עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zahi74,

יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  2. גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by michael1232,

הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by RONEN1N,

שלום החלפתי לוח למחשב ואסור לי למחוק את תכולתו בגלל שיש בו תוכנות שאי אפשר להחזיר השאלה שלי האם יש דרך למחוק/לאפס את הדרייברים מבלי להשפיע על עבודת המערכת?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  5. למישהו יש מושג למה המחשב שלי נדלק לאחר שכיביתי אותו מעצמו כאילו שמישהו שלט לי במחשב או משהו ולאחר שניתקתי את כבל האינטרנט מכרטיס הרשת הוא הפסיק להידלק וכשהחזרתי הוא נדלק שוב פעם וזה פשוט הבהיל אותי ואז עשיתי איפוס לנתב וחיברתי שוב פעם ואז הוא לא נדלק יותר מעצמו אך הביוס שלי התאפס ולא עשיתי ריסט לביוס אלא רק לנתב. יכול ליהיות שהיה לי איזשהו TROJAN במחשב או משהו ? אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by dorkahn,

אהלן לאחרונה כל המשחקים במחשב שלי לא עובדים (tony hawk 2, need for speed underground, sonic heroes ועוד), או שאחרי שנכנסים אליהם המסך נהיה שחור, או שיש דו"ח שגיאה של ווינדוס כשניסיתי להיכנס ללגו סטאר וורס הייתה לי הודעה שהכרטיס לא תומך בפיקסל שיידר 1.1 הכרטיס שלי הוא radeon a9200. יש משהו לעשות בנידון? והאם הכל קשור בכלל לפיקסל שיידר הזה? תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by yotam.m,

יש לי בעיה של זיהוי HD SATA במחשב שלי. נפל לידיים שלי HD SATA של מקסטור 120GB אבל הלוח לא מזהה אותו. חיפשתי באתר של ASUS דרייברים אבל לא מצאתי דרייברים SATA ללוח הזה. הHD משמיע צפצופים מוזרים כאלו איך שהמחשב עולה וכשכתוב SCANNING IDE יש אולי איזה 40 נקודות כאלו משהו בסגנון הזה SCANNING IDE..................... תוקע את העליה של המחשב ועד שהמחשב כבר עולה הHD כמובן לא מזוהה. יש למישהו פיתרון? יש סיכוי שזה קורה מכיוון שהלוח שלי ישן? צריך דרייברים? אם כן באתר של ASUS ללוח שלי אין דרייברים SATA. תודה לעוזרים. דר"א יש לי 2 HD IDE אחד של 80GB והשני של 60GB יש סיכוי לעבוד עם 3 ביחד? צריך להוציא את הIDE? אפשר לעבוד עם HD 1 של IDE והשני של SATA?

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by Shlagr,

המחשב עלה ונכבה לאחר הצגת מסך ברוכים הבאים. אני פירקתי את את גוף הקירור והמעבד על מנת לנקות אותם. הדלקתי את המחשב ויש לי NO SIGNAL על המסך.. ניסיתי להדק את הכרטיס מסך יותר אבל זה לא עבד. הנורות (אדום ירוק) דולקות קבוע. מה יכולה להיות הבעיה? *אין צפצופים...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by com,

הרכבתי לאחותי מחשב על לוח של פנטיום 3 עם חריצי ISA הכנסתי לה כרטיס קול שקניתי ממשהו.. ?ISA) בלי דריברים.. זה כרטיס עם שבב של אופטי.. הוא מזהה אותו בוינדוס XP אבל הוא לאמוצא דריברים ונותן סימן קריאה צהוב לידם.. אמרו לי שבחלונות 98 ןME הוא מוצא דריברים מתאימים. אני מעונין למצוא דריברים לכרטיס מה שהוא רשם שהוא מצא OPTI AUDIO 16 MPU401 GAME PORT AUX0 תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. מישהו אמר לי שהמחשב שלו נתקע, אז לקחתי לבדיקה עם התוכנה S&M TEST במסך הטמפרטורות ראיתי 127 מעלות, ואני לא יודע על איזה רכיב מדובר, מצורפת תמונה מישהו יכול להסביר לי על איזה חלק זה 127 מעלות

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. אהלן, רציתי לשאול, למה כשאני לוחץ על כפתורים במקלדת לפעמים יש דיליי ארוך עד שהוא קולט שלחצתי על אות מסויימת? זאת מקלדת אלחוטית. שמתי לב שכשאני מחבר את ה-USB לחלק האחורי של הלוח ולא ל-FRONT של המארז, אז הדיליי הזה נעלם והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. שלום ותודה שהתעניינתם. לפני שנה רכשתי gaming l aptop ומהשנייה הראשונה הוא עבד באמת ככה. עם הזמן התקנתי תוכנות ומחקתי, פירמטתי את הhard disk ssd כמה פעמיים, לאחר קריאה הבנתי שיכול להיות שהמחשב האט בגלל המשחק בכונן הssd. אז הזמנתי 2tb nvme של סמסונג, חשבתי שזה יחזיר את המחשב לביצועים כמו שקיבלתי אותו+הוספתי גם עוד 16 gb ddr 4 סהכ 32 gb +כרטיס מסך geforce 1660 6 gb שכבר הגיע איתו ומעבד לא רע intel 10870 מצב בפועל לאחר שנה וכמה מעברי ווינדוסים, מחשב מאוד לאגי, משחקים רצים בfps נמוך gta 5 הגדרות גרפיקה הכי גבוהות 25fps בשטחים פתוחים ובמקסימום 45-50 fps ,שלא לדבר על זמני טעינה מהרגע שהקלקתי בעכבר עד שהמשחק עולה אל התפריט הראשי…

14. יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by שי אפריאט,

שלום, ברשותי לוח אם MSI H87-G43 gaming ואני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי. האם הזכרונות בקישור המצורף מתאימים ללוח האם? https://www.amazon.com/TEAMGROUP-1600MHz-PC3-12800-Unbuffered-Non-ECC/dp/B00FAY0S08/ref=sr_1_12_sspa?crid=2MHLT8HBDPV9C&keywords=ddr3%2B8gb%2B1600mhz&qid=1640949451&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677427011%2Cp_n_feature_twenty_browse-bin%3A9729700011&rnid=9729693011&s=pc&sprefix=ddr3%2B8gb%2B1600mhz%2Caps%2C196&sr=1-12-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFDS0MwUjFQRFpVNUUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5ODEwNzZPNlBQTzRGUE1TV04mZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDgwNzg5NjExM1Q1Vl…

16. ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by Chura,

שלום לחברה שלי יש מחשב יחסית בסדר פנטיום 2.4 עם לוח של אסוס כבר לא זוכר וכרטיס מסך GEFORCE 5200 AGP ולצערי רק 256 MB המשחק היחיד שהיא משחקת הוא SIMS 2 והמחשק דיי עובד לאט, מה לעשות על מנט לשפר ? זיכרון יעזור או החלפת כרטיס מסך ? חשוב לציין שהרזולוציה המקס' שהיא משחקת היא 600X800 תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  19. משתמע מהכותרת. ניסיתי F8 מההדלקה, כדי להגיע לבחירת safe mode וכו'... ללא ההצלחה. לא מצליח להגיע למסך הזה, על אף שהמקלדת מגיבה לDEL לBIOS, ואופציות אחרות של הלוח. ניסיתי לבצע BOOT עם דיסק ווינדוס, למען REPAIR/פירמוט וכו'... במסך של השאלה האם לבצע boot מהדיסק.. זה מחכה ומציג כמה נקודות............ ולא מגיב לשום לחיצת מקש מהמקלדת. בכל המקרים המקלדת שהיא מקלדת USB, מוארת, ומגיבה כאמור במסך הראשון של ההדלקה, ובBIOS. וזהו. את הזכרונות הוא סופר במלואם. את ההארדיסק הוא מזהה כMASTER... האם הפחד הגדול שלי נכון ומדובר בלוח האם? מעבד?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by NM,

לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  21. המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by extra-g,

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by lexsus,

שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

דיונים חדשים בפורומים