עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, ברשותי מסך מחשב של DELL עם כניסה של DP ו VGA בלבד. (ללא כניסת HDMI) עד עכשיו הכל עבד טוב כשהיה לי מחשב של HP שהייתה לו יציאה DP. עכשיו, כשאני עובד עם מחשב lenovo שיש לו יציאה של HDMI בלבד אני נתקל בבעיה. תחילה קניתי מתאם DP to HDMI. אבל מסתבר שהכיווניות במתאם הזה חשובה כלומר הצד של ה DP חייב להיות מחובר למחשב (source) והצד של ה HDMI חייב להיות מחובר למסך (sink) . הפוך זה לא עובד. אז אני אומר מראש למי שיקפוץ עם הפתרון הפשוט של מתאם כזה: https://www.amazon.com/Cable-Matters-Plated-Premium-DisplayPort/dp/B004C9P9TM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361551494&sr=8-2&keywords=displayport+to+hdmi+cable או כזה : …

2. שלום. אני צריך לחבר מערכת אודיו שנמצאת 3 מטר מהמחשב בדרך אלחוטית. מה אני צריך לרכוש בשביל זה? תודה

3. אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

5. יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kfirbep,

ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

7. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. היי. אשמח אם תעזרו. לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה... יש לי עסק גדול ויש בו 4 טלוויזיות. לטלוויזיות עובר כבל של הממיר של יס (כבל אחד שעובר דרך כולן). אני רוצה לחבר את המחשב או מעין מצגת כזו שמידי פעם תציג תמונות עם מבצעים אבל עם אותו כבל שמתחבר לממיר (שכבר קיים) כי כדי להעביר כבל vga אן hdmi צריך להפוך את כל התקרה וזה בעייתי. איך אפשר לעשות את זה, יש מתאם שיכול לעשות את זה ושגם מחליף אוטומטית איך שאתה מגדיר אותו? (למשל כל שעה יציג את המבצעים ל2 דקות ויחזור לממיר של יס).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! יש לי ממירים מיותרים ואני אשמח לחבר אחד למחשב. הממיר הוא HOT Magic HD אם אני לא טועה והמסך יהיה Dell u2312hm, הרמקולים יהיו SOLO3C כנראה. אשמח לשמוע את כל הדרכים שאפשר לחבר את הממיר למחשב, העיקר שתהיה דרך קלה, פשוטה וזולה. אם תוכלו להביא לי קישור לדברים שאצטרך לקנות לדגומא מתאמים למינהם או כבלים אחרים. תודה מראש

• 71 תגובות
    • 53.8k צפיות
  10. יש חיבור hdmi בין הממיר למסך אבל אני לא יודע איך להציג את הממיר על המסך ... איך אמורים לעשות את זה ? וינדוס 10 .

11. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

13. Started by jfkk,

http://hwzone.co.il/community/threads/536067-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A6%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA אתמול הגבתי לנושא אנני מוצא את ההודעה המקורית

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום חברים, קיבלתי היום מסך טלויזיה מסוג Panasonic E30M LED, שאמור לשמש אותי כמסך מחשב וטלויזיה לסירוגין. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומגדיר על רזולוציה 1920X1080, התמונה נחתכת בצדדים ולא ברורה. איך אמורים להגדיר את המסך כך שיוכל לעבוד ברזולוציה הטבעית שלו? כרטיס מסך : NVIDIA GTX560TI תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני עובד עם מחשב חזק XPS עם כרטיס מסך שעובד ברזולוציה 1440x2560. החלטתי להוסיף למחשב צג חיצוני (שתומך באותה הרזלוציה) וחיברתי אותו בכבל thunderbolt. והתוצאה שהרזלוציה במסך החיצוני יורדת, זאת אומרת שב- xps הרזולוציה תקינה אבל במסך החיצוני רואים בבירור שהרזולוציה יורדת.התקנתי דרייבר שקיבלת עם המסך אבל זה לא עזר. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zivd,

היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…

18. Started by naory159,

שלום לכולם יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה. עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI. ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה! איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב! יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, יש לי מסך טלויזיה שאני מעוניין לחבר אותה למחשב. כרטיס מסך: GTX 660 יש לי חיבור HDMI לטלויזיה ולמחשב. חיברתי זכר ונקבה אבל בטלויזיה מופיע NO SIGNAL. ניסתי להחליף כבל ועדיין לא עובד. ניסתי במחשב אחר וזה עובד. הבעיה היא במחשב שלי ואין לי מושג מהי. המחשב פשוט לא מזהה את המסך השני גם כשאני נכנס ל Screen resulotion ובוחר ב Detect. ׁׁ(המחשב הריץ לי שני מסכים בעבר אז לא רואה איפה הבעיה). בנוסף, יש במסך הטלויזיה חיבור VGA וגם במחשב אבל החיבור הזה לא עובד לי. *הכרטיס מסכך מעודכן. *המסך טלויזיה תקין. אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  20. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by chric,

שלום רב ,לפני כשבוע רכשתי מסך של דל p2414h,יש לי כרטיס מסך דיי ישן של radeon 4800 hd,והמסך מחובר עם dvi לכרטיס מסך, נשארו לי 2 יציאות במסך שזה ה vga ו dp, אין לי טלויזיה ממזמן ויש לי ממיר הוט מג'יק פנוי בחדר עם יציאת hdmi , מה שרציתי לברר זה מה האופציות שיש לי לחבר במקביל את המסך לממיר? אני יכול פשוט לקנות מתאם dp-hdmi ולחבר עם כבל hdmi בין המסך לממיר?איך זה יעבוד במקביל גם עם מחשב וגם ממיר,ועוד משהו שאני לא כ"כ מבין מה עם האודיו? יש לי רמקולים של harman kardon sound stick 3 עם חיבור יחיד נראה לי רק למחשב,יש אופציה להוציא אודיו גם עם הממיר? אני מבסוט מהמסך והכל אבל כבר מתחיל לחשוב שהיתי אולי צריך לקנות משהו עם יציאת hdmi ורמקולים מובנים אולי....מה הכי כדאי לי לעשות ואם א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...

23. שלום חברים, עקב תאום לוקה בין מספר אנשים, יצא שיש לנו מחשב בעל לוח הכולל יציאות DVI וVGA בלבד, ומסך עם dp, mini-dp ו HDMI. למיטב ידיעתי, לא ניתן לחבר את המסך ללוח עם כבל DVI-DP, כשהDVI מחובר למחשב. האם קם בHDMI המצב דומה - לא ניתן לחבר כבל DVI/HDMI, או להשתמש במתאם בסגנון, כשחיבור הDVI הולך ללוח, וחיבור הHDMI הולך למסך? אשמח לתשובה מושכלת, לפני שאנחנו מחליפים לוח. חיפוש בגוגל הניב תוצאות מנוגדות. תודה רבה, נעם.

24. Started by ron_pol,

שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by avinoam123,

ברשותי שני מסכי LG F900B מחוברים למחשב לאחרונה קיבלתי מסך זהה נוסף. מה הדרך הקלה והזולה לחבר ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? באמצעות המסך השלישי. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600PRO תודה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.