עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guyby,

לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום לכולם! לא ידעתי היכן לכתוב הודעה זאת אז אני כותב כאן הסיפור שלי ארוך אבל אני אקצר, בזמן המלחמה אני הייתי אצל אחותי ברמת-גן וגיליתי דרך האתר של Symantec שיש לה וירוסים והמחשב שלה הוא של העבודה,מותקן אצלו נורטון שנת, (לא ידוע) חחחח.... אבל ישן מאוד אני רשמתי בעבר הודעה דומה לזו אבל לא עזרו לי וחשבתי אולי עכשיו יעזרו לי אסור לי להתקין שום תוכנה במחשב אז חשבתי אולי מישהוא מכם מכיר אתר או משהוא (בלי התקנה) בתודה רבה מראששששש

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  3. בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by crovei,

שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by erantheking21,

אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  8. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

9. Started by shaulr,

שלום לכולם המקלדת אינה מגיבה. החלפתי מקלדת, החלפתי מיקום USB. בהפעלה רואים שהנוריות במקלדת דולקים וכשמערכת ההפעלה עולה המקלדת אינה מגיבה. מה עלי לעשות ? תודה מראש שאול

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by mnd_l,

שלום יש לי win 7 המחשב עבד מצויין עד לפני יומיים,הגדרתי צריכת חשמל ומצב שינה,מאז כל פעם שהמחשב חוזר ממצב שינה לאחר כמה שניות הוא קורס האם זה באמת בגלל מצב שינה? מה אפשר לעשות בנידון? השגיאה שאני מקבל היא 0x0000001a

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by eliors5,

נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by LockOn,

היי, אתמול בלילה נסיתי לדחוס את הדיסק הקשיח (קליק ימני על הכונן ~> מאפיינים) ואחרי שראיתי כמה זמן זה יקח התייאשתי, לחצתי על ביטול וכביתי את המחשב. היום בבוקר קמתי, נסיתי להפעיל את המחשב ואיפשהו בפוסט הוא כותב לי bootMGR is compressed.. והאפשרות היחידה שיש לי שם היא ללחוץ על CTRL+ALT+DEL כדי לעשות ריסטרט. נסיתי לאפס את הביוס (load fail safe) ולא עזר.. מה אפשר לעשות.? תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by infinite,

הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by redead,

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by gtx980sli,

קניתי R9 290 של MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק (יענו גרסה ישנה) הלכתי לאתר והורדתי גרסה חדשה וכאשר אני מחליף למצב SILENT GAMING אוOC זה מראה בתוכנה שהתדר ליבה מגיעה למקס שלו כאילו שאני לוחץ על OC אז זה אומר שהכרטיס על 1007 (אני לא שומע רעש מיוחד מכיוון המחשב ) לא אימתתי את הנתונים עם תוכנה אחרת בגרסה הישנה גם שלחצי על 0C התדר נשאר על 300 (מינימום) ורק שפתחי קבצים התדר עלה מה לעשות? האם זה בעייתי ? התכנה הישנה נטולת פיצרים כמו EYE RESET וכאלא אז אני רוצה תחדשה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by lioryb,

שלום. לפני כמעט חודש רכשתי מחשב חדש (את מרביתו ב-SKYPC). לאחר שבחרתי את הלוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3 - ביקשתי שימליצו לי על זכרון, ורכשתי בהתאם להמלצתם 4GB של G.Skill: F2-6400CL4D-4GBPI - חזרתי הביתה שמח וטוב לב, הרכבתי את כל המחשב, והתחלתי בהתקנות - WinXP די מהר, התחלתי לשים ש-WINDOWS נתקע בטעינה שלו, אחת לכמה פעמים שאני עושה RESET (במסך שבו כתוב Windows XP בגדול), כש-HARD RESET, ובחירה ב-LOAD WINDOWS NORMALLY היו מצליחים, והכל עבד כאילו אין בעיה. קצב התקיעות הלך ועלה, התקנתי WINDOWS מחדש למקרה שמשהו השתבש בהתקנה (גם מדיסק אחר), אבל זה המשיך. הרצתי MemTest86+ והרצתי בדיקות על הדיסק הקשיח, ובדקתי את הטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט, והכל היה תקין. עד שאתמול הזמן …

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by RawSteel,

Hi , I am sorry for the english but anyway well its like that, the pc came back from the store buyt the sound doesnt work my mobo is Asus tuv4x, it has built in sound card what should i do to get it work? thanks

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

21. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by maormark,

שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. Started by Yakiry,

היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Yossiel,

שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים