עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by amitsi1,

מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by vip133,

יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  4. סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק . זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...) אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!! מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל . יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף ? ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי ל…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  5. יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by ybzon,

קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by OZMOS,

קניתי את הלוח של chaintech 9CJS הכל עבד כמו שצריך עד שהשלט הפסיק לעבוד ו הופיע לי סמל של unknown USB device. ניסיתי להתקין או לעשות update אבל הוא לא מזהה אותו. ניסיתי להסיר את כל ה usb hubs ולהתקין את הכל מההתחלה - גם זה לא עזר. ניסיתי גם ב XP וגם ב 2K בשניהם יש רכיב USB לא מזוהה. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  9. הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה

10. מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by kEv,

אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by udi,

יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם בזמן האחרון מופיעים לי בלו סקריננס של ווינדואס על המסך ככה פיתאום בלי שום הודעה מוקדמת אני יודע שיש איזושהיא דרך לנתח את זה ולדעת מאיפה נובעת הבעיה! מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by AtomiX,

פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by baruchrot,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by mr.bigglesworth,

טוב שמעו הגיע פסח ניקיון והרבה כאב ראש אז בקיצור ניתקתי את המחשב ומתי שחיברתי לא רצה לעלות ביכלל (אפילו לא מנורה) ניחשתי ספק וצדקתי אז החלפתי לאחד זמני של ריידמקס אבל אז ניסיתי לעלות אותו שוב ועלה אבל זהו מסך שחור ומאווררים זזים לא יותר מזה והוא עושה ביפ ארוך ברמקול מפסיק ושוב ביפ ארוך ככה בלי סוף ניסיתי ליבדוק מה הבעיה (לפרק הכל ולהתקין מההתחלה) עד שנישארתי עם החשודים העיקריים הלוח אם או המעבד (או שפיספסתי עוד משהו) ואז ניזכרתי בצג הקטן שלמטה שמציג את הבעיה אבל הבעיה אין לי מה המיספר אומר אז אולי אתם יכולים לעזור לי? מופיע לי הספרות 04 והלוח הוא kv8 pro של ABIT עזרה תיתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by eps,

כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. הבקשה בכותרת... תודות.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by waltobc6,

הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום,היום לא עשיתי כלום מיוחד במחשב,פתאום מסך כחול,אחכ המחשב לא עלה. שמתי את הדיסק של הווינדוס להתקין שוב,ואחרי שהסט אפ טען את כל הנתונים הוא רשם שאין אף הרדיסק מחובר למחשב,ליברתי טוב את ההרדיסק שוב להיות בטוח. הרדיסק של 500 גיגה.מלא חומר חשוב יש לי עליו והוא לא מגובה. בבוט כן אני רואה את ההרדיסק וכן יש רעש ממנו שאני מפעיל את המחשב.האם ההרדיסק הלך? מה האפשריות? אגב הוא בן שנה!!![br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 21:59:25 מישהו???זה ממש חשוב לי.אני אובד עצות 500 גיגה של חומר היו שםם היה מפוצץ

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  24. המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים