תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק שלי SATA.. עשיתי ENABLE על הג'מפר של הלוח ל-SATA אבל המחשב לא מזהה לי אותו. אני צריך לעשות גם משהו בביוס כי אני לא מוצא?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי פרוט שאני יבין כי התקליטון איתחול של 98 לא נותן פרמוט של XP שמעתי שצריך ליצור תקליטון BOOT משהו יכול לתת לי הוראות הכנה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אצל חבר שלי במחשב אי אפשר לראות סרטים עם התוכנות RADLIGHT,BSPLAYER. התקנתי אצלו את כל מה שיש לי כמו DIVX 5.0.3,FFDSHOW,MINO,XVID VIDEO CODEC,AC3. זה פשוט לא עוזר,שמעתי שה-MINO עושה בעיות(אצלי הכל בסדר) אז מחקתי ושום דבר פשוט לא רואים כלום,אני עושה פליי ושום חלון לא נפתח או בחלק מהסרטים רק שומעים ולא רואים ולהפך,מה עושים? תעזרו לי,חבר שלי עוד מעט חותך וורידים דרך אגב לשנינו XP PRO.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי, פתאום מופיעה ההודעה הזאת בשורת משימות (ווינדוס אקספי) והאינטרנט כבר לא פועל יש לי אינטרנט בכבלים מ012 וער"ז, מודם חיצוני לא יו אס בי ששמו motorola sb4200, וכשזה קורה רק שתי הנוריות הראשונות מלמעלה דולקות, כשבד"כ כולן דולקות חוץ מנורית סטנדביי. כשזה קורה אני צריך לעשות release renew וזה מעצבן. למה זה קורה? אין לי רשת, ואני כבר מינואר עם האינטרנט הזה ופתאום זה ככה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים קניתי מחשב חדש: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. כל פעם שאני מתקין משהו / מעביר קבצים ברשת / מוציא מזיפ (קובץ גדול) המחשב עף לריסט.. בלי הודעות מיותרות =] אם למישהו יש רעיון מה זה יכול ליהיות לפני שאני רץ לצעוק שם בחנות? תודה איתי.
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום כולם, ההודעה הראשונה שלי פה ואני כבר נאלץ להתחיל בכזו הודעה מצערת :'( לאחרונה קניתי מחשב חדש (לוח אם GYGABYTE K8NF-9 והארדיסק WD SATA) שניסיתי להתקין ווינדוס, קיבלתי את השגיאה הבאה: media test faliure, check cable בעיקרון אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA וזה יסתדר, אבל! כמובן, עם המזל שלי, הפלופי לא פועל, הלך קאפוט. שאני מנסה אפילו לכתוב פקודת DIR פשוטה הוא נותן לי ERROR ולא מצליח. בקיצור, רציתי לברר כמה דברים: 1- זה באמת יסתדר אחרי שאני אתקין את הדרייברים של ה SATA? (המחשב באחריות, אני הולך מחר להחליף פלופי) 2- איזה מהדרייברים על הדיסק של GYGABYTE צריך? לי אמרו ללחוץ E. אבל משהו מוזר לי שם, כתוב Nvidia series ATA במקום Serial ATA 3- אם אפשר הוראות איך…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-