תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב נייד מחברת Dell ומהדלקתו מתחיל לצפצף 3 צפצופים ברצף למשך כל זמן בו שהמחשב דולק, אשמח לקבל פיתרון מאנשים שנפגשו את זה או יודעים אודות מה תופעה זו יכולה להיגרם! תודה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
יש לי צורב LG 52X24X52X. במערכת ההפעלה הקודמת שהייתה לי (ME)הוא היה צורב כמו תותח,אבל מאז שהחלפתי לXP הוא פשוט צורב באיטיות!!! במקום X40(לפי מה שכתוב על המדיה) הוא מגיע למהירות של מקסימום X16 (וגם זה במאמצים מרובים). גם שמתי לב שבמהלך הצריבה ההארד דיסק לא מפסיק לעבוד!! ניסיתי לבדוק אם האולטרה DMA מופעל והוא כן. (ד"א התוכנות שניסיתי הן גם נרו וגם איזי סידי) אם למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה אשמח לדעת. ???
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לנובו יקר שקניתי לפני שנתיים עם 250 GB . ביקשתי מטכנאי לשכפל הכל לכונן 1 טרה התברר שכעת לא מופיע רישיון למערכת ההפעלה , למרות שרכשתי עם מערכת הפעלה ורישיון מקורי. מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אנשים, עשיתי עדכון לביוס שלי לגירסא החדשה ver 14 ומאז נופל לי המחשב כל הזמן לרוב במשחקים אם מישהי יכול להשיג לי גירסא ישנה של הביוס שלי אני הודה לו מאוד ! תעזרו לי בבקשה אני משתגע #%*?@# תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-