עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by בזיק2,

יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?

2. Started by blacklupos,

כמעט כל פעם שאני עושה ריסטרט אז כשהווינדוס עולה צצה הודעה שהדרייברים של הכרטיס מסך לא מותקנים או לא פועלים טוב ואני צריך להתקין אותם מחדש כל פעם. הכרטיס מסך הוא Ati 3650HD עם דרייברים הכי חדשים. יש מצב שהבעיה היא בכרטיס או רק בווינדוס?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by nw,

המאוורר של כרטיס המסך התחיל לחרוק ולהסתובב באופן קבוע במהירות איטית כ. המסך הוא מסוג GIGABYTE 8500LE ניסיתי לנקות את כל האבק מסביב אבל נראה לי שהבעייה היא בחלקים שאין אליהם גישה. חשבתי גם לשמן אפשר בכלל לסדר מאווררים לא איכותיים כאלה או שחבל על הזמן (לא שיש לי תחליף כרגע) הכרטיס בערך בן שנה.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by unknown,

Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. אני משתמש בנרו 5 עם צורב של LGx40x12x40 תחת WinXP Pro בשבועות האחרונים התחילה אצלי בעיה בצריבה- בזמן הצריבה, הבאפר (גם של קריאה מההרד-דיסק, וגם של הצורב עצמו) קופץ כל הזמן למעלה ולמטה, ובסוף הדיסק יוצא דפוק החל מקטע מסוים (כשאני עושה Verify written data הוא תמיד נתקע בסביבות ה- 67 אחוז של קריאת הדיסק שלאחר הצריבה). חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו גם במהירות הכי נמוכה שהצורב מאפשר (x8). כעת, כאשר הסתכלתי על ה- Task Manager תוך כדי הצריבה, ראיתי שהשימוש ב- CPU אינו תואם לשימוש ב- System Idle Process (לדוגמא, השימוש ב- CPU הוא 90 אחוז בעוד ש- System Idle Process מופיע כ- 40 אחוז מה- CPU). בנוסף לכך, גם כשאני מנסה לקרוא דיסקים שפעם עבדו ללא בעיות, המחשב (מעבד?) נראה מאוד "מתאמץ…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by tintin,

בעיה מוזרה שקוראת לי כל הזמן מאז שקניתי את המחשב החדש. אני מריץ XP PRO 32BIT, ההתקנה של הווינדוס חדשה, בת כשבוע וחצי וזה קרה לי גם עם התקנות קודמות. למשל כשאני פותח את דפדפן AVANT, פתאום המחשב מפסיק להגיב, העכבר זז, שורת המשימות עובדת וגם הטמפרטורות של ה RIVATUNER משתנות כל שניה אבל אני לא יכול ללחוץ על כלום וכשאני לוחץ CTRLT + ALT +DELETE אז אני רואה שאחרי כמה שניות מתוסף לשורת המשימות האייקון שמודד את רמת ניצול הCPU שזה אומר שאני אמור לראות את ה- windows task manager אבל כלום, אני רואה רק את שורת המשימות משתנה אבל כל שאר המסך תקוע על AVANT או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שזאת בעיה במעבד, איזה ERROR בייצור שגורם למעבד להינעל? אני לא מבין מה זה, אני חייב לעשות RESTART ידני …

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי את המחשב לפני 8 חודשים - שנה, כמובן שדפקו אותי, אבל לא נכנס לזה. בהתחלה הכל פעל מצוין, אבל כבר לפני 3 חודשים מתחילות להיות תקיעות מוזרות במשחקים, כל התמונה קופאת למשך 12 שניות ויותר, לפעמים עם הסאונד ולפעמים לא. לעיתים הבעיה גוברת וצריך לעשות ריסטארט שדופק את המחשב. :'( אמרתי לחברה, והם החליפו לי הארדיסק, בהתחלה הכל חזר להיות מצוין, אמנם היו עדיין תקיעות, אבל עכשיו זה חזר להיות כמו פעם! זה בלתי נסבל! ועוד יותר מעצבן שאין לי מושג מה הבעיה! :'( המפרט הוא: 2.4B Asus P4T533-C 256MB RDRAM Geforce 4MX אם זה חשוב אז האחריות עדיין בתוקף. בבקשה תעזרו לי! :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by Mr.wiz,

איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב שסבל ממסכים כחולים רבים הורדתי את התוכנה לפיענוח קבצי הדאמפ וגיליתי שהבעיה היא בזכרון הרצתי בדיקה בmemtest שמצאה 70 שגיעות האם הדבר מבטיח בוודאות שהזכרונות תקולים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by MicroX,

שלום לכולם , יש לי בעיה בדיסק און קי שלי מדגם SanDisk Cruz 8GB כבן שנה , ברגע שאני מחבר אותו למחשב , הוא בכלל לא קולט אותו - לא מופיע שום סימון או התרעה על המסך , רק הנורה הכתומה של הדיסק און קי דולקת . כשהוזזתי את הדיסק און קי קצת לצד , המחשב קפץ לשנייה "מתקין התקן.." ואז שוב נעלם[ניסיתי זאת שוב וזה לא עבד]. ניסית לחבר אותו גם למחשבים חדשים ואין חדש - האור דולק אך המחשב לא פותח כלום. יש לי שם קבצים חשובים לי מאוד , וארצה לדעת אם ישנו פיתרון אפשרי לבעיה, ואם אפשר להשיג את הקבצים. אשמח לכל הצעה. יוסי.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by shpaner,

לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  20. יש לי בעיה חמורה במחשב שנמשכת בערך כבר שבועים אני מדליק את המחשב הוא נתקע לגמרי אחרי 10 דקות פשוט לא מגיב לכלום זה תוקע חלונות שאני נמצא בהם והכל,לפעמים זה נמשך יותר לפעמים זה נמשך פחות ואתה יודע מה אפילו המסך בביוס התחרבש לגמרי הוא מהבהב ומתחרבש ואי אפשר להבין מה כתוב שם זה קורה לי בדיוק מאז שהחלפתי כרטיס מסך מ-9600xt ל-9800pro אולי זו בעיה של הספק להחזיק את המערכת?או שהמעבד גוסס :'( אגב הספק הוא hec 300art המפרט שלי במדויק הוא epox 8rda3+ axp 2600 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card עריכה אה ושכחתי לציין שני כרטיסי רשת ומדפסת

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, היום התקנת לוח מעבד וזיכרון חדשים ולאחר שסיימתי להתקין את כל הדריברים נשאר רק דבר אחד של הותקן ובגללו אין סאונד במחשב, יש הצעות ? הלוח הוא GA-MA69GM-S2H וההתקן של מותקן כראוי הוא realtek high definition audio תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Ash Binary,

לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by zivd,

יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. 1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות

דיונים חדשים בפורומים