תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי windows7 הכל עבר בסדר. לאחר ההתקנה, כשהמחשב כבר היה למעלה, הוספתי partition. המערכת הודיעה לי שהיא תהפוך את הדיסק לדינאמי. אישרתי והמשכתי לעבוד. לאחר אתחול המערכת לא עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן - ההתקנה אומרת שאין מה לתקן ניסיתי להתקין windows מחדש. ההתקנה מסתיימת - אבל המחשב לא עולה. אני גם לא יודע איך לשנות חזרה מdynamic ל basic. בהתקנה של windows אין כזאת אפשרות, וגם דרך diskpart הוא לא נותן לי למחוק partitions או לעשות convert. (נותן הודעת שגיאה בג'יבריש) מה עושים ??!! תודה מראש על העזרה ירון
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה winxp קורסת באופן קבוע (מסך כחול) לאחר כמה שניות מעליית המשתמש. בsafe mode אין קריסה. צרפתי את תמונת המסך הכחול. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE AB350M-DS3H V2 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf ומאורר למארז פשוט CoolerMaster SickleFlow 120 ARGB https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/sickleflow-120-argb/ רציתי להוסיף מאורר למארז, או לפחות להחליף את הקיים שמובנה במארז אני רואה שיש רק חיבור אחד על הלוח, אז החלפתי, ושחברתי זה פועל, אבל RGB לא פועל. צריך בשביל זה בקר או משהו? אין לי צורך לשלוט על התאורה או מהירות המאורר, רק שהתאורה תדלק ושהיו על 100%, תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי תקלה שלא מובנת בכלל קודם כל לוקח המון זמן למחשב לעלות במסך הפתיחה של windows XP, דבר שני כאשר אני שם שיר ואותו זמן נגיד לוחץ על nero השיר נשמע מקוטע + עליות וירידות, וגם יש הרגשה שהמחשב לא בסדר, פירמטתי אותו כבר 3 פעמים ובכל פעם הוא עבד בסדר עד 4 ימים ושוב התחילה הבעיה הוא גם היה בתיקון ולא מצאו כלום, לפי דעתי זה משהו שקשור ב-emule משהו מכניס לי משהו אבל אני לא יודע איך ולא מצאתי כלום. אני מיואש בבקשה עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כמה שעות פתחתי את המחשב ובאמצע שהווינדווס עלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט. מאז שהמחשב עלה מחדש יש לי רזולוציה 800 על 600 והצבע הוא 4 ביטים ואני לא יכול להזיז ת'רזולוציה היא כאילו תקועה ואי אפשר לשנות את מספר הביטים כי אין עוד אפשרויות! עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולם (אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעביר) יש לי עכבר לוגיטק אלחוטי ויש לו כל הזמן בעיות רציניות בקליטה רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר את הקליטה או אם יש משהו לעשות בשביל להגביר את עוצמת האות העכבר במרחק של 2.5 מטר מהמקלט ולפי היצרן צריך להיות קליטה ל5 מטר תודה עריכה:העכבר באלחוטי רגיל לא בלוטוס עריכה2:לפי היצרן הקליטה טובה לעד 2 מטר ולא 5 כמו שחשבתי אבל אני לא יכול לעבוד ממרחק של פחות מ2.5-3 מטר אז אני עדיין צריך דרך לחזק את הקליטה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שסבל ממסכים כחולים רבים הורדתי את התוכנה לפיענוח קבצי הדאמפ וגיליתי שהבעיה היא בזכרון הרצתי בדיקה בmemtest שמצאה 70 שגיעות האם הדבר מבטיח בוודאות שהזכרונות תקולים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום פורום. העכבר והמקלדת במחשב שלי לא מגיבים אחרי 10 לערך מהפעלת המחשב (עד לריסטרט הבא), יש לציין שלא תמיד האור בעכבר נכבה ובשאר היציאות של הUSB הבעיה חוזרת. קרו לי בעבר מקרים של עכבר שמפסיק לתפקד כשהוא מחובר ליציאה מסויימת, אבל לא שביתה מוחלטת. אשמח להצעות לפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום.. הדלקתי את המחשב והמחשב פועל ולא רואים במסך (ז"א המאוורים עובדים), מה יכול ליהות הבעיה? המסך תקין ב100%,זה רק כרטיס מסך יכול ליהות או שיש עוד דברים?(זה כרטיס מסך מובנה על הלוח)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-