi ap solo אני לא מצליח להגדיר את המחשב כנקודה שאליה אוכל להתחבר עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המסך, התהפך בצורה כזאת שהשורה הכחולה שלמטה בווינדוס עכשיו בצד ימין והכל בצד ימין.. מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר את זה? אגב זה וינדוס ויסטה, ועשיתי את זה ע"י לחיצה על כפתורים כלהם ככה שאי אפשר לתקן את זה דרך המסך עצמו..
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-