עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -AKEL-,

שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by manticore,

שידרגתי את המערכת שלי בשבוע האחרון והמחשב שלי לפעמים קופא לגמרי ולא מגיב... זה קרה לי פעם כשהייתי באינרנט, פשוט הפסיק להגיב... מה יכולה להיות בעיה?!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Slash87,

איפה אני יכול למצוא חומר על ההגנות האלה ואיך הם עובדות?? לא מאמרים על איך לפרוץ. מאמרים איך ההגנות עובדות...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. שלום היו לי בזמן האחרון בעיות במשחק שפתאום לאחר שעמה-שעתיים של משחק המסך ניכנס למצב "שניה". ואז התי עושה ריסט וזה היה ניפט היום זה קרא לי שוב(אחרי איזה 5 פעמים בעבר) ועכשיו הוא לא מצג תמונה בכלל אבל המסך עובד! המסך הוא LCD וראים שהוא מפעיל את התאורה האחורית שלו וגם התוח בקרה שלו עובד כמו שצריך... אז חשבתי אולי הוא התחממם נתתי לו כמה דקות להתקרר ואז בדקתי שוב ואותו הדבר אבל עכשיו אחרי כמה שניות קיבלתי תמונה מוזרה של צבעים בנקודות בלי שום קשר למה שצריך להיות... מה יכולה להיות הבעיה? זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך? נ.ב במסך אחר גם אין תמונה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. שלום! יש לי בעיה במחשב שכשהוא עולה אז הוא עושה מסך כחול ואז עושה ריסטרט ישר הבעיה קיימת גם בSafe Mode וההארד דיסק תקין (בדקתי אצל חבר זה עבד מעולה) זיכרון ראם אין בעיה החלפתי מעבד נוקה (איך בודקים אותו?) כרטיס מסך החלפתי כרטיס רשת לא מחובר כבל IDE 40 PIN אין בעיה כבל IDE 80 PIN אין בעיה ספק כוח החלפתי דיסקטים אין בעיה DVD רום אין בעיה הארד דיסק אין בעיה וזהו... אין לי עוד חלקים אני לא מצליח לראות את המסך כחול כי הוא ממש מהר יש דרך לעצור אותו? מה אני עושה? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by justblack,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי עשה ריסטרט כול כמה שעות. כשרציתי להדליק אותו אתמול גיליתי שהוא עולה (נורית הארד דיסק דלקה וכל המאווררים - גם של כרטיס המסך - עבדו) אבל המסך לא מקבל ממנו אות ולא מראה תמונה! - חיברתי למסך אחר והתוצאה הייתה זהה - חיברתי את הכרטיס מסך מהמחשב הזה למחשב אחר וכן התקבלה תמונה אני יכול להסיק שהבעיה היא לא כרטיס המסך ולא המסך עצמו... מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נדפק באופן חלקי? מה אפשר עוד לעשות? המחשב יחסית ישן -P4 עם לוח אם של BIOSTAR...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Pythagoras,

אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים

13. אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. היי, קצת היסטוריה, ה HD הראשון הוא מדגם Samsung 120 GB והוא עבד בסדר גמור כשהיה לבד. לאחרונה קניתי עוד דיסק של WD 250GB ומשום מה כשהם מחוחברים יחד מתחילות הצרות. מה שקורה הוא שבאמצע העבודה (גם ב XP וגם ב VISTA) שומעים מן נקישות מהדיסק (או אולי ממקור אחר?) והמחשב נופל (BSOD). מעניין, שכאשר כל דיסק פועל בנפרד, הכל בסדר. עוד בעיה מוזרה, אולי זה קשור, כאשר ה WD מחובר, יש לו שלושה מחיצות, המסודרות באופן רציף: C, D, E. כאשר אני מחבר את ה Samsung הוא פתאום הופך להיות D וכל היתר מסתדרים בהתאם כלומר C E F. לא יודע מה הסיבה לזה, אולי הוא (Samsung) מוגדר ראשי ולא extended? אם כן, ואולי זה מקור הצרות, איך אני הופך אותו למשני, כלומר extended? ועניין שלישי ואחרון בעניין, אולי כדאי לחבר…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. שלום לכם יש לי בעיה במחשב הוא פעם נדלק ופעם לא נדלק. לפעמים הוא נדלק ואין תצוגה על המסך. לפעמים נדלק והתצוגה לא טובה במסך. לפעמים לא נדלק ויש צפצוץ יחיד ואחרי שניה עוד 3 צפצופים. מה יכולה ליהיות הבעיה? המפרט הוא intel pntium 4 1.5GHZ ASUS P4TE rdram 800 256 MB 40gb ide mx440-כרטיס מסך תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yochze,

יש לי מחשב מיושן, פנטיום 4 וכו' המחשב עבד באיטיות מטורפת ונכבה כל כמה דקות.. פתחתי את המחשב, והוא היה מלא אבק הוצאתי את הקירור של המעבד וניקיתי אותו מהאבק.. גם את הסטיק של הזכרון ניקיתי הדלקתי את המחשב, המסך לא נדלק ושמתי לב שהמעבד רותח מאוד, בנוסף נשמעו גם רעשים מה-FLOPPY ניתקתי את ה-FLOPPY והוצאתי את הבטריה של הלוח, הפעלתי מחדש וניסיתי להגיע לביוס אבל אחרי כמה שניות המחשב נתקע והמעבד עדיין רותח.. ניסתי לאוורר את המעבד ולחבר מחדש את הקירור אבל כל פעם מחדש הוא רותח מחדש. חשוב לציין שכשאני רוצה להדליק את המחשב (מאז שניקתי את הקירור) יש המתנה של איזה דקה מהזמן שלחצתי על הכפתור עד שהמחשב באמת נדלק

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. אני לוחץ על "כיבוי" המחשב ובמקום זה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כאילו שלחצתי על כפתור "הפעל מחדש" מה הבעיה יכולה להיות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by bhaim6,

מחוברים אצלי במחשב שני כוננים קשיחים פיזיים כשכל אחד מהם מחולק ל2 . פתאום לאחר הדלקת המחשב, win מזהה רק כונן אחד (:c) במקום ה4 שהיו (שני הכוננים הפיזיים מזוהים ע"י הביוס בזמן האיתחול). מה עושים? לא הייתי מוכן לזה (כמובן...) וישנו חומר לא מגובה על שני הכוננים :'( לא ידוע לי על בעייה פיזית בכוננים וגם לא היו בעיות או סימנים מקדימים... יש פתרון לבעייה ? חיים

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by RGod,

קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .

• 8 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים