תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story". המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול. בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד. מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום. אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי. מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא בכל המשחקים בוא נגיד במשחקים שאני משחק יש לי ראידון 9700 פרו ואך שאני מפעיל סינון סטורפי נמשל .. רואים משהו חבלז ... הפעלתי על 4 אני מדבר בדידדפקט ... רואים הכל טוב אני מפעיל gta 3 עולה חלק הכל 5 דקות אחרי 5 דקות הכל מקרטע נתקע קופץ מגמגם ... בפיפא זה עובד חחלק כל הזמן .. אבל gta 3 אחרי 5 דקות אין מה לדבר . מה לעשות ?!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה אני רציתי לפתוח את המחשב והוא לא נדלק. בדקתי את הכבל של ספק הכוח מחובר והוא מחובר היטב ואפילו הוצאתי אותו וחיברתי שנית וכלום. אז השארתי אותו כל הלילה סגור בשביל המנוחה והיום בבוקר פתחתי אותו והוא פעל,סגרתי אותו שוב בשביל לראות שהבעיה פותרה והוא עוד פעם לא נפתח. מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? זה מחשב ישן יחסית.
-
- 59 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי שלום לכם. הורדתי את הסרט: Machine.Gun.Preacher.2011.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi (משקלו כ-20 ג'יגה) ואחת ל3-4 שניות יש תקיעה קטנה, מין ריצוד כזה והסרט ממשיך, תקיעה אחרי כמה שניות וממשיך וככה כל הסרט. זה לא מצב בו ניתן לצפות בסרט. המחשב שלי מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה שתומכת בהרצת סרטי HD/FHD ומעולם הדבר לא קרה לי. חשבתי שהבעיה אולי בהרצת הסרט דרך הכבל HDMI ומסתבר שגם במחשב עצמו זה קורה. יש לציין שזה פעם ראשונה שזה קורה לי ומעולם זה לא קרה, וגם כעת שאני מריץ סרטים אחרים גם כבדים יחסית זה לא קורה. המחשב שלי הינו מחשב יחסית חזק המסוגל להריץ סרטים כבדים, יש לי כרטיס מסך שנקנה לא מזמן עם ג'יגה זכרון. וזה פשוט לא מובן לי. ניסיתי להריץ את הסרט רק דרך VLC מפני שזו תוכנה הכי טובה …
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. הוצאתי את המאוורר, הוא נדלק, אבל לא העלה את מערכת ההפעלה החזרתי אותו והיא עלתה.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
בעבר פתחתי דיון על כך שיש לי לוח אם Gigabyte 8IEX מבוסס אינטל 845E אשר תומך בזכרונות במהירות 266. קניתי דאז גם זכרונות במהירות 333 במטרה שהזכרונות לא יהוו מכשול באוברקלוקינג. בדיון הקודם סיפרתי שכאשר אני מנסה לעלות את מהירותן של הזכרונות בעזרת אוברקלוקינג למערכת כולה אבל ביחס של מעבד:זכרונות 1:2.6 כאשר אני מעלה למעבד ביותר מ10 בבאס כלומר שהזכרונות עובדים במהירות 286 המערכת כבר לא עולה, אולם ביחס של 1:1 היא כן עולה. לכן חשבתי כל הזמן שמשהו לא תקין בזכרון ותכננתי להוכיח זאת ע"י זכרונות אחרים. עכשיו נמצאים בידי זכרונות 400MHZ אך גם איתם קרתה אותה בעיה! האם משהו אחר לא תקין כמו הלוח?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, מדי זמן מסוים המחשב מעין נתקע אבל עדיין אפשר להכנס לחלק מהתיקיות ועדיין אפשר להזיז את העכבר. הבעיה שחוץ מ-2 הדברים האלה שום דבר אחד לא עובד, לא תוכנות, לא מוזיקה וכו', מה גם שאני עושה ריסטארט מהתחל --> כיבוי וכלום לא קורה. שלא לדבר על זה שALT+CTRL+DEL לא מעלה את הTASK MANAGER... קראתי הרבה הודעות דומות לזו ובאף אחת לא מצאתי תשובה לבעיה... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הוספת הארד דיסק עשויה להאט את קצב העליה של המחשב? כמובן שהראשון עם ה - XP עשיתי כ - master והשני slave יכול להיות שעוד הארד דיסק ישפיע על הספק וממילא על המהירות של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל TV דרך יציאת ה TV OUT, אך עדיין אינני מצליח לראות דרך הטלויזיה. להלן מספר תמונות להמחשת הבעיה. מישהו יכול להצילני ?!?
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-