עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by איילאייל,

שלום חברים. בזמן האחרון המחשב שלי ממש איטי וכבד. שמתי לב שכונן C שלי מלא כמעט עד סופו כשהתחלתי לרוקן שמתי לב שהתיקייה של וינדוס שוקל כ37 ג'יגה. זה הגיוני? מה אני יכול למחוק משם אם בכלל? והאם יש לכם עוד הצעות לשיפור מהירות המחשב? תודה רבה !

5. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by מאור247,

משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)

7. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by lhadad,

חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by ccc,

מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by Ash Binary,

קיבלתי ממעבדת מחשבים לוח + מעבד שהם הגדירו כ 'לא תקין' ecs 761gx-m754 mobile athlon xp 1600 mhz 3000+ כשאני משתמש בדרייבר המתאים לכרטיס מסך sis יש ארטיפקטים של קו אנכי ברוחב 2 pix במסך. כשיש עומס הכי קטן אל מעבד (הזזת עכבר) זה הופך לכמה קווים וכתמים ביניהם / חוזר לקו בודד כשהמחשב ב idle זיכרון ? החלפתי לזיכרון ממחשב אחר שהיה עובד פרפקט - הכול נשאר אותו דבר כרטיס מסך מובנה ? אין לי כרטיס מסך אחר לשים לו דרייבר ? אם אני משתמש אם דרייבר של vesa במקום sis אז אין ארטיפקטים (ביצועים בהתאמה) בהתחלה החלפתי חומר קירור יבש במעבד ובצ'יפסט וחיברתי למתח במסך של ה post הלוח עשה updating nvram . . fail איפסתי הגדרות ביוס כמה פעמים והחלפתי סוללה - הסתדר מערכת ההפעלה עולה ועובדת ללא בעיו…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …

14. Started by liron28,

שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by nw,

המאוורר של כרטיס המסך התחיל לחרוק ולהסתובב באופן קבוע במהירות איטית כ. המסך הוא מסוג GIGABYTE 8500LE ניסיתי לנקות את כל האבק מסביב אבל נראה לי שהבעייה היא בחלקים שאין אליהם גישה. חשבתי גם לשמן אפשר בכלל לסדר מאווררים לא איכותיים כאלה או שחבל על הזמן (לא שיש לי תחליף כרגע) הכרטיס בערך בן שנה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by no_way,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ואת הנוכחי אני נותן לאחותי.. אז את ההארד דיסק שלה אני אמור לשים במחשב שלי. הבעיה היא שההארד דיסק שלה הוא עם חיבור IDE ואני צריך גם לחבר את הצורב שגם הוא IDE וכשאני מחבר את שניהם עם כבל IDE שמתפצל ל2 אז המחשב לא קולט את שניהם (אבל מתי שאני מחבר כל אחד לחוד אז הוא מזהה אותם- וניסיתי להחליף בין הפיצולים לכל אחד מהם ולא עבד) האם זה בעיה בכבל שמפצל את הIDE או שבאמת אי אפשר לפצל IDE מתי שמחברים גם צורב וגם HDD? האם עדיין אפשר לקנות כבל IDE שמתפצל בחנויות? תודה..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה

24. Started by ORrrr,

חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים