עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by zag_zag,

התגלגל לידי מחשב ישן שיש לו בעיה מכנית בכונן ה-CD: מגש הדיסקים מסרב להיסגר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ה-CD נפתח. כשאני מחזיר את המגש של הדיסקים למקום (ע"י דחיפה עם היד או לחיצה על כפתור הסגירה), הוא נפתח בחזרה. בגלל שזה מחשב ישן, אני לא מתכוון להוציא 130 ש"ח על כונן חדש. אילו גורמים יכולים לגרום לבעיה הזו? מה אני צריך לבדוק?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by NM,

יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  5. איך צורבים דיסק אם יש לי רק צורב DVD במחשב?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by WitheNoise,

שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.

7. Started by kilrah,

USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  9. שלום לכולם!! יש לי מחשב amd 2200+ 1giga זיכרון 24bit sound blaster r9800pro בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים. זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור) חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות. זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום! זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע... אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול אני מיצטער על הטופיקים …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by danino1988,

הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by saarxee,

יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  13. Started by maormark,

שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by aquas,

היי מישהי ביקשה ממני לעזור לה הבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכים ששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמו ניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתי יכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך) אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועה אודה לעוזרים מאוד!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by .::Void::.,

המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה א…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. שלום שלום. לפני כמה זמן הייתה לי בעיה (המחשב יצא מתוכנות ועשה ריסטרטים בלתי צפויים) ושלחתי את המחשב לתיקון בחנות שקניתי ממנה (המחשב חדש והוא נשלח בערך שלושה ימים אחרי השימוש הראשוני).הטכנאי אמר לי שהוא התקין את דירקס X הכי חדיש (9C,למרות שהיה לי אותו) והתקין דרייברים חדשים (אני התקנתי את הדרייברים מהדיסק) ומאז הריסטרטים לא קורים.האם זאת יכולה להיות הסיבה?בנוסף,הוא אמר שהוא החליף זכרונות (מkingstone לtwinmos). תודה.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by kobim12,

היי לאחרונה נשרף לי הספק והלוח אם איינני יודע אם הכרטיס מסך נשרף. אני מזמין מחשב חדש ורציתי לדעת במקרה והכרטיס מסך אכן נשרף אם אני ישים אותו במחשב החדש הוא יוכל לפגוע במערכת. אשמח לעזרה בנושא מאחר ואחרי חיפושים רבים לא הגעתי למסכנה בנושא זה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by shadow_007,

לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וזהו המפרט: P4 2.4ghz Asus p4s8X-X 256DDr 333mhzX2= 512DDr 333mhz radeon 9700 pro בהתחלה הכל עבד בסדר עד שהוא התחיל פשוט לתקוע משחקים אחרי בערך 1-5 דקות של משחק. המשחק היחיד שלא עשה לי בעיות היה הדמו של UT2003 שפועל אחלה. בקיצור גיליתי שהבעיה היתה בהגדרות יציאת הAGP: היא היתה מכוונת על X8. כיוונתי אותה לX4 במאפיינים של הכרטיס והכל הסתדר. היום שוב. בוולברין ריוונג' הוא זרק אותי לווינדוס באמצע המשחק ובהיטמן 2 הוא פשוט עשה RESET למחשב באמצע משחק. המשחק היחיד שעדיין לא עשה לי בעיות הוא כאמור הדמו של UT2003. אני כבר ממש אובד עצות...קניתי מחשב שנחשב יחסית טוב עם כרטיס מסך כל-כך יקר והוא עוד עושה לי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי …

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by mironm,

טוב הורדתי את הדריברים מהאתר של המסך(Mag 786FD) ועכשיו שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני אומר למחשב באיזו תיקייה לחפש את הדריבר והוא אומר שהוא לא מוצא משהו יותר טוב מברירית המחדל לכן הוא לא מתקין את הדריבר... מצטער על הפרסום פשוט אין לי מושג איך מעלים תמונה פה :\ http://www.fresh.co.il/dcforum/Hardware/5687.html

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by elad2k,

יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by nati88,

יש לי לוח GIGABYTE AB350M-DS3H V2 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf ומאורר למארז פשוט CoolerMaster SickleFlow 120 ARGB https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/sickleflow-120-argb/ רציתי להוסיף מאורר למארז, או לפחות להחליף את הקיים שמובנה במארז אני רואה שיש רק חיבור אחד על הלוח, אז החלפתי, ושחברתי זה פועל, אבל RGB לא פועל. צריך בשביל זה בקר או משהו? אין לי צורך לשלוט על התאורה או מהירות המאורר, רק שהתאורה תדלק ושהיו על 100%, תודה

25. Started by mrraz,

אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים