עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל התחיל היום בצהריים. אחרי ריבוט למחשב, השתנתה איכות הצבעים. כאילו רמת הצבע ירדה. בדקתי שרמת הצבע כמו שהיא (לצורך העניין, גם בחלונות וגם בלינוקס). החלפתי מסך, ואיכות הצבעים נשארה גרועה. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, את הסלוט, והחזרתי. המחשב לא נדלק, ומצפצף בצורה לא סדירה. פתחתי שוב, ניקיתי את הסטיק זיכרון, והפעם שוב ציפצופים, הפעם בשלשות. פתחתי שוב, עשיתי ניקוי אבק מאסיבי לכל המארז, ניקיתי את הסלוט של הזיכרון, את ההיטסינק, הידקתי את הסטיק זיכרון, בדקתי שכל הכרטיסים במקום. ניסיתי - שוב, המחשב לא נדלק, ציפצופים לא סדירים. יש למישהו עצה או רעיון? תודה רבה, יובל.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו: "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" איך אני מציל את עצמי? עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by dana_rafi,

שלום. אני מחבר לוח אם חדש. נתקלתי בבעייה בחיבור הכבלים PWR switch וגם RESET switch. כל אחד מהם בעל 2 חוטים האחד כחול והשני לבן. באתר היצרן יש הסבר איך לחברם.דף PDF עמוד 80.מצורף לינק. ftp://download.intel.com/design/motherbd/bf/C3263401.pdf אם אתם שמים לב כתוב שעליי לחבר את RESET switch לפינים 5,7 ואת PWR switch לפינים 6,8. שאלתי: האם יש חשיבות למיקום הצבעים על הפינים? אם כן,למשל ב RESET switch איך לחבר,האם הלבן על פין 5 והכחול על 7 או ההפך? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by lbrt02,

לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אם הכבל שמחובר לראוטר מחובר לכרטיס אונבורד בלוח k8n51gmf-9 אז לפני שמופיע העכבר מתבצע איתחול של המחשב. אם אני מנתק את הכבל מדליק את המחשב ומחבר שוב אחרי השלב כשכבר מופיע העכבר או השולחן עבודה ובכל שלב מאוחר יותר כשהמחשב כבר עלה אז הכל עובד הכרטיס מקבל כתובת וניתן לגלוש . אני טכנאי ועוד לא נתקלתי בבעיה כזו. מוזר לא? משהו נתקל בכך כבר???

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Brono,

טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by zehava482,

מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  9. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  10. היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by yakir4u,

המקלדת אחרח השלב עלייה של הBIOS לא מגיבה בשלב העלייה אם אני לוחץ DEL אני מגיע לBIOS ויכול לעשות מה שאני רוצה אבל עם אני לוחץ F12 לסדר עלייה של הכוננים אז הוא לא מגיב אז אני לא יכול להתקין ווינדוס והמחשב סתם עומד בפינה ומחכה לי שאני יטפל בו נסיתי שתי מקלדות וזה לא עזר

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. ??? יש לי מחשב siemens esprimo mobile התקנתי עליו וינדוז 7 [קבלתי אותו ] ועכשיו המקשים -f3'f4'f5 שהיו אמורים להיות השתקה,הגברה,והנמכה של הווליום התחלפו עם המקשים f7f8'f9 מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה שיתאים ללוח מקשים במקלדת? ???

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  13. היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. לא גיימינג ולא עריכה. רק שימוש לעבודה בפיתוח.

15. Started by eidoil32,

שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by talya.l.,

היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם? ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועלים ניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?) המאוורר של כרטיס המסך פועל החלפתי מסך+כבל אך לשווא אין לי כרטיס נוסף מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  19. טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by assaf990,

חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by kfir_dnd,

הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by thejinji,

יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. המחשב הוא AMD 5000 MSI k9n neo 512mb DDr2 667 המחשב נתקע איך שאני מדליק אותו אין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שם משהו יודע למה הבעיה הזאת? תודה!

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by roydor,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8500 gt 512 m אני רוצה להגביר את ה-FPS שלי כי יש לי רק 50 וזה נחשב לכרטיס די טוב אם מישהו יוכל לתת לי איזה פקודה או משהו אני יודה לו אני צריך את הכרטיס מסך פעיל ממש כי אני משחק במשחקי רשת שדורשים כאלה נתונים תודה רועי. ???

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.