עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב ישן .. הכרטיס מסך המשולב שרוף\לא עבד. המחשב נדלק וכל הרכיבים עובדים ההארד דיסק נדלק המאוורים עובדים אין ציפצופם של בעיה מהזיכרונות או משהו . הכנסתי את הזיכרונות למחשב אחר והם עבדו טוב. כשניסיתי לחבר כרטיס מסך טוב למחשב אז עדיין כשמדליקים את המחשב לא רואים כלום(שחור). מישהו יודע להגיד לי מה לעשות כדי שהמחשב יעלה מהכרטיס מסך החיצני ולא מהכרטיס מסך האונבורד?

2. תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 87alon,

למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB

4. יש לי בעיה מתמשכת שהשעון במחשב מתאפס ל- 00:00 ולתאריך ל- 1.1.2004 אחרי כיבוי המשחב והדלקה למחרת. הרצתי תוכנית אנט יוירוס שמצא משהו והצליחה לנקותו, אבל למחרת שוב הבעיה חזרה. האם זאת יכולה להיות סוללה או וירוס? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by ran.inc,

היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף

8. אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by moshe12,

לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by hunted,

כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…

11. Started by em28,

המחשב ניכנס לתרדמת חורף. בעת כיבוי והעברה למצב שינה המחשב נתקע, בלית ברירה כובה באמצעות לחיצה ארוכה על מפסק ה-ON/OFF. כשמנסים להדליק אותו שוב הוא לא נדלק. פירוט: - המאווררים של הספק והמעבד מסתובבים. - נדלק לד של כרטיס רשת. - נורות של המקלדת נדלקות וכבות מיד. ??? - HD עושה קול של ניסיון להתניע ומפסיק מיד. - מסך לא נדלק. :s05: - ציוד הקפי לא נדלק. - אין צפצופים בכלל. - לא עולה BIOS. גם אופן הכיבוי של המחשב במצב זה הינו מוזר כי הוא מגיב לכל לחיצה על ה-ON/OFF ולא מחכה ללחיצה ארוכה כדי להתכבות. עיצה ? פנטיום 3 , 512MB WIN XP SP2

12. Started by Splashy,

קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  14. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים

16. Started by xtreme21,

אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים. הרכבתי מחשב בעצמי (לא בפעם הראשונה) ואני נתקל בבעיה- אין שום תצוגה על המסך וגם לא שומעים שהוא עושה פוסט. לאחר שנתקלתי בבעיה עברתי על מדריך להרכבה באינטרנט, אבל לא עליתי על הטעות שלי. המפרט: Thermaltake Tsunami Case Gigabyte P35 DS3 Intel Quad Q6600 V1 Cooper 2X1GB PQI ddr2 800MHz Gigabyte 8800GTS 320mb Cooler Master Xtreme 500W Asus DVD-RW lightscribe WD 320GB Sata II בדקתי כבר את הכונן הקשיח וכרטיס המסך במחשב אחר, מה עוד יכול לגרום לבעיה? ------------------------------------- עריכה: מצאתי את הבעיה: החלפתי את הזכרונות של המחשב, עם 2X1GB Kingston ddr2 800MHz והמחשב פועל. הייתי בחנות שרכשתי ממנה וכמו שהבנתי כבר- אחד מהסטיקים של הזכרונות היה תקול.

18. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

19. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

20. Started by dannygnh,

מתי ואיך יודעים אם צריך להחליף סוללה ללוח אם?

21. לפני בערך שנה קניתי מחשב מKSP והתקנתי את כול הדריברים שנתנו לי בדיסקים עם המחשב (כרטיס מסך וכו')...ולפני חודשיים בערך החלטתי לקנות עכבר גיימרים בשביל המשחקים שאני משחק במחשב החלטתי לקנות את הG5 קניתי אותו ואחרי שבוע הוא הגיע חיברתי אותו למחשב הוא פעל טוב אבל החלטתי להתקין את הדרייברים שלו כדי שיהיה עוד אפשרויות של העכבר, ואז ברגע שההתקנה הסתיימה נתקע לי המחשב קפא היה וכל מיני קווים מוזרים בצבעים שונים על המסך ... אני חשבתי בסדר קורה התחלתי את המחשב מחדש אחרי בערך כמה שעות של עבודה הוא שוב נתקע עדיין הבלגתי לא חשבתי שזה בעיה רצינית אבל אחרי שהבעיה חזרה ובתכיפות גדולה יותר ככול שהשתמשתי במחשב כבר הבנתי שיש בעיה עם המחשב (זה הגיע למצב שהוא לא יכול לעבוד יותר מחמש דקות רצוף) …

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

25. Started by b-nary,

המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים