תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי בעיה בדיסק און קי שלי מדגם SanDisk Cruz 8GB כבן שנה , ברגע שאני מחבר אותו למחשב , הוא בכלל לא קולט אותו - לא מופיע שום סימון או התרעה על המסך , רק הנורה הכתומה של הדיסק און קי דולקת . כשהוזזתי את הדיסק און קי קצת לצד , המחשב קפץ לשנייה "מתקין התקן.." ואז שוב נעלם[ניסיתי זאת שוב וזה לא עבד]. ניסית לחבר אותו גם למחשבים חדשים ואין חדש - האור דולק אך המחשב לא פותח כלום. יש לי שם קבצים חשובים לי מאוד , וארצה לדעת אם ישנו פיתרון אפשרי לבעיה, ואם אפשר להשיג את הקבצים. אשמח לכל הצעה. יוסי.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם..... זה התחיל לפני כמה ימים שהמחשב התחיל להתכבות מעצמו יענו עשה הפעלה מחדש בלי התראה או משו כזה........ ושוב עוד פעם לפני יומיים.... היום לפני 3 שעותתתת ובגלל זה אני עררר המחשב התחלי להיות איטי עד עכשיו בקושי לליונטורק ניכנסתי לאתר ולפורמים ולאיפה שאני מגיב כרגע...... המחשב פשוט איטי לוקח לי זמן להפעיל אותוווו תקיות בוקשי הוא מפעיל ICQ לוקח לו 10 דקות שבדרך כלל זה לוקח דקה וגם לא....... פשוט פאקינג רציני וזה מחשב שקנית לפני חודש וחצייייייי וזה אחלה מחשב..... אז למה זה קרה לי בבקשה אולי זה איזה ווירוס קטלני משהוווו תעזרוווו לי אני נואש איך אני יתפקד ככה במחשב המחשב ממש איטי ניסית נורטון אנטי ווירוס 2007 לסרוק וזה מצא אולי 3 וירוסים וזה לא עזר בגרוש אז בבקשה …
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי, פתאום מופיעה ההודעה הזאת בשורת משימות (ווינדוס אקספי) והאינטרנט כבר לא פועל יש לי אינטרנט בכבלים מ012 וער"ז, מודם חיצוני לא יו אס בי ששמו motorola sb4200, וכשזה קורה רק שתי הנוריות הראשונות מלמעלה דולקות, כשבד"כ כולן דולקות חוץ מנורית סטנדביי. כשזה קורה אני צריך לעשות release renew וזה מעצבן. למה זה קורה? אין לי רשת, ואני כבר מינואר עם האינטרנט הזה ופתאום זה ככה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עם יש לי כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת כולם מחוברים בקבל עם זה משנה יש דרך לעשות להם תיקיה משותפת שאוכל להעביר בנהם דברים? ועם כן זה מעביר בצורה נורמלית או שיהיה יותר מהיר לי לעלות את זה יומים לדרופבוקס ואז להוריד את זה משם שוב
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נכון ב- MX500 יש את הכפתורים הצדיים האלו, שמשמשים ל- 'אחורה' ו- 'קדימה' בווינדוס? אז ניקח משחק פשוט, כמו Enemy Territory, מבוסס מנוע Quake3. המקש הספציפי שאני רוצה להשתמש בו הוא כפתור ה- 'אחורה' הגדול, שמיוצג במשחק כ- mouse4, ונגיד אני רוצה לעשות לו בינד (bind) שישמש אותי באיזושהי פעולה במשחק. כמו למשל, לירות ברובה עם המקש הזה (bind mouse4 attack+). אז ככה, ניסיתי כמה פעמים עם המקש הזה, אבל הוא לא עובד. ככה גם הכפתורים המעצבנים האלו מתחת ומעל לגלגלת. כל השאר עובדים. מה שגיליתי - שהבינד עובדת בלי דרייברים מותקנים, אבל אני לא יכול להסיר אותם, כי הם מוסיפים המון שזה פשוט מדהים. בקרוב אני קונה MX310 ו- MX700 אז זה די חשוב לי. מישהו יכול לעזור לי? אם אין לכם פיתרון, מספיק שתת…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעיה של זיהוי HD SATA במחשב שלי. נפל לידיים שלי HD SATA של מקסטור 120GB אבל הלוח לא מזהה אותו. חיפשתי באתר של ASUS דרייברים אבל לא מצאתי דרייברים SATA ללוח הזה. הHD משמיע צפצופים מוזרים כאלו איך שהמחשב עולה וכשכתוב SCANNING IDE יש אולי איזה 40 נקודות כאלו משהו בסגנון הזה SCANNING IDE..................... תוקע את העליה של המחשב ועד שהמחשב כבר עולה הHD כמובן לא מזוהה. יש למישהו פיתרון? יש סיכוי שזה קורה מכיוון שהלוח שלי ישן? צריך דרייברים? אם כן באתר של ASUS ללוח שלי אין דרייברים SATA. תודה לעוזרים. דר"א יש לי 2 HD IDE אחד של 80GB והשני של 60GB יש סיכוי לעבוד עם 3 ביחד? צריך להוציא את הIDE? אפשר לעבוד עם HD 1 של IDE והשני של SATA?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הטמ' בסדר? http://img171.imageshack.us/img171/5135/2996ba4.jpg
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מניח שזה קשור לחומרה, אם אני טועה אנא תעבירו את זה למקום אחר. ישבתי לי כרגע סתם במחשב כרגיל ופתאום המסך התכבה, כלומר זה נראה שהוא לא מקבל שום אות. ומיד לאחר מכן נשמע ציפצוף מהמחשב (אחד). אחרי כמה שניות הכל חזר להיות כרגיל. בדקתי מיד טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך, הכל נראה כרגיל. כל המאווררים גם פועלים. מישהו יודע מה מה הבעיה אולי?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
תקלה כזאת: מחשב נכנס באופן פתאומי ל Stand by בטווחי זמנים רנדומלים, ואינו נותן לצאת ממנו. רק לאחר אתחול מחדש של המחשב זה מסתדר. למישהו יש רעיון, מאיפה יכולה להגיע בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש מחשב יחסית בסדר פנטיום 2.4 עם לוח של אסוס כבר לא זוכר וכרטיס מסך GEFORCE 5200 AGP ולצערי רק 256 MB המשחק היחיד שהיא משחקת הוא SIMS 2 והמחשק דיי עובד לאט, מה לעשות על מנט לשפר ? זיכרון יעזור או החלפת כרטיס מסך ? חשוב לציין שהרזולוציה המקס' שהיא משחקת היא 600X800 תודה מראש, חן.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-