עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ronen67,

רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by יוסי 7071,

מכירים טכנאי מומלץ למחשבים באשדוד ?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by fire15,

מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני יודע שהיו מאות ת'רדים על זה עברתי אף אחד לא ממש עזר.. אני עם 9600P היה לי TVOUT שעובד חלק בלי שום בעיה שפתאום הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בדקתי חיבורים הכל מחובר כמו שצריך החלפתי דרייברים התקנתי מחדש כלום לא עוזר לא רואים כלום. הטלויזיה מגיבה לחיבורים אבל מראה רק מסך שחור בלי שום תמונה אני לא מבין למה הכל מוגדר כמו שהיה מה זה יכול להיות? אני עכשיו מנסה אומגה...

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by MasterGal,

שלום לחברי הפורום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד שקיבלתי לידי אבל אני חושש מלעשות זאת כיוון שאיני יודע אם זה בדיוק כמו מחשב PC רגיל. האם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות מקדימות לפני הפרמוט וההתקנה מחשב של הנייד(שמירת דרייברים קבצים חשובים וכו') אשמח אם מישהו יעזור לי בפרמוט ובהתקנה תודה רבה.... גל נחום.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. אז הבעיה היא כזאת: מחקתי תוכנה דרך הספה או הסרה של תוכניות(תוכנת בלותות') בסוף המחיקה המחשב ביקש ממני לעשות ריסטרט, נתתי לו אישור , אבל מיהרתי לעבודה , וכבר כיביתי , לפני שהוא עשה ריסטרט... כשחזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב , הוא נתן לי כל מיני הודעות שגיאה, ולא העלה את הווינדווס, עשיתי REPAIR לווינדווס והוא עלה. וניסיתי לעשות לו SYSTEM RESTORE אבל התאריך האחרון שהוא נתן לי היה זה שאחרי ה REPAIR יש לי שני הארדיסקים... לאחד הוא נותן גישה , אבל כשאני מנסה לגשת לשני הוא נתקע. ואחרי כמה דקות הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כי הוא לא מפורמט... המחשב מזהה את הכונן אך לא נותן עליו מידע לגבי גודל מקום פנוי וכו', ולא נותן להיכנס לקבצים שלו . בהפעלת הווינדווס מופיעה לי הוד…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by slim_shady,

מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. וזו האזהרה: warning! cpu has been change or Overclock fail. Pleas re-enter CPU setting in te CMOS setup and remember to save before quit!! אני מעולם לא נגעתי בהגדרות ובטח לא עשיתי OC לאחרונה עשיתי FDISK לכונן C וחילקתי אותו למחיצות (אולי לא חילקתי נכון?? כי המחשב עובד..)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by maors,

שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by adidas1,

אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Mustang,

המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by XdRaZ,

היי, חבר שלי בטעות נכנס ל Safe Mode , ועכשיו הוא לא יודע איך לצאת מזה, אז הוא ניסה להיעזר בי ואני גם לא יודע, אז אני צריך לדעת איך כדי שאני יוכל לעזור לו, תוודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. Started by Chaos-Soul,

אז הבעיה היא כזאת: בבעלותי כרטיס מסך:Voodoo4 4500 עם 3DFX DRIVER . לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS XP (הווינואס הקודם היה ME ) , וניסיתי להתקין משחק על המחשב! עד כאן הכל טוב , אבל שאני מפעיל את המשחק נפתח לי מסך כחול על כל המסך וכתובת לי שם שיש בעיה ב- 3DFX או משהו כזה ,והמחשב עושה באופן אוטמטי ריסטרט! ד"א המשחק מתאים לכל הדרישות של המחשב שלי כולל הווינדואס

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  15. היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  16. Started by yotamhoro,

היי כולם. אתמול קיבלתי את דיסק הWD250ks החדש שקניתי. הוצאתי את הדיסק הישן (זה שאני כותב ממנו עכשיו אחרי שחיברתי אותו מחדש) שעשה הרבה בעיות, חיברתי את החדש (בעזרת כבל SATA רגיל - הכונן הוא SATA 2) במקום הקודם, הכנסתי את כבל הסאטא לסאטא 1 על הלוח וחיברתי לדיסק, ובנוסף חיברתי את כבל המתח מהספק של הדיסק הקודם. הדלקתי את המחשב ועליתי דרך הדיסק התקנה של וינדוס. היה זיהוי מלא של הכונן, ואני חילקתי אותו לשני פרטישנים. התחלתי בהתקנה, ובמהלכה, באמצע הקטע של installing devices נראה שההתקנה הפסיקה לזוז. נתתי בסבלנות למחשב שעה ורבע ואין תזוזה. ריסאט של המחשב גרמה לפתיחה מחדש של דיסק ההתקנה, ושם נכתב לי שאי אפשר להתקין את הוינדוס כי הוא לא מזהה דיסק. כיביתי את המחשב לגמרי, הדלקתי מחדש,…

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by kobi_nis,

יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by dana_rafi,

שלום לכולם. התקנתי לוח אם חדש(לאחר שנשרף לי אחד). קניתי אותו יד שנייה.אין לי שום דרייברים.הלוח הוא של אינטל מדגם D865GBF. במנהל ההתקנים יש בעיה(ראו תמונה מצורפת) איני יכול לחבר כבל לכרטיס רשת של הלוח. כרגע אני גולש דרך חיבור USB. אני מעדף דרך כרטיס רשת. נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את כל הדרייברים האפשרים.לא עוזר. איך אתקן זאת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by LORIANTA,

ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. האתרים הבאים לא עובדים לי כבר חודש: www.ksp.co.il ************** www.walla.co.il *ייתכן מאוד כי יש אתרים נוספים שלא עובדים ניסיתי גם בFIREFOX וגם בIE, ניסיתי להתקין חייגן מחדש ניסיתי למחוק SPYWARE וPOPUPS לא עזר! נ.ב. אני פותח מחדש, לאחר שלא קיבלתי מכם תשובה חודש שעבר

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by dirk,

חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by maccabeast,

איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. האם זה הגיוני שבזמן שאני משחק וצורב בו זמנית המחשב יזוז כמו צב ,והאם גלישה נחשבת לצרכן רציני של משאביי מערכת??? רצויי לציין כי בבעלותי מעבד כפול ליבה (2.4 לכל ליבה), לוח אם של גיגהבייט 945P S3 ,הבעיה הזו משגעת אותי מהסיבה שקניתי את המעבד הזה בכדיי לא להיתקל בבעיות האלו של איטיות האם ניתן בדרך כלשהי להתגבר על הבעיה בעיקרון קיימות תוכנות המהרה בלוח האם אבל אינני מעוניין למתוח את איבריי החלקים בשלב זה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.