תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלוש טמפרטורות ובצג רשום cpu, sys, pwm רציתי לדעת מה כל אחד מהם חוץ מהcpu שאני יודע שזה המעבד. בזמן האחרון המחשב מגיע בsys לטמפרטורה של האזעקה(55) וריציתי לדעת אם זה מסוכן או שאני יכול להקפיץ את הטמפ' לעוד 5 מעלות עד לאזעקה דרך אגב. כבר עשתי עידכון לביוס כך שהטמפ צריכות להיות אמינות cpu-39 sys-50 pwm-49 (המפרט של המחשב שלי מופיע למטה)
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן ששום מקלדת לא עובדת אצלי כשהיא מחוברת לPS/2. ניסיתי כמה מקלדות ואף אחת לא עבדה. כשהמקלדת שלי מחוברת לUSB אין שום בעיה איתה. הבעיה היא שאני רוצה להיכנס לBIOS ולא יכול מכיוון שהמקלדת מחוברת בUSB והיא לא פועלת בממשק "דוס" וכל מה שדומה לו. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בס"ד ברשותי כונן מסוג gpt (ולא mbr) שעד לא מזמן עבד תקין עם חלונות 10 64 ביט. עכשיו (לא ברור למה) מצבו הוא שאם מחברים אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מראה את הקבצים שבתוכו ויש אליהם גישה אבל אם מנסים לאתחל ממנו, במצב שכונן מסוג gpt אחר היה מעלה מערכת הפעלה, כונן זה נותן מסך כחול מטושטש שלא כתוב עליו כלום - לא המסך הכחול הרגיל. כפי הבנתי יש תקלה במיקום הראשוני שאליו נכנס כונן מסוג gpt. האם מישהו יודע כיצד אפשר לתקן? או האם לנסות להמירו לכונן מסוג mbr?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
משתמע מהכותרת. ניסיתי F8 מההדלקה, כדי להגיע לבחירת safe mode וכו'... ללא ההצלחה. לא מצליח להגיע למסך הזה, על אף שהמקלדת מגיבה לDEL לBIOS, ואופציות אחרות של הלוח. ניסיתי לבצע BOOT עם דיסק ווינדוס, למען REPAIR/פירמוט וכו'... במסך של השאלה האם לבצע boot מהדיסק.. זה מחכה ומציג כמה נקודות............ ולא מגיב לשום לחיצת מקש מהמקלדת. בכל המקרים המקלדת שהיא מקלדת USB, מוארת, ומגיבה כאמור במסך הראשון של ההדלקה, ובBIOS. וזהו. את הזכרונות הוא סופר במלואם. את ההארדיסק הוא מזהה כMASTER... האם הפחד הגדול שלי נכון ומדובר בלוח האם? מעבד?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב שמעו הגיע פסח ניקיון והרבה כאב ראש אז בקיצור ניתקתי את המחשב ומתי שחיברתי לא רצה לעלות ביכלל (אפילו לא מנורה) ניחשתי ספק וצדקתי אז החלפתי לאחד זמני של ריידמקס אבל אז ניסיתי לעלות אותו שוב ועלה אבל זהו מסך שחור ומאווררים זזים לא יותר מזה והוא עושה ביפ ארוך ברמקול מפסיק ושוב ביפ ארוך ככה בלי סוף ניסיתי ליבדוק מה הבעיה (לפרק הכל ולהתקין מההתחלה) עד שנישארתי עם החשודים העיקריים הלוח אם או המעבד (או שפיספסתי עוד משהו) ואז ניזכרתי בצג הקטן שלמטה שמציג את הבעיה אבל הבעיה אין לי מה המיספר אומר אז אולי אתם יכולים לעזור לי? מופיע לי הספרות 04 והלוח הוא kv8 pro של ABIT עזרה תיתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 5 דקות המחשב שלי עושה הפעלה מחדש אין שום OC לא בכרטיס מסך ולא במעבד פעם זה לא היה ככה פתאום זה קרה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ישלי 3 מחשבים שמחוברים בכבל רשת לראוטר/מודם של בזק, מותקן על כולם Windows 7. היה קצר חשמלי בבית, החשמל נפל, ומאז אחד המחשבים לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאר המחשבים מחוברים כרגיל. המחשב הבעיתי עובד כרגיל, אין הודעות שגיאה, אין קריסה של תוכנות, הכל עובד, פרט לכ שהולא מצליח להתחבר ולקבל כתובת IP. כיביתי את כל המחשבים ואת הראוטר, הדלקתי, אותו דבר. העלתי אותו במצב של Last Knows Configuration - לא עזר, עשיתי שחזור מערכת לאתמול - לא עזר. החלפתי כבל רשת, החלפתי את הכניסה שאליו הוא מתחבר לתוך הראוטר - לא עזר. פתחתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר חריג על לוח האם (ככל שאני מבין), הנורה של כרטיס הרשת דולקת כאשר מכניסים לתוכה את כבל הרשת, האם יתכן שרק כרטיס הרשת (מובנה על לוח אם) נהרס ? כי…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות ZAGGsmartbuds וסמארטפון HTC Desire S. אולי חודש מאז ששמעתי מוזיקה פעם אחרונה ולאחרונה אחרי שאני מחבר אוזניות לסמארטפון ומסובב חיבור שלהם, נגינה של מוזיקה נפסקת או נשמע רק ערוץ אחד עד שאני מסובב שוב ותופס "מצב מוצלח" או מנתק ומחבר שוב. האם צריך לנקות כניסה 3.5 של סמארטפון וגם חיבור 3.5 של אוזניות? אם מה מותר לנקות כדי לא לגרום נזק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. החלפתי הארדיסק שעשה לי קצת בעיות וחיברתי את החדש בדיוק כפי שהיה הקודם - מאסטר יחיד ובודד. התקנתי XP ממש בקלות ובמהירות ושמתי לב שכעת הביוס עולה מאוד לאט - ז"א שהמסך עם הלוגו של הלוח אם (אינטל אם זה חשוב) תקוע כמעט 50 שניות לפני שאני מקבל מסך דוס ורק לאחר מכן עולה הXP במהירות יפה בהחלט. מה קרה פה ? האם זה קשור להגדרות של הביוס ? איך מתקנים את זה ? כמובן שאם תזדקקו למפרט - ארשום אותו פה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היום בא טכנאי להתקין לי דיסק קשיח.. הוא שיחק שם עם הג'מפרים כדי שהמחשב יעלה כמו שצריך.. טוב הסתדר עשיתי התקנה בינתיים המוזיקה מקרטעת והעכבר בקושי זז.. יש לציין שיש לי 512 מגה זכרון וP4 2.4 אז לא אמורה להיות בעיה של משאבים.. אז מה עושים? ומה שורש הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי מצלמה (WEB CAM) המתחברת ל-USB, לאחר שחברתי אותה והתקנתי אותה, הוצאתי אותה מה-USB, אבל מאותו רגע כל פעם שאני מנסה להכניס אותה בחזרה אני מקבל צליל שגיאה והיא אמנם נדלקת (מקבל מתח) אבל לא מזוהה ע"י המחשב. מה נסיתי : 1. להסיר את הדרייברים לכבות את המחשב ולהתקים מחדש 2. לנתק את המצלמה ולחבר מחדש 3. 1+2 נ.ב. המצלמה לא מופיע במנהל ההתקנים. המחשב עליו מותקנת המצלמה הנו P4 עם מערכת חלונות XP בעברית
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אתמול הוצאתי והכנסתי את הזכרון לחריץ ולא הידקתי אותו כמו שצריך (לא נשמעו שני הקליקים)- והפעלתי את המחשב כשהזכרון לא מוכנס כמו שצריך... גיליתי את זה רק אחרי ששמתי לב למסך שחור. אז כיביתי את המחשב והידקתי את הזכרון (הפעם כן נשמעו הקליקים) - אבל מאז המסך השחור לא נעלם לצערי... מיד אחרי ההדלקה - המקלדת מהבהבת פעם אחת בדיוק אבל לא נשמע צליל בקרה אופייני אחרי כמה שניות. נורית הלוח אם - דלוקה. אין בעיה עם ההארד דיסק - הוא מזוהה כשמחברים אותו ככונן חיצוני למחשב אחר. הכנסתי את הזכרון לחריץ השני - הבעיה לא נפתרה. חוץ מלמסור את המחשב לבדיקה במעבדה - יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לאתר היכן בדיוק התקלה? האם בלוח אם? בספק? תודה! ארז
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בזמן האחרון לפעמים המסך שלי מרצד טיפה ימינה וטיפה שמאלה, עכשיו ממוקמים מעליו ומצדיו רמקולים לוויניים הבנתי שזה יכול להשפיע? בעיקרון זה לא ממש מפריע לי אבל אם אפשר לפתור את זה אז יותר טוב :s05:
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקי... יש לי HDD Seagate 40GB הוא פועל על 5400 סל"ד..ועל חצי מגה באפר (512). אוקי..אני עוד כמה ימים הולך לקנות הארדדיסק חדש של WD 40Gb 7200Rpm 8Mg buffer אוקי ..קיצר עכשיו אני אגיד מה הבעיה... עד היום זאת אומרת שאני משתמש היום בSeagate אז מתי שאני מאמץ אותו עם משחקים כגון:Hl CS Need4SpeeDועוד .. או אפילו סתם אימוץ אחר כמו ...זמן בקזה הוא נהיה איטי מאוד .... אוקי אני יודע שאחרי שאני אחליף את ההרדדיסדק שלי לWD(הנ"ל) המחשב לא יהיה בכלל איטי לאחר המשחקים או התוכנות האלו ... רציתי לדעת מה יקרה אם אני אחבר את שני ההרדיסקים...זאת אומרת שנגיד אני אתקין לדוגמא CounterStrikeבהרדיסק שלWD אז שאני אצא ממנו הוא יחזור להיות איתי בגלל ששהוא מחובר להרדיסק השני ? . מפרט: Amd 1800 Athlon X…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-