עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jules Winnfield,

חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.

2. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד (5%) לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. עשו לי OC מהחנות למעבד Q6600 אבל לא הייתה שום בעיה מזה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by IVORY COMPUTERS,

זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...

5. Started by m.l,

התקנתי היום אחרי פירמוט של מחשב חדש את הדרייברים של הכרטיס קול וכול השאר, ופשוט אין שמיעה בכרטיס קול. לא שומעים... יש פיתרון לזה? המדיה פלייר רושם: בעיה בכרטיס קול (משהו כזה-אני לא יודע לדייק כי המחשב לא עובד כעת) כמו כן יש במנהל התקנים משהו שמופיעה בסימון צהוב של אזהרה: "PCI DEVICE" יש למישהו רעיון על הבעיות האלו... אם יש הצעות אני אשמח לדעת מה לעשות.

6. Started by adam99,

שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nitayc1,

שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by smalery,

שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by subarel,

אני מנסה להתקין XP על לוח PT880 Neo ומשום מה הוא לא מזהה לי את ה HD , בהתחלה הוא כתב לי שהוא לא מוצא שוטף ל HD שמותקן כדי לעשות RAID אחרי ריסטראט ממצב התקנה (לחיצה על F3) כשהוא לא מצא HD בפעם הראשונה, לא היה לי ראיד ומעולם לא התעסקתי איתו בנשא הזה , מאיפה זה בא לו אל תשאלו אותי :-\. בכל מקרה - ניסיתי כל דבר אפשרי בביוס , ביטול כל פונקציה שקשורה ב RAID או באופציות של איחסון. ניסתי להריץ התקנה מהמערכת הפעלה (שד"א , אם אני לא לוחץ על ה :lamer: (כל מקש) הOS שלי שמותקנת כן עולה.) אבל אני חייב לפרמט את הנבלה , היא מלאה בווירוסים... ויש לי דברים מאוד חשובים בכונן D, האם יש דרך להתקין דרך OS ולפרמט רק את C תו"כ....? אם אני יריץ DOS אולי דרך דיסקט נראה לכם שזה ישנה את המצב? ח…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by doktors,

יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?

11. Started by SweeT_EviL,

בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Holy,

התחילה לי היום בעיה מעצבנת במחשב. כל פעם שאני מכבה אותו או ע"י Start Shut Down או ע"י לחיצה קצרה על הכפתור הוא נכבה, כל המאוררים כבים ואז הוא נדלק שוב כשאני מכבה אותו ע"י החזקה של כפתור ההפעלה 5 שניות (כיבוי אלים) הוא נכבה ולא נדלק שוב WTF?

13. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. Started by kobi122,

כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  16. היי חברה, מרכיב פעם ראשונה מחשב לבד. ויש לי בעיה. יש לי לוח ם של INTEL DP35DP ומעבד INTEL CORE 2DUO E6550. הירכבתי הכל בטוח כמו שצריך. בתחלה חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך אבל עובד תקין במחשב השני. היכנסתי ללוח מעבד CORE 2DUO מהמחשב השני ומרחתי גם משחה טרמית. לא עושה יותר ציפצופים אבל גם אני לא רואה כלום בLCD. גם הLCD עובד תקין (כי הוא עובד במחשב שני. בדקתי את הזיכרונות במחשב השני. עובד תקין. (והיכרון נתמח ע"י לוח העם) מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by alex15,

התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???

18. לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nizansm,

שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Roy2,

שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה

22. הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by ofer40,

היי אני רוצה לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ואני מנסה דרך ה WINDOWS אבל אני מקבל הודעה:"ERROR READING FROM ROM". למה אי אפשר לעדכן? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים