תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא תקלה או משהו בסגנון אבל אני לא מוצא פורום אחר יותר מתאים (אם יש אני ישמח עם המנהלים יעבירו את ההודעה או יפנו אותי לפורום הזה) השאלה די פשוטה, האם למחשב רגיל מסוכן לעבור שיקוף במכונות של שדה התעופה, איזה חלקים עלולים להפגע, ומה עלול לקרות? אני אמור לקחת את המחשב בענייני עבודה לחול ואני מפחד לגבי השיקוף הביטחוני, ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נוק דגם nuc7i5bnk והמאוורר שלו רועש כמעט כל הזמן. אני לא מפעיל שום דבר כבד על המחשב. אבל גם כשאני מפעיל סרטונים ביוטיוב הוא מתחיל ממש להרעיש וכל פעולה קטנה גורמת למאוורר להגביר סיבובים ומאוד להרעיש. שיניתי בביוס בהגדרות המאוורר לשקט וזה לא עוזר. מה ניתן לעשות במקרה הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה). לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה. זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל. הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי ) והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקות בבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבד אגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אות…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול והתקנתי וינדוס ועשיתי UPDATE לכרטיסי מסך גם באתר . הורדתי CRYSIS2 וCRYSIS WARHEAD ובCRYSIS 2 המשחק פועל לי בדיוק כמו שפעל לי על GTX8800 וCRYSIS WARHEAD נתקע לי בצורה נוראה בכלל לא זז, כתוב לי 50 FPS 40FPS 30 FPS וזה נתקע בצורה שזה לא אמור להתקע אפילו בFPS כזה.. פתאום זה מהר פתאום זה לא זז בכלל , או כל פעם שיורים זה נתקע ל2 שניות ואז פועל וזה לא נראה לי משהו רגיל נראה לי בעיה בהתקנה או במשהו כזה .. עכשיו הורדתי GPU-Z לבדוק אם 2 הכרטיסים שלי פועלים וגם עשיתי בדיקה ב 3DMARK 11 והבדיקה הייתה ממש איטית באחד מהם קיבלתי 8 FPS ובכלל ראו ממש ממש גרוע ולא כמו שצריך לראות. וגם לקחתי כמה SCREENSHOT מהGPU-Z שאולי זה יעזור לכם להגיד לי אם הCF פועל או מה הבעיה. לפני…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה... הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ) אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME... משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ... לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?) אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני מצטער אם כבר נשאל פה על התקלה הזאת, לא מצאתי בנעוץ. אז זה הסיפור: לפני בערך שבועיים המחשב התחיל לעשות ריסטרט (בתוך מערכת הפעלה) אחרי כמה זמן של שימוש. אחרי פעמיים שזה קרה גיליתי שהמאוורר של המעבד בקושי זז והסיבה היא התחממות יתר. העברתי את המחשב לחבר שעוסק בתחום, לא היה לו את החומרים לתיקון אז הוא העביר לאיש מקצוע אחר שטען שהבעיה הייתה המשחה התרמית (והחליף אותה) [בעוד שאני חשבתי שיהיה צורך להחליף את המאוורר כולו]. ביקשתי מהחבר שיבדוק את המחשב, הוא אמר שהמאוורר עובד כמו שצריך ומע' ההפעלה עלתה והכל בסדר, וקיבלתי את המחשב חזרה. כשניסיתי להפעיל בעצמי, אף אחד מהתקני הקלט/פלט לא הראה סימני חיים, המחשב השמיע רצף צפצופים שלפעמים פסק אחרי בערך 20 ולפעמים לא פ…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הכבל שמחובר לראוטר מחובר לכרטיס אונבורד בלוח k8n51gmf-9 אז לפני שמופיע העכבר מתבצע איתחול של המחשב. אם אני מנתק את הכבל מדליק את המחשב ומחבר שוב אחרי השלב כשכבר מופיע העכבר או השולחן עבודה ובכל שלב מאוחר יותר כשהמחשב כבר עלה אז הכל עובד הכרטיס מקבל כתובת וניתן לגלוש . אני טכנאי ועוד לא נתקלתי בבעיה כזו. מוזר לא? משהו נתקל בכך כבר???
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן (2010 בערך) שבטעות הסוויץ' מתח בספק הוחלף מ230 ל115. ברגע שחיברתי אותו לחשמל היה פיצוץ גדול ועשן בחדר. ניתקתי אותו מייד, החלפתי את הספק, אבל המחשב לא מראה סימני חיים. בכלל. כאילו לא מחובר לחשמל. ניסיתי להחליף שקע, כבלים, לקצר את הפינים של הpowr על הלוח, וכלום. יכול להיות שהפיצוץ שרף את כל המחשב? ואיך אני מוודא את זה?
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק renegade ווינדוס לא נותן לי למחוק אותו , יש לי ווינדוס XP והוספה\הסרה של תוכניות לא מוכן למחוק אותו , איך אני יכול למחוק אותו בדרך עקיפה ???? בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה זמן.. שאני משחק מישחקים אחרי זמן מסויים המישחק יוצא החוצה ועושה אל תשלח או שהוא מפעיל לי תמחשב מהתחלה! בהתחלה חשבתי שזה בגלל הכרטיסי מסך שלי שהם מיתחממים הוצאתי אחד ובדקתי אבל הבעיה חוזרת החלפתי בניהם ועדיין הבעיה חוזרת עד שפיתאום המחשב לא היה במצב של מישחק והגיע לי המסך הכוחל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו. יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO. עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-