עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by uskatin,

שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה

4. שלום! יש לי מספר בעיות: 1. ספק כוח חדש- אנרמקס ליברטי 400W- אמור להיות סוס- מספק מתחים לא יציבים. נתונים מאוורסט: cpu core- 1.33 במקום 1.375 2.5V = 1.76V +3.3V = 3.3V +5V=4.92V +12V=11.9V +5V SDBY=4.41 and sometimes 2.27 כאמור ספק חדש חדש מהקופסה. כל הנתונים במנוחה. קיבלתי עם הלוח אם שלי מין דבר שנקרא u plus DPS שאמור לייצב מתח למעבד וכל מיני חרטא. בפנדה אמרו לי שזה זבל אז הוא לא מחובר. מה אתה אומר? 2. בעיה שניה: עיוותי צבעים. פתחתי ת'רד בנושא לפני שבוע, שום דבר ממה שהוצע לא עזר. חיברתי כרטיס מסך חלופי וגם זה לא עזר. חשבתי שזה יכול להיות בעיה בregistry של ווינדווז כי זה קרה לי בערך באותה תקופה שהתחלתי להשתמש ב-ccleaner. הת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.ph…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  5. לאחרונה חזרתי לשחק במשחקים והכל פעל נהדר עד שקרה משהו אחרי שכיביתי איזה תוכנה של פיירוול אז עשיתי פרמוט מהיר התקנתי הכל במקום בחזרה עשיתי בדיקה לוירוסים ואין גם ספיוורים אין אז בקיצור הנה הבעיה ברגע שאני מפעיל משחק ברגעים הראשונים של הפתיח או תחילת משחק המשחק נתקע אין אפשרות לזוז לדוגמה ב-HALO שעכשיו בזה הרגע התקנתי הפעלתי אותו אחרי הסרטונים הראשונים של החברות והכל מגיע לתפריט ושם אני לא מצליח לזוז ושומעים מוזיקה גם בסאן אנדריאס זה ככה רק שנתקע בתחילת הפעלה של שמירה המפרט שלי זה P4 2GHZ 256MB SDRAM G.FORCE 440MX 64MB לפני כן המשחקים עבדו בסדר גמור נדמה שהבעיה החלה כשהתקנתי UPDATE של וינדוס והוא מצא שהוא לא חוקי ואז ניסיתי לעקוף את זה והכל מה עושים במקרה כזה אשמח ל…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  8. בניתי מחשב סטרימינג ואני מנסה להתקין עליו ווינדוס, הכנתי Bootable USB ו גם Bootable DVD והמחשב פשוט לא מזהה אותם, מה שהוא כן מזהה זה את הכונן SSD החדש שאין בו ווינדוס. לא מצליח להגיע למצב של התקנת ווינדוס. את ה USB הכנתי דרך התכנה באתר של מיקרוסופט. רעיונות?

9. Started by eladbu,

שלום לכולם בזמן האחרון מופיעים לי בלו סקריננס של ווינדואס על המסך ככה פיתאום בלי שום הודעה מוקדמת אני יודע שיש איזושהיא דרך לנתח את זה ולדעת מאיפה נובעת הבעיה! מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

קניתי לא מזמן כ.מסך חדש RADEON 9600 PRO הכל טוב ויפה, אבל יש בעייה כאשר אני מפעיל משחקים כמו NFS 6, ZERO HOUR ועוד כמה אני מזיז את העכבר והמחשב ניתקע שום דבר לא זז, אני כמעט בטוח שיש לי התנגשות בין העכבר לבין ה כ.מסך. לפרמט את המחשב ו להחליף את העכבר לא עזר. מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by niv212,

הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by shoomil,

זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by BENNY66,

עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. Started by shai11,

לנעול...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. יש ברשותי מחשב נייד, נתתי אותו לשימוש בן דוד שלי הוא שיחק, הוריד, נהנה.. יום למחרת ראיתי בספיי בוט קובץ שעולה עם המחשב ואני חושד שהוא ווירוס או גרוע מי זה. ניסתי לימחוק אותו ישירות, להעיף אותו שלא יעלה עם הווינדוס, גם במצב בטוח ניסתי, אך מאמצי כשלו. שם החשוד הוא: ljjghhi ככה הוא מכנה את עצמו בספיי בוט. עכשיו השאלה הגדולה, העם התהליך מסוכן? עם כן, תמליצו לי על דרך לימחוק אותו!

21. שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by roylu,

המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by buuhaa,

שלום. זה ממש מוזר. קניתי נגן MP3 ובמחשב אחד עם XP הוא מזוהה ללא שום בעיה. במחשב השני עם וינדוז 98 התקנתי את הדרייבר שלו - אבל כשאני מכניס את ה DOK לא קורה כלום. אפילו אין "התקן לא מזוהה". אני אציין שהמחשב תקין לגמרי ומזהה חומרת USB אחרת ללא שום בעיה בכלל . השתמשתי בשקע הזה לעכבר ומדפסת והכל מזוהה ועובד. איך אפשר לפתור דבר כזה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?

25. Started by שמעון 17,

אחים שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ATI RX1550 והיתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ? ועם הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.