תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מידע להרכיב את המעבד על הלוח (שזה נראה לי החלק הכי קריטי בהרכבת מחשב) בצורה הכי טובה ממה להיזהר (זה מעבד AMD 2400 ולוח של GIGABITE) אם קיים באינטרנט מדריך טוב להרכבת מחשב (עם תמונות) אז אני אשמח לקבל את הכתובת תודה רבה לכל מי שיעזור ....
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לטיפים לגבי שמירת אורך חיים של לפטופ. לדוגמא: א) האם כדאי להשאיר אותו במצב של מסך סגור (מצב שינה) כאשר מעבירים אותו ממקום למקום בהנחה שהוא עדיין פועל במתח נמוך וכל פגיעה קטנה עלולה לפגוע ברכיבים? ב) במצב של שימוש תמידי (אפילו 12 שעות רצוף) האם לנתק את הסוללה ולפעול איתו היישר מעמדת ההטענה? הבנתי שסוללות אמורות לתמוך ב500 הטענות באופן כללי וממוצע. ג) על כמה לשמור את הטמפרטורה? והאם הטמפרטורה של רכיבים ספציפיים זה משנה? ד) כשסוחבים את הלפטופ (בתיק למשל)- לשים אותו בקייס נפרד או משוחרר בתיק זה בסדר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה? בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם! אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 ד…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-7zx-h של ג'יגה בייט עם מעבד Athlon TBird 1.4GB, בלי שום אובקלוק או נעליים. הלוח אם טוען שהוא מזהה את המתח ליבה לבד... אבל מסתבר שהוא נותן למעבד 1.87v, שזה גם גבוה מעל המקסימום (1.8v) וגם יוצר חום מיותר... למישהו יש מושג איך מורידים את זה בחזרה למטה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף ציפצוף קצר-קצר-ארוך ולא מגיב, הלוח אם הוא של אסוס, אני חושב שזה בעיה בזכרונות או במעבד , אינני בטוח.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב, אחרי 5 דקות שהוא במחשב פתאום המחשב נכבה. מה יכולה להיות הבעיה, ופתרונה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני קרוב לחצי שנה HD נייד מבית WD מהסוג של My PassportEssential 160GB. בחיבור שלו אל המחשב הנייד הכול טוב ויפה. אבל כשאני מחבר אותו אל מחשב נייח נוסף שקיים בביתי שום דבר לא קורה (אין זיהוי שלו ע"י XP וטעינת הדרייברים). כמו כן הנורית של המתח במכשיר כן נדלקת אבל אני לא שומע אותו מסתובב. מחומר שקראתי על הנושא כתוב שלעיתים אין מספיק מתח מיציאת ה USB אז ניסיתי לעבוד עם כבל קצר יותר וגם זה לא עבד. מה גם בטוח שהמחשב הנייח מזהה USB2 כי אין לו בעיה לעבוד עם DOK שונים. האם יש לכם פיתרון אם כן בבקשה שתפו אותי. כמו כן האם אתם יודעים איך ניתן להשיג את התמיכה של WD בארץ כי בינתיים לא מצאתי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי בכרטיס מסך וספק חדשים. כשאני פותח אפילו רק XBMC וכרום ביחד השימוש ב CPU עולה מעל 65% מה שלא קרה מקודם. גם כשכלום לא פתוח המנהל משימות מראה שהשימוש כל שנייה עולה מ 1-10% ל 10-30% ואז ל +50% בקצב מהיר יחסית. האם יש צוואר בקבוק במעבד בעקבות השדרוג של הכרטיס מסך? המפרט הנוכחי הוא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB הכרטיס מסך הקודם היה Axle 9600GT 1GB כדאי להמהיר את המעבד? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה, והמעבד הזה כבר עובד לפחות 4-5 שנים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בקיצר הוא על הרצפה ולפעמים אני פוגע בו עם הכסא ואז המסך כאילו נכבה ואז הוא חוזר אבל עם עיוות קטן של חלק מהצבעים. בקיצר פתאום המחשב נתקע כל כמה דקות, יש למישהו מושג מה הבעיה ? איך לטפל בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא מעל לי את,הוינדוס (צירפתי סרטון) https://www.youtube.com/watch?v=a4MEvv1F0sA&feature=youtube_gdata_player מה יכולה להיות הבעיה והאם הלוח או אחד מהחלקים נהרס,אם כן מה צריך להחליף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי, 6950, אבל כשאני מחבר אליו את המסך, שום דבר לא מוצג. עכשיו אני משתמש בחיבור הAGP בלוח האם. ניסיתי להתקין את הדרייברים, אבל זה לא עוזר, וגם זה אומר לי שהיו כמה שגיאות בהתקנה. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-