עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כבר הרבה זמן ששום מקלדת לא עובדת אצלי כשהיא מחוברת לPS/2. ניסיתי כמה מקלדות ואף אחת לא עבדה. כשהמקלדת שלי מחוברת לUSB אין שום בעיה איתה. הבעיה היא שאני רוצה להיכנס לBIOS ולא יכול מכיוון שהמקלדת מחוברת בUSB והיא לא פועלת בממשק "דוס" וכל מה שדומה לו. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by tomerA,

יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב עולה עד השלב שאפשר להכנס לbios ואז עושה ריסט ונדלק שוב. כשאני מנסה להכנס לbios הוא עושה לי צפצוף ארוך ונכבה שוב פעם. -הצפצוף אומר שיש בעיה בחומרה של המחשב? -אם זה חומרה איזה חלק סביר שנדפק?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by eli,

SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by roey somech,

שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by zzroni,

שלום לכולם. הבעיה במחשב פנטיום 2 350 mhz מכיון שהמחשב לא מאתחל בכלל . כלומר לא רואים שום דבר על המסך , ובדקתי את כרטיס המסך והזכרונות על מחשב אחר והם בסדר גמור וגם איפסתי את הביוס ולא עזר כלום - החלטתי להחליף לוח אם. הלוח אם של abit ועובד טוב עם פנטיום 400 mhz. הכנסתי את המעבד 350 mhz לסלוט 1 וכעת המחשב עולה אבל הוא מזוהה משום מה כ-233 mhz וכותב את ההודעה הבאה : cpu unworkeble or changed - recheck the cpu soft menu. האם צריך לשנות משהו בביוס ואם כן אז איפה ? מדוע הביוס לא מזהה אותו אוטומטית ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by alex_l1,

יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by tania131,

הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  11. שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד של DELL מדגם INSPIRON 7720SE, הוספתי לו SSD בנוסף לקשיח, עשיתי פירמוט והתקנתי את הוינדוס מחדש על ה-SSD במקום על ההארד דיסק. מפרט מחשב: [table][tr][td]ערכת שבביםMobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) [/td][/tr][tr][td] צבעAluminium [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i7-3610QM [/td][/tr][tr][td] מהירות2.3GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון6MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSB1333MHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח8GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים0 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית8GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק1000G…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by Sickp,

כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by moshe20,

זה התחיל מדי פעם לפעם ועכשיו זה כמעט כל הזמן אני מפעיל משחק רשת והמחשב נתקע בדקתי את טמפ המעבד והלוח הכל תקין 40-50 אבל של הכרטיס מסך הוא לא נותן לי בדקתי בכל תוכנה אפשרית ולא נותן לי את חום כרטיס המסך יש לי X1950 PRO של גיגה בייט עם קירור של זלמן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

17. שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. אני מניח שזה קשור לחומרה, אם אני טועה אנא תעבירו את זה למקום אחר. ישבתי לי כרגע סתם במחשב כרגיל ופתאום המסך התכבה, כלומר זה נראה שהוא לא מקבל שום אות. ומיד לאחר מכן נשמע ציפצוף מהמחשב (אחד). אחרי כמה שניות הכל חזר להיות כרגיל. בדקתי מיד טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך, הכל נראה כרגיל. כל המאווררים גם פועלים. מישהו יודע מה מה הבעיה אולי?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. Started by ybzon,

קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Chura,

שלום לחברה שלי יש מחשב יחסית בסדר פנטיום 2.4 עם לוח של אסוס כבר לא זוכר וכרטיס מסך GEFORCE 5200 AGP ולצערי רק 256 MB המשחק היחיד שהיא משחקת הוא SIMS 2 והמחשק דיי עובד לאט, מה לעשות על מנט לשפר ? זיכרון יעזור או החלפת כרטיס מסך ? חשוב לציין שהרזולוציה המקס' שהיא משחקת היא 600X800 תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by zeroone,

שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים