עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by מוטי,

משהו יכול לתת לי פרוט שאני יבין כי התקליטון איתחול של 98 לא נותן פרמוט של XP שמעתי שצריך ליצור תקליטון BOOT משהו יכול לתת לי הוראות הכנה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  4. נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by acef,

שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by guyby,

לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by De_Lu_xE,

קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by iem,

ברשותי פאנל קדמי שנכנס בדיוק למקום בו יש מקום נוסף מתחת לכונן 1.44 הסטנדרטי. הפאנל נותן אופציה להתחבר ישירות ללוח עבור USB קדמי ו- MIC וגם לרמקולים. הלוח ברשותי הוא Intel D850GB. כאשר התבוננתי בספר הלוח אני רואה כי יש לי אפשרות לחבר 2 USB-ים ללוח, ובפאנל בדיוק 2 USB-ים גם כן. לצערי החיבור המגיע מהפאנל הוא פינים מופרדים ולא בלוק של חיבור של לתקוע פשוט אלא צריך לדעת לאן הולך כל פין. הבעיה מתחילה כאשר הרישומים על הפינים במחבר שלי והרישומים מספר לוח האם שונים ! בלוח: VREG_FP_USB_PWR ICH_U_P2# ICH_U_P2 Ground key -- no pin זה עבור חיבור אחד של USB והרישום זהה גם לחיבור השני, רק שבנוסף אחרי 2 החיבורים יש פין נוסף שאותו אין לי במחבר כאשר בלוח רשום שהוא ICU_U_OC1_2…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by DuduLem,

תקלה כזאת: מחשב נכנס באופן פתאומי ל Stand by בטווחי זמנים רנדומלים, ואינו נותן לצאת ממנו. רק לאחר אתחול מחדש של המחשב זה מסתדר. למישהו יש רעיון, מאיפה יכולה להגיע בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. אז ככה הבעיה הייתה שהמחשב היה נכבה בעצמו וגם היה נדלק בעצמו ככה סתם. ניסיתי להחליף את החלקים הבאים: כ.מסך זכרון ספק כוח לא עזר כלום הוא המשיך להתנהג במוזרות. החלפתי לוח והכל הסתדר. לאחר יומיים של עבודה הבעיה עוד פעם הופיע אז בדקתי שוב וראיתי שהלוח נדפק, הגעתי למסכנה שיש בעיה של ספק ואולי בעיה בחשמל בבית אז החלפתי לוח וספק כוח חיברתי אל-פסק. המחשב עבד יומיםם והבעיה עכשיו שוב חזרה. מה לכל הרוחות יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו אני כבר משתגע.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by גיימרית,

באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

14. מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by Lirux,

ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים! אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט... ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)... מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות... אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by BlackDiablo,

חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. הבקשה בכותרת... תודות.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by חשיש,

ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  21. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש עם כונן SSD ראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כרגע הכל מוגדר על AHCI בביוס והמערכת הפעלה (Windows 7) עולה תוך 3 שניות מהדלקת המחשב. הבעיה שאני לא יכול להיכנס לתפריט ה BIOS יותר. אני לוחץ על DEL או F2 והמסך נתקע על מסך שחור. כשאני לוחץ F8 כדי להגיע לתפריטי ה Safe Mode וכו' הוא כן עולה. ה Windows עולה והכל עובד כרגיל רק שאי אפשר להגיע ל BIOS. אם אני מאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטרייה ואיפוס ההגדות ושימוש ב IDE במקום AHCI הביוס כן עולה. מישהו מכיר תקלה כזו? הלוח הוא של Gigabyte H77-DS3H

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by itaim,

הXP לא מזהה אוטומתית והדיסק דריברים שקיבלתי עם הכרטיס מכיל דריברים רק ל98\98SE ו2000

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by GZA3,

אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים