תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מAMD שיצא עידכון לדרייברים לגירסה 13.4 ואצלי מותקן 13.1 יש לי 7870XT הלכתי לקישור http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ומצאתי רק את האפשרות ATI 7XXX (LEGACY) אין לי את גירסת הלגסי אז הלכתי לאפשרות Auto detect and install זה הביא אותי לפה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx הורדתי את AMD Driver Autodetect והרצתי אותו... ואז הוא נתן לי שגיאה... תמונה: '>http://upng.co.il/uploads/d8a132be0f6a7d5698c22c305fb8ca2f.png"] '>http://upng.co.il/uploads/c341512a6d9f879bd24f332dfd267b17.png"] ההורדה לא מגיבה כמו שאתם רואים... מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ עליו XP, ומכיל כונן דיסקים אחד בחיבור IDE. הבעיה שבד"כ הכונן כלל לא מופיע ב"מחשב שלי", ורק לעיתים נדירות כן, בלי שאני עושה פעולה מיוחדת. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 226bw ו 8800gts המחשב חדש ואני רוצה לראות משהו כדי להתקין וינדווס הכונן מפורמט שאלתי היא מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל תמונה מהמסך? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI ולמסך DVI ו Dsub וניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אל המסך בכל צורה אפשרית (DVI אל DVI ו Dsub אל DVI בעזרת מפצל, וגם אל החיבור השני של הכרטיס)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב, ראשית הרשו לי להתנצל אם פתחתי נושא חדש (למרות שיש לי עוד אחד פה באותו הפורום) פשוט הנושא פה הפעם שונה מהנושא ההוא (מנסיון בניהול פורומים , ההעדפה שלי היא שכל בעיה באופן ככלי תהיה בדיון משלה), עוזר לחיפוש). בכל אופן, גם לאחר קריאה את המדריך שמופיע פה באתר על אוורור נכון (זה שיש קישור אליו מהFAQ של הפורום הנוכחי) לא הצלחתי להחליט כיצד אני מבצע אוורור נכון של המארז. המארז הוא מארז ATX מלא, כלומר מקום ל4 כוננים + 2 כונני דיסקטים. המאווררים והמקומות שבהם ניתן לשים מאווררים (תודו שהשקעתי ): 1. מאוורר קדמי: - 2. מאוורר צדדי: קיים אחד שמכניס אוויר 3. מאוורר עליון: - 4. מאוורר אחורי א': קיים אחד שמוציא אוויר 5. מאוורר אחורי ב': - 6. מאוורר ספק: קיים אחד שמוציא (ומא…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך להסביר את זה אבל יש לי חיבור של מיקרופון ורמקולים חוץ מזה יש לי גם חיבור של USB עכשיו יש לי לוח אם של gigabyte GA-KN8S-939 ואני לא מוצא את החיבור שלו זה 9 נקבות יש 5 בצד אחד ויש 4 בצד השני וחיפשתי בכל הלוח ויש לי עוד כבר שהוא רק חכול ולבן וגם לו אני לא מוצא חיבור האם אפשר ? אין לי תמונות סורי.....
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך AGP RANG 128 ATI . אני בטוח שזה הכרטיס גם ע"פ מה שרשום עליו, וגם ע"פ מה שרשום בחברה שמכרה את המחשב הנ"ל. הורדתי בערך 5 דריברים ממקורות שונים - גם ע"פ שם הכרטיס - כלומר מחברת ATI וגם מהחברה שמכרה את המחשב שטוענת שזה הדריבר לכרטיס. כלומר 100% שהדריבר נכון. הבעיה: המחשב (חלונות 2000) טוען בתוקף שהדריברים שאני מוריד לא תואמים לחומרה שלי. יש עוד פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-