תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן לשכנה שלי את המחשב נייד שלה , אבל יש בעיה חמורה שאם המחשב נייד זז(לדוגמא אם אני מרים אותו וכד') אז הוא ממש קופא , חייב להפעיל אותו מחדש. מה אתם חושבים שהבעיה? כי זה נראה ממש מוזר...
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם..... זה התחיל לפני כמה ימים שהמחשב התחיל להתכבות מעצמו יענו עשה הפעלה מחדש בלי התראה או משו כזה........ ושוב עוד פעם לפני יומיים.... היום לפני 3 שעותתתת ובגלל זה אני עררר המחשב התחלי להיות איטי עד עכשיו בקושי לליונטורק ניכנסתי לאתר ולפורמים ולאיפה שאני מגיב כרגע...... המחשב פשוט איטי לוקח לי זמן להפעיל אותוווו תקיות בוקשי הוא מפעיל ICQ לוקח לו 10 דקות שבדרך כלל זה לוקח דקה וגם לא....... פשוט פאקינג רציני וזה מחשב שקנית לפני חודש וחצייייייי וזה אחלה מחשב..... אז למה זה קרה לי בבקשה אולי זה איזה ווירוס קטלני משהוווו תעזרוווו לי אני נואש איך אני יתפקד ככה במחשב המחשב ממש איטי ניסית נורטון אנטי ווירוס 2007 לסרוק וזה מצא אולי 3 וירוסים וזה לא עזר בגרוש אז בבקשה …
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי, פתאום מופיעה ההודעה הזאת בשורת משימות (ווינדוס אקספי) והאינטרנט כבר לא פועל יש לי אינטרנט בכבלים מ012 וער"ז, מודם חיצוני לא יו אס בי ששמו motorola sb4200, וכשזה קורה רק שתי הנוריות הראשונות מלמעלה דולקות, כשבד"כ כולן דולקות חוץ מנורית סטנדביי. כשזה קורה אני צריך לעשות release renew וזה מעצבן. למה זה קורה? אין לי רשת, ואני כבר מינואר עם האינטרנט הזה ופתאום זה ככה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך להסביר את זה אבל יש לי חיבור של מיקרופון ורמקולים חוץ מזה יש לי גם חיבור של USB עכשיו יש לי לוח אם של gigabyte GA-KN8S-939 ואני לא מוצא את החיבור שלו זה 9 נקבות יש 5 בצד אחד ויש 4 בצד השני וחיפשתי בכל הלוח ויש לי עוד כבר שהוא רק חכול ולבן וגם לו אני לא מוצא חיבור האם אפשר ? אין לי תמונות סורי.....
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-