תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, IBM R32 נתקע בשלב ה BOOT עם שני צפצופים קצרים ואז נותן את קוד השגיאה הנ"ל מקריאה על השגיאה הבנתי שבמקרה הגרוע מדובר בלוח אם תקול. בנוסף הבנתי שאפשר להחליף בטרייה כלשהי שקשורה ל BIOS וייתכן שתפתור את הבעייה. מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי, כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים... המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשב AMD +3800 2GB RAM GEFORCE 7600GT ספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Radeon X1950 Pro Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz @ 1861MHz 1024 MB Microsoft Windows XP בקיצור כל פעם שאני משחק משחקים כמו BIOSHOCK וגם משחקים חלשים פחות, המחשב נופל ומפעיל מחדש, והדריבר מודי לי על נפילה של VPU. הכרטיס מסך חדש (או מחודש) קיבלתי אותו לפני חודש בערך לאחר שX1900 שלי הלך. עכשיו השאלה שלי אם יש משהו שאני יכול לעשות? מבחינת המערכת או אם צריך לשדרג את אחד הרכיבים איזה מהם? ד"א יש לי דריבר מעודכן
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי Asus P5K-E עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה. OCZ2P800R22GK 4-4-4-15. ומעבד Q6600 B3 . ששמתי ב-BIOS את הזכרונות על Auto , המחשב זיהה אותם כ- 5-5-5-15 , שניתי ידנית ל-4-4-4-15 והכל היה בסדר , ועשיתי גם OC קטן מ-2.4 ל-3GHz . קניתי עוד 2 גי'גה זיכרון מאותו הסוג , ככה שסה"כ יהיו לי 4. שהוספתי אותם במצב של OC עם 4-4-4-15 ידנית , קיבלתי BSOD. ביטלתי OC והחזרתי חזרה למצב Auto עשיתי Restart ואז המחשב סירב לבצע POST. הוצאתי את הסוללה , עשיתי Clear ל-BIOS עם הג'אמפר ושומדבר לא עזר. שהוצאתי את הסטיקים החדשים והדלקתי רק עם 2 ג'יגה אז היה POST והכל היה בסדר. כרגע אני עובד עם 5-5-5-15 ב-Auto ובלי OC. (לא יודע איך היה POST , זה קרה אתמול בלילה , כנראה שהוא נח בלילה ומהבוקר הכל …
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש במחשב 3 חיבורי מתח ללוח האם, 1.כבל המתח הראשי(הגדול עם 10 יציאות) 2. כבל מתח קטן (עם 4 יציאות-מרובע) 3. חיבור המעבד ללוח, הבעיה : כאשר כל כבלי המתח מחוברים, המחשב לא עולה ויש צפצןפים קצרים ומתמשכים,כאשר אני מנתק את כבל המתח הקטן והמרובע מהלוח, אין צפצןפים ועדין המחשב לא עולה . שאלותי: 1. מה תפקידו של הכבל הקטן הנ"ל 2. איך פותרים את הבעיה ומהי? תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעיה בסאונד- המערכת קולנוע ביתי שלי שהיא 5.1 עובדת עכשיו רק עם 2 רמקולים קדמיים, האחוריים לא עובדים וגם הסאב וופר והסנטר לא. כרטיס הקול הוא של Realtek ותומך ב 7.1, הוא אונבורד על לוח של Gigabyte GA-P35-DS3R. המערכת עובדת 100% במחשב הישן שלי - גם בו יש לי כרטיס קול אונבורד של Realtek מדגם ישן יותר. חיברתי את המערכת ליציאת ה S/PDIF בלוח, גם האופטית וגם הקואקסיאלית, אותה תוצאה. הגדרתי את ה5.1 בוינדוס גם בלוח בקרה וגם ב Realtek - השוויתי לאותן הגדרות במחשב הישן, שניהם Windows XP- פרט לתוכנת ה Realtek שקצת שונה. ניסיתי מספר דרייברים אחרונים של הכרטיס הזה- אותה תוצאה אין שום שמע מהרמקולים האחרים פרט לשניים. היות שהמערכת קולנוע עובדת 100% במחשב אחר אני מניח שהבעיה בכרטיס קול, מצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD מסוג LG hl dt st dvdram gsa h42n האם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון? תודה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אינטל דגם GARIBALDI 850 ישנם שתי בעיות: 1. בעת עליית המחשב, לאחר שהביוס עולה הוא רושם תמיד PRESS F1 TO RESUME ורק אז נותן לווינדוס לעלות...איך מבטלים את זה? 2. כאשר המחשב נכבה, עדיין ישנם מאווררים שפועלים, נראה לי שמאווררים רגילים במארז ולא של המעבד...איך פותרים את זה? במצב של היום אני נאלץ לכבות כל פעם את הספק וזה מתיש.. תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קבלתי כרטיס רשת אין לי מושג איזה דגם וחברה, והוא לא עובד - בDEVICE MANAGER יש ETHERNET CONTEROLLER עם סימן שאלה צהוב במחשב אחר יש לי כרטיס רשת אוןבורד שהמחשב מזהה בסדר אבל כשמכניסים כבל הוא לא קולט הארד דיסק: יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס אבל לא בווינדוס. מה לעשות? יש תוכנה שתוכל לזהות אותו ולהציל את המידע?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-