עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edeNF,

מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי

2. ברשותי מקלדת אלחוטית (לא סגור על הדגם) שביום בהיר אחד פשוט התחילה להגיב מאוד מהר ! לחיצה אפילו קצרה על מקש כלשהוווווווו מדפפפפפפפיסההההה אותווווו הרבה פעמייייםםםם בממהההההיירותתתתת :-) צריך ללחוץ ממש מהר כדי שהתוו יופיע פעם אחת. מה עושיםםםםםםםםםםםם ? (מכיוון שאני לא סגור על הדגם - הוא לא כתוב בשום מקום, לא יכול לחפש דרייברים...)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by ReDeOn,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  4. כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. תראו בכונן C המערכת שלי כתוב לי שנשאר גיגה פנוי ואז שאני באה להכנס לתייקיה C:\Documents and Settings אז אני עושה מאפיינים וזה אומר לי ש 5 וחצי גיגה ביט תפוסים אבל שאני ניכנס אין שם שום דבר רק איזה 8 מגביט תפוסים. עשיתי איחוי דיסק וזה מצא לי תקובץ זה הקובץ FLT-PES08.ISO והוא שוקל 5 וחצי גיגה ביט ובאיחוי דיסק זה אמר שזה לא הצליח לאחה אותו והקובץ נמצא ב C:\Documents and Settings\Alik| local setting|temp|rar$dr00.750/flt-pes08.iso אז הבעיה שאני הולך לתייקיה C:\Documents and Settings\Alik ואני לא מוצא שום שום Local Setting בבקשה אני די לחוץ יש לי רק תתיקיות COCKIS /DESKOP/MY DECUMEND/תפריט התחלה/מועדפים מה עושים?< ??? ???

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה יכול לקרות עם מאפסים את ה BIOS אם יכול להגרם נזק? ומה צריך לעשות האחרי האיפוס אם צריך לכתוב נתונים או שאחרי שאני מרכיב את הבטריה אני מדליק את המחשב בלי לכתוב כלום והוא עולה רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by omrik10,

המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?

8. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by eliom,

באיזה דרך אפשר לבדוק את תקינות המאוורר במחשב נייד.כי שהפעלתי את המחשב המאוורר פעל רצוף בלי הפסקה. אם זה תוכנה אז אם אפשר גם מדריך לה. תודה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by shabis,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש AMD5200 ולוח ASUS M2N-X דיסק 250G ה BIOS מזהה את גודל הדיסק 250G אך בהתקנת הוינדוס ה XP מזהה רק 130G . היות ויש זיהוי ב BIOS אין כאן תקלת חומרה ברורה .ובכל זאת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by swisaman,

פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by guyby,

חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MrNovice,

האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by marmar,

תודה על היחס - אין לי אפשרות מחיקה אז אנא עשו זאת

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by habarbash,

שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  19. אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ואי אפשר מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or_cool,

שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. שלום , למי שאין כח לקרוא , הנה הסרטון: (לא אני צילמתי , אבל זה בדיוק הבעייה) אתמול קיבלתי את המחשב מאייבורי (עלה לי 5.5 k ) , והוא עושה רעשים. להערכתי הם באים מהדיסק הקשיח... כי שיש רעשים יש נורה דולקת שאני מניח שהיא קשורה לדיסק הקשיח... וגם כמובן כי האזנתי לכל חלק במחשב בשביל לאבחן. הרעשים הם טקטוקים כאלו ... כאשר המחשב במנוחה/הארד דיסק במנוחה... אין שום רעש. זה רעש כמו המחשב הישן ביותר שלי , מלפני כ10 שנים. מישהו מכיר את התופעה? אגב המפרט: core i5 western didital 640gb 32mb hd5850 4gb ram

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by udicol,

כשאני לוחץ על כפתור Power במחשב שלי, המחשב נכבה אחרי 2-3 שניות. קצת קטלני ומהיר מדי. יש למישהוא מושג מה הפונקציה הזו מפעילה? למשל אני זוכר פקודה שמבצעת כיבוי של מחשב מסודר עם עוד מספר Switch? וכמו כן אני מחפש את האפשרות של הדלקת מחשב מהמקלדת. הלוח שלי הוא של Gigabyte 7vrxp .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilanb0,

יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?

24. Started by maor6,

כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by F15 eagle,

ברצוני לחלק את כונן C שלי לשני כוננים אך לא יודע איך אני יודע להשתמש ב FDISK אבל תקנו אותי אם אני טועה ב FDISK אפשר לחלק את הכוננים רק מתי שהארד דיסק מפורמט אני מעדיף לחלק את הכוננים בעזרת איזה תוכנה אז בעזרת איזה תוכנה אני יכול לחלק את הכוננים? עדיף תוכנה חינמית ולא תוכנה בתשלום תודה לכל העוזרים נ.ב יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.