עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ybit,

אז ככה... כאשר המחשב פועל , אני שומע הכל מצויין רק שקיים תמיד ברקע ציפצוף תמידי שרק מחמיר עם הגברת הסאונד(והוא נורא מרגיז), הבעייה התגלתה גם LOGICPC החנות שממנה קניתי את המחשב, ככה שהתקלה אינה אצלי, הבעייה אינה רק בלוח אם הנוכחי ASUS P5B DELUX אלא הופיע גם בלוח ASUS P5B הרגיל, שאותו ניסיתי בהתחלה, הורדתי את כל הדריברים שקיימים באתר של ASUS והבעייה עדיין קיימת. 1- האם למישהו קרתה אותה התקלה? 2-אני תמיד יכול להחליף את הלוח אם ללוח אם אחר, פשוט חבל לי כי הלוח עצמו מצויין, האם מישהו כאן יכול לעזור? תודה...

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by surui,

מזה ?WMI ADAP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Runny,

ברשותי בקר SATA PCI שקניתי בגלל שאין לי כניסות SATA מובנות על הלוח. בהתקנה ראשונית הוא עבד, לא חיברתי אליו HDים, רק התקנתי את הכרטיס. בגלל הנגישות של כבל הHD בעת התקנת הHD הוצאתי את הכרטיס ומאז הוא מתנהל כדלהלן : 1. לא מזוהה ע"י הBIOS ככרטיס RAID (במסך הבBoot) אלא אם מחובר לכניסת PCI ספציפית על הלוח(רושם במקוםUnknown PCI Device) 2. כאשר הוא מחובר לאותה כנית PCI ספציפית בWindows הDevice מזוהה אך מציג תקלה שלא ניתן להתחילו (Cannot start...). ניסיתי לבצע Clear CMOS אך המצב נשאר כשהיה. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by AFIK10000,

יש לי בעיה במחשב המחשב לא נדלק והספק עובד וגם הלוח אם (יש מנורה על הלוח אם והיא נדלקת ) וגם ומעבד עובד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by DarkArchon,

מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by jgrab,

זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. כבר הרבה זמן ששום מקלדת לא עובדת אצלי כשהיא מחוברת לPS/2. ניסיתי כמה מקלדות ואף אחת לא עבדה. כשהמקלדת שלי מחוברת לUSB אין שום בעיה איתה. הבעיה היא שאני רוצה להיכנס לBIOS ולא יכול מכיוון שהמקלדת מחוברת בUSB והיא לא פועלת בממשק "דוס" וכל מה שדומה לו. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by buuhaa,

שלום. זה ממש מוזר. קניתי נגן MP3 ובמחשב אחד עם XP הוא מזוהה ללא שום בעיה. במחשב השני עם וינדוז 98 התקנתי את הדרייבר שלו - אבל כשאני מכניס את ה DOK לא קורה כלום. אפילו אין "התקן לא מזוהה". אני אציין שהמחשב תקין לגמרי ומזהה חומרת USB אחרת ללא שום בעיה בכלל . השתמשתי בשקע הזה לעכבר ומדפסת והכל מזוהה ועובד. איך אפשר לפתור דבר כזה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  12. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by niv212,

הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by elior1300,

המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. שלום , שאני קונה ארד דיסק בחנות ושם אותו במחשב חדש הכוונה מוציא את הארד דיסק הישן שלי ושם חדש , המחשב מזהה אותו , הכוונה אני יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו מערכת הפעלה בלי בעיות (כמובן עם דרייברים של SATA במידת הצורך ) או שצריך קודם להגדיר בביוס על הארד דיסק משהו ? ושנית ניתן להוציא ממחשב אחד ארד דיסק ולחבר במחשב שניה בלי בעיות ? למה אני לקחת ארד דיסק ממחשב אחד שלא עובד לי וחיברתי למחשב השני והווינדוס לא עולה לי כמו במחשב שהיה מחובר קודם לכן , למה?צריך להגדיר משהו שמחברים את הארד דיסק? אשמח מאוד שתעזרו לי אני במצב שאין לי מה לעשות , וחיפשתי בטרדים של הפורום ולא היה תשובה על השאלה הזאת . תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by יצחק נ,

שלום, במחשב ביתי, מ"ה Windows XP, בן פחות משנתיים, אחת למספר שבועות, אין תצוגה על המסך ואז המסך נכבה. הצלבתי עם מסך אחר ומחשב אחר והבעיה בוודאות במחשב עצמו. ניקיתי את המחשב מאבק וזה לא עזר. עד כה, הבעיה הופיעה פעמיים למשך יותר מיום. מה שמפתיע שלאחר ניתוק של מספר שעות מהחשמל, התצוגה חזרה והבעיה נעלמה. (לקחתי את המחשב למעבדה ושם חיברו וראו שיש תצוגה, חזרתי הביתה והכל תקין). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by TecNodRom,

זה המסך שמופיע ליבד"כ קורה באמצע משחק או סרט 720) Uploaded with ImageShack.us מה השגיאה אומרת? מהו הפתרון? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  24. שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by stropic,

כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 5 דקות המחשב שלי עושה הפעלה מחדש אין שום OC לא בכרטיס מסך ולא במעבד פעם זה לא היה ככה פתאום זה קרה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.