עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא הצלחתי למחוק חשבון בחלונות 10 מקורי טעיתי לרשום משתמש חדש עם מייל לא נכון אני רוצה לרשום מחדש עם מייל שלי קבוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 23.6k צפיות
  2. Started by ROI5001,

ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by hellfe,

שלום רב, היום הפעלתי את המחשב הנייד וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שאין הארד דיסק. פתחתי חיברתי מחדש וכו' בקיצור אין זיהוי. מדובר בכונן SSD sandisk ultra II 240GB חיברתי את הSSD למחשב הנייח שלי באמצעות מתאם מיוחד לUSB3 . גם כן אין זיהוי. הוא בהתחלה מקבל זיהוי מוזר של דרייבר כונן חיצוני ולאחר כמה שניות זה מתנתק והוינדוס אומר שההתקן לא תקין או לשנות כניסה. ניסיתי לשנות כניסת USB אחר. לא עבד. ניסיתי להתקין יותר מ5 תוכנות שחזור. לא מוצאות בכלל את הכונן. ניסיתי לחבר את הכונן SSD למחשב הנייח בחיבור SATA. אין זיהוי בביוס. הSSD עדיין באחריות (עברו שנתיים מתוך שלוש) אך אין אחריות על המידע שאבד. אין גיבוי. אין חיים. אני אובד עצות...

5. לוח: GA-P31-S3L מעבד: E6550 + KATANA3 ספק: ANTEC NEO HE 430W מארז: REAIDMAX APEX רק שבוע שעבר סידרתי אותו + פירמוט וסידור חומרה + הוספת קירור. עבד מצויין, יציב ושקט. אתמול באתי להדליק אותו - אין כל תגובה ללחיצה על כפתור ההפעלה. המחשב פשוט מת לחלוטין - אין לדים דולקים, שום מאוורר לא מסתובב, אין צפצופים - כלום הספק תקין וגם החלפתו לא משנה דבר. אז מה העניין? * לוח אם שבק? נראה לפחות תקין ממבט שטחי (קבלים וכדומה). * אולי חיבורי הכפתור עצמם נדפקו איכשהו? איך בודקים ת זה? בטח אפשר לקצר ידנית משהו על הלוח, לא? עוד רעיונות? תודה, גונן.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by zuma,

ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by montigo,

יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by unfacedman,

שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ATk,

שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amos700,

איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by ff10,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by zachi27,

היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by grenka,

שלום לכם אני חדש באתר ואני מחפש מדריך לפרמוט המלא של המחשב אבל המלא ואם משהו יודע או שיש באתר שלכם את זה בבקשה תביאו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by masteryoda91,

שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Uzi Loudar,

כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by yonib5,

לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by matan770,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ממיקרוסופט ישראל,אמרו לי שיש לי גרסה שלא תומכת בעברית. אז הבנתי שיש לי גרסה אנגלית עם סקין עברית. הורדתי ממיקרוסופט ארה"ב באנגלית והוא אומר שאין אפשרות משהו.. מה הבעייה לדעתכם? מחקתי כבר את שני הגרסאות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RX7,

טוב אז ככה יש לי בעיות כשאשר אני משחק במשחקים במחשב.. תקיעות באמצע המשחק ניסיתי לעשות הכל לפרמט להתקין מחדש תמשחק לעדכן דרייברים אך כלום לא עזר אני מקבל באמצע המשחק הודעה כזו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיה אבל זה ממש מעצבן כל פעם נתקע לי משחק וממשיך זה מאוד מעצבן מישו יכול לעזור לי??

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  23. שלום כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שחסר לי קובץ ווינדוס אני מכניס דיסק של ווינדוס ומנסה לעשות REPAIR (במסך הכחול)אבל אני מקבל הודעה שלא קיים ביוס או הארד דיסק כשאני נכנס לביוס זה המסך שמופיע לי מה הבעיה פה ואיך אוכל לתקן אותה ? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. יש לי כונן של 150 גיגה עכשיו רשום לי שנותרו 10 גייגבייטים פנויים ואני נכנס והכונן ריק- יש בו רק 40 גיגה! ואין תיקיות מוסתרות איך אני יכול לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אדם קולדר,

מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.