תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המסך לא מרצד ברזולוציות נמוכות יותר 1024*768, אבל ברזולוציה שבשבילו היא אופטימלית (1050*משהו) הוא מתחיל לרצד כאשר יש תנועה על המסך (תנועת עכבר או פתיחת חלון חדש). ה- refreshrate הכי גבוה שאפשר לשים הוא 60. הלוח אם הוא SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI מה הבעיה? האם יש חוסר התאמה בין הרכיבים או שהעניין הוא בהגדרות? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא. ד"א, העלתי את ההודעה הזאת לפורום תוכנה, התבלבלתי.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים. הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'. נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה הצלחתי להביא מארה"ב שני כרטיסים כאלו, ואני פשוט לא מצליח להתקין אף אחד מהם. ניסיתי כבר 3(!) מחשבים שונים, שניים מהם מריצים XP והשלישי 2K. הבעיה היא ש-windows לא מצליח לזהות את הדרייבר כמתאים לכרטיס, כלומר למעשה לא מוצא דרייבר בכלל גם אם מגדירים את ה- path המדויק בחיפוש. אם מאלצים אותו לפתוח קובץ inf מסוים הדרייבר מותקן, אבל הכרטיס לא מתפקד (כלומר, לא שומעים כלום בכל היציאות). התופעה חוזרת על עצמה גם ב-XP וגם ב-2K, על כל שלושת המחשבים, על שני הכרטיסים, עם כל גרסאות הדרייבר הבאות: envy24_family_driverv520b Envy24_Family_AudioController_v473b 5.12 (הגיע על CD עם הכרטיסים) ב-properties של הכרטיס ב-device manager מופיע PCI\VEN_1412&DEV_1724&SUBSYS_5A5A…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חיברתי דיסק ישן שלי למחשב חדש עם וינדוס חדש. לספריה אחת בדיסק הישן אין לי גישת קריאה, מקבל הודעת Access Denied וזו למעשה הספריה הכי חשובה- ה USER שלי, תחתיו יש את My Documents ועוד ספריות חשובות. ראיתי באיזה פורום שאם אשתמש ב Knoppix Linux (boot) תהיה לי למעשה גישה ומשם אוכל להעתיק את הקבצים שלי אבל חיפשתי דרך יותר אלגנטית מבלי להוריד ISO של 700MB. רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיברתי למחשב פאנל USB של ASUS בשם: ASUS USB/MIR 1.11 עם חיבור SATA כזה... ואני מחבר אליו USB אבל כשאני מחבר אל ה USB משהו הוא כותב לי USB Device Not Recongized כאילו ה USB לא מזוהה... יש לי לוח אם P4V8X-MX תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב XP SP2 ורכשתי מדפסת חדשה HP LASERJET 3055 וכאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אני מקבל הודעה UNKNOWN DEVICE וכאשר אני עושה UPDATE DRIVER אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר, האם מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון? ניסיתי גם להתקין את הדיסק לפני שאני מחבר את המדפסת אבל באמצע ההתקנה הוא מבקש לחבר את המדפסת וכשאני מחבר הוא לא נותן להמשיך בהתקנה כיוון שהוא חושב שהמדפסת לא מחוברת. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיצר ככה ....הלוח הוא ABIT IC7MAX 3 ....יש לו כרטיס קול מובנה אבל זה לא משנה כי גם כאשר הוא מופסק בביוס קורה אותו דבר . כאשר אני מוסיף כרטיס קול ללוח הוא בכלל לא עושה POST ,בלעדיו הוא כן עושה ,וגם כאשר אני מפעיל אותו בלעדיו ומוסיף אותו באמצע הפוסט הכל עובד . הבעיה השניה היא ככה :בלי הכרטיס קול שאני מוסיף רק כאשר ה ON BOARD מופעל -אני מפעיל WINAMP ו מפעיל שיר ומקבל הודעה ....BAD בלה בלה בלה ... לא זוכר ,הוא רושם או שהדרייבר לא מעודכן ועוד כמה דברים ,אבל כרגע הבעיה הראשונה יותר מעניינות אותי (עם הוספת הכרטיס קול אותו דבר ) . קיצר צריך פתרונות \למה זה קורה בכלל ? P4-2.6N ABIT IC 7 MAX3 512ELIXER -כרגע (יש 1G של GSKILL -DRAGON ) 40 G WD CREATIVE 128 PCI ATI RADEON 9700PRO…
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את כרטיס הטלוויזיה WinTv-PVR 150/500. התקנתי אותו על המחשב ועברתי את תהליך ההתקנה והכל פעל כמו שצריך, לאחר מכן חיפשתי אחר ערוצים ומצאתי את הערוצים והכל הלך טוב, אבל כשרואים את הערוצים, לא שומעים קול. האם לדעתכם יכול להיות שהכרטיס לא מחובר טוב על המחשב? או שיש פה איזה עניין שקשור בהתקנה שלא עשיתי כמו שצריך? (ולאלו שתוהים- הmute מבוטל והסאונד על מקסימום..) אשמח לקבל רעיונות לגבי מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לסדר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אין לי כבר מושג למי לפנות כי אני לא יודע אם הבעיה שלי בתחום של חומרה או תוכנה. קרתה לי איזו תקלה במחשב לפני כמה ימים של הווינדוס, עשיתי ריסטרט ידני והמחשב רשם שישנה תקלה במערכת הפעלה. לא הייתה לי אפשרות להיכנס לסייף מוד, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס בנסיון לתקן את המערכת הפעלה. אחרי השלמת התהליך תיקון כשהווינדוס עלה הוא הראה מסך כחול, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש. הכל עלה כראוי, רק כשהדיסק של הווינדוס לא נמצא בתוך המחשב בזמן ריסטרט, הוא נותן לי את אותה השגיאה שקרתה מן התחילה. בקיצור, המחשב מעלה את הווינדוס רק אם הBIOS מוגדר על BOOT FROM CD, ואם הדיסק של מערכת ההפעלה נמצא בפנים. אחרת אני מקבל תקלה. פירמטתי כבר שלוש פעמים, אני לא תורח לעדכן חוץ מדרי…
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-