תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה א…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ עליו XP, ומכיל כונן דיסקים אחד בחיבור IDE. הבעיה שבד"כ הכונן כלל לא מופיע ב"מחשב שלי", ורק לעיתים נדירות כן, בלי שאני עושה פעולה מיוחדת. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי 80GB ATA 8MB חיברתי אותו למחשב הוא זיהה אותו גם בהתחלה שעולה המערכת וגם שבדדקתי עם sandra 'aida32' הופיע לי שהכל תקין אך הבעיה שאני לא רואה תכונן ..יש לי רק תכונן C.. שזה שלי ואת החדש אני לא רואה מה הבעיה !!?!?!? ואיך אני בודק אם הכונן 8MBבאפשר שלא עבדו עליי !!!?!!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המסך פשוט נכבה בזמן העבודה, האם זו הי תקלה חומרתית או תוכנתית? קצת פרטים, לפני כמה זמן היו לי בעיות כל הזמן שהיה נתקע לי המחשב הייתי חייב לעשות ריסט, ואז המסך פשוט לא היה נדלק, הוא היה משמיע מאין צפצוף כזה והמסך לא היה נדלק, היום הוא פשוט נכבה ונדלק כל הזמן. לא סביר שהבעיה במסך מכיוון שהיו לי תקלות דומות לפני שנה ואז הלך לי הכרטיס מסך... האם התקלה ביא בכרטיס מסך או בדרייברים?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו מכיר את מארז הזה ואיך מישמשים בוא.?? איך מחברים אותו ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v6000a.htm
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 2 מחשבים בחיבור USB או משהו כזה... תודה......
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול (מובנה בלוח אם) מהדיסק של הלוח אם (זה הדגם של הלוח אם שלי ASUS P5GC-MX/1333) וזה אומר לי את הבעיה הזאת באמצע ההתקנה http://img190.imageshack.us/img190/633/sfdg.jpg ואז זה יוצא מההתקנה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה ויום טוב..
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס מסך Albatron GeForce 8600GT. התקינו לי את הכרטיס מסך בחנות מחשבים. אבל, כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך PCIe, אז יש מסך אפור לפני המסך Welcome, ולא קורה כלום (רק נורית של דיסק קשיח מהבהבת). המערכת הפעלה כן עולה במצב בטוח עם הכרטיס מסך PCIe, והצלחתי להתקין את הדרייברים שלו במצב בטוח. אבל, במצב רגיל אין שינוי (מסך אפור). בביוס אפשר להגדיר אם לעשות init לכרטיס מסך OnBoard או לכרטיס מסך PCIe. עם הכרטיס מסך OnBoard הכל עובד בסדר. אבך, כאשר מחברים את המסך לכרטיס מסך PCIe, אז המערכת הפעלה עולה רק במצב בטוח, ובמצב רגיל יש מסך אפור (שחור) אחרי המסך של ה-ProgressBar, ולפני המסך של ה-Welcome. חשבתי שאולי הכרטיס מסך דפוק, אז החליפו לי אותו לכרטיס אחר זהה, וג…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של lenovo עכשיו כל פעם שאני מגליק אותו הוא רושם לי שיש עדכונים לתוכנות שבאו עם המחשב השאלה שלי האם מומלץ לעדכן או לא ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את הקליפס הזה, ככה הוא נראה בלי כרטיס מסך עליו: http://img5.pcpop.com/ProductImages/Original/1/1202/001202898.jpg יש לי על הסלוט כרטיס מסך ואני רוצה להוציא אותו.. למישהו יש מושג איך אני פותח את הקליפס? הנה עוד תמונות אולי זה יעזור: http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202902.html http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202904.html
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרתה לי תקלה כלשהי במחשב שהצריכה פורמט, ויום לאחר הפורמט נאלצתי לפרמט שוב. לפני הפורמט הראשון גיביתי קבצים של לימודים לצערי על דיסק DVD וחשבתי שזה מספיק טוב ואוכל לפרמט. לאחר הפירמוט הכנסתי את דיסק ה DVD למחשב וניסיתי להעתיק את התכולה שלו למחשב וההליך פשוט נתקע, חזרתי על הפעולה מספר פעמים אפילו במחשבים נוספים ושוב אותו הדבר, אפילו כשאני מנסה להכנס לקבצים מתוך הדיסק עצמו הם לא נפתחים, אך יש מספר קבצים שאותם כן אפשר להעתיק ולפתוח מהדיסק עצמו. בקיצור עושה רושם שאני בבעיה רצינית, ניסיתי להעזר במגוון רב של תוכנות שהבולטת בניהן היא getmydataback שמצאה קבצים רבים שכבר שכחתי שהיו אי פעם במחשב שלי, אבל לא את התיקיות אותם אני צריך (או שהם שם ואני פשו…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-